הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הביזנס-אינסיידר: ''נתניהו בין 18 האנשים החכמים בעולם''

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
ראש ממשלת ישראל דורג במקום 11 ברשימת 18 האנשים עם ה-IQ הגבוה בעולם, שפירסם המגזין ■ לנתניהו תואר ראשון באדריכלות ותואר שני במינהל עסקים מאונ' MIT

בצד המתקפה הקשה על ראש הממשלה נתניהו במה שזכה לכינוי "פרשת ביביטורס", יכול המנהיג להתנחם בפירגון מרשים שמגיע היום (ה') ממעבר לים: מגזין הכלכלה המפורסם, Business Insider, מפרסם היום את רשימת 18 האנשים החכמים ביותר בעולם כשבתוך הרשימה מככב גם ראש ממשלת ישראל המכהן בנימין נתניהו, המתהדר ברמת IQ מהגבוהות בעולם - 180 נקודות.
מדובר על נתון גבוה בהרבה מהדירוג הממוצע אדם רגיל, העומד על 100 נקודות. נתניהו דורג במקום ה-11 ברשימה שפרסם המגזין, ובכך עקף מפורסמים מבריקים אחרים, דוגמת האסטרו-פיזיקאי סטיבן הוקינג ושחקנית הקולנוע שרון סטון; אולם, אושיות אחרות דוגמת העיתונאית מרילין ווס-סוואנט ואלוף העולם לשעבר בשחמט גרי קספארוב, דורגו על ידי ה-Business Insider גבוה יותר. בראש הרשימה עומד טרנס טאו מאוסטרליה עם IQ של 230 נקודות, המחזיק במשרת פרופסור למתמטיקה באוניברסיטת UCLA בארה"ב.
נתניהו מחזיק בתואר ראשון באדריכלות ותואר שני במינהל עסקים אותם קיבל מאוניברסיטת MIT אשר במסצ'וסטס. בנוסף, למד נתניהו מדעי המדינה באוניברסיטת הרווארד. במקביל ללימודיו עבד בחברה לייעוץ עסקי בשם "בוסטון קונסלטינג גרופ" (Boston Consulting Group).

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000637027

• פותח/ת השרשור
מדובר פה על רמות IQ (מבחני IQ אמיתיים לא השטויות שעושים באינטרנט, שמביאים לך להרכיב פאזל)

משום מה זה לא מפתיע!

אז תספר לי מה ההגדרה לטיפש.

---------- התגובה התווספה ב 23:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:34 ----------

מדובר פה על רמות IQ (מבחני IQ אמיתיים לא השטויות שעושים באינטרנט, שמביאים לך להרכיב פאזל)

IQ לא אומר הרבה. יש המון אנשים עם IQ גבוה והם לא באיזה משרת פרופסור בכירה.

אפשר להסכים עם הגישה שלו או לא אבל זה באמת מרשים...כל הכבוד

---------- התגובה התווספה ב 23:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:34 ----------

טיפש הוא זה שאינו חכם. מה הבעיה כאן?
וכל הכבוד על הטיעון עם הפרופסורים.

• פותח/ת השרשור

למה שמישהו עם IQ גבוה ירצה להיות במשרת פרופסור בכירה? לידעיתך, פרופסורים מרוויחים פחות מאנשי עסקים מצליחים או אנשים בממשל הגבוהה (כדוגמה ראש ממשלה, נשיא וכו' שלא נדבר גם שכדי להגיע לפרופסורה (שזה שונה מ PHD, צריכים ללמוד יותר מעשור וגם זה במקצועות ספציפים).

למה שמישהו עם IQ גבוה ירצה להיות במשרת פרופסור בכירה? לידעיתך, פרופסורים מרוויחים פחות מאנשי עסקים מצליחים או אנשים בממשל הגבוהה (כדוגמה ראש ממשלה, נשיא וכו' שלא נדבר גם שכדי להגיע לפרופסורה (שזה שונה מ PHD, צריכים ללמוד יותר מעשור וגם זה במקצועות ספציפים).

הכוונה שלי הייתה שלא כולם מגיעים למשרות בולטות או חשובות בצורה מיוחדות. תקרא את מצוינים של מלקולם גלדוול, הוא מתאר שם מחקר שעקבו אחרי נערים עם IQ מאד גבוה נראה לי 180+ ובדקו לאן הם הגיעו כשהתבגרו.

• פותח/ת השרשור
הכוונה שלי הייתה שלא כולם מגיעים למשרות בולטות או חשובות בצורה מיוחדות. תקרא את מצוינים של מלקולם גלדוול, הוא מתאר שם מחקר שעקבו אחרי נערים עם IQ מאד גבוה נראה לי 180+ ובדקו לאן הם הגיעו כשהתבגרו.
וזה קשור, כי?

למה יש לי הרגשה שרק בטכניון יהיו 10 אנשים עם IQ יותר גבוה משלו? תמיד נחמד לייצר כותרות
🤡

הבעיה שלא הגדרת שום דבר.
🥰, איש חכם אמר לי לרשום אותו.

באמת? האם לא יצא לך להכיר את הלוגיקה הפורמלית של המאה ה-17, שקובעת כי negatio determinatio est? זה אפילו קיים בבסיס המבנים הלוגיים של פרגה.

tomerA לא הבנתי מה אתה רוצה, הוא מדורג בין 18 עם הIQ הכי גבוהים בעולם, הבנת עכשיו?
אה הבנתי אותך, לאף אחד לא אכפת שהאנשים האלו לא הצליחו בחיים.

נערך לאחרונה:
אייקיו של 230?
עד היום הייתי בטוח שהאייקיו הכי גבוה היה של איינשטיין והוא היה באיזור ה180.
וזה לא קצת מוזר שנתניהו עקף את סטיבן הוקינג?

באמת? האם לא יצא לך להכיר את הלוגיקה הפורמלית של המאה ה-17, שקובעת כי negatio determinatio est? זה אפילו קיים בבסיס המבנים הלוגיים של פרגה.

זה יפה לנפנף במילים יפות ומושגים מפוצצים.
זה כמו שאני הגדיר לך מזה נייר, נייר זה כול מה שהוא לא נייר.

---------- התגובה התווספה ב 12:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:05 ----------

וזה קשור, כי?

שזה מראה שIQ לא אומר הרבה זה סתם מדד, כמו פסיכומטרי, אם יש לך פסיכומטרי יחסית נמוך זה לא אומר שאתה לא יכול להיות בן אדם מצליח.

נערך לאחרונה:
זה יפה לנפנף במילים יפות ומושגים מפוצצים.
זה כמו שאני הגדיר לך מזה נייר, נייר זה כול מה שהוא לא נייר.

---------- התגובה התווספה ב 12:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:05 ----------

שזה מראה שIQ לא אומר הרבה זה סתם מדד, כמו פסיכומטרי, אם יש לך פסיכומטרי יחסית נמוך זה לא אומר שאתה לא יכול להיות בן אדם מצליח.

אני שמח שזה מרשים אותך, אבל כנראה שאתה לא יודע מהי הגדרה. ושים לב שהשתמשתי בשני מושגים שונים, בעוד שאתה השתמשת בטאוטולוגיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית