הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הביזנס-אינסיידר: ''נתניהו בין 18 האנשים החכמים בעולם''

אאוצ'. נראה לך שהוא עד כדי כך עקשן בשביל להתווכח איתך על חוק הזהות?

אגב, נייר הוא כל מה שאינו נייר? אם הוא אינו נייר, איך הוא נייר? אתה בטוח בזה?

אם הוא אינו נייר, אז הוא אינו נייר סוף. איך הגעתם שאם משהו הוא אינו נייר אז הוא נייר?
כך את כול מה שאינו נייר תוריד את זה מכול הדברים כולל נייר ותקבל נייר.

אם הוא אינו נייר, אז הוא אינו נייר סוף. איך הגעתם שאם משהו הוא אינו נייר אז הוא נייר?
כך את כול מה שאינו נייר תוריד את זה מכול הדברים כולל נייר ותקבל נייר.

שמע, אני מוכן ללמד לוגיקה אפילו תרנגולים, אבל זה גדול עלי.

שעל פי הבנתי הדלה בנושא, נובע מחוק הזהות? (אני אפסיק כאן על מנת שלא לקשקש יותר מידי שטויות)

כן הוא נובע מחוק הזהות, פשוט לחוק האי-סתירה יש רפרנסים בטקסטים של הפילוסופיה היוונית (אצל פרמינדס ואפלטון בעיקר) ולחוק הזהות (שמיוחס לאריסטו) אין למעשה שום רפרנס עד למאה ה-17 בערך.

חבורת הזבל התעוררה, כנראה שלבכות כמה שישראל מקום חרא מעייף. עוד לא מצאתם כרטיס טיסה מפה?
תבקשו מהדוקטור הגרמני להגדיר לכם שדה תעופה, הוא מעולה בהגדרות.

אני הגדיר לך. שדה תעופה הוא כל מה שאינו נייר. וגם נייר הוא כל מה שאינו נייר! משמע שדה תעופה = נייר! ולכן, הגדרה שקולה תהיה שדה תעופה הוא כל מה שאינו שדה תעופה, החי.

אני הגדיר לך. שדה תעופה הוא כל מה שאינו נייר. וגם נייר הוא כל מה שאינו נייר! משמע שדה תעופה = נייר! ולכן, הגדרה שקולה תהיה שדה תעופה הוא כל מה שאינו שדה תעופה, החי.

לא החי, להגדיר משהו בעזרת ההפך שלו שלא הגדרת מה ההפך שלו זה הגדרה מעולה.

עחי, עזוב את הפורום ולך לשמור עלינו!

רגעהרגה, עתה אומר שטנק = לא טנק זה באצם שקול לטנק =! טנק^2?? כי עם כן, אתה עומו!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית