הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הביזנס-אינסיידר: ''נתניהו בין 18 האנשים החכמים בעולם''

אני לא יודע מה ההגדרה לחכם (http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=275055&postcount=2)
אז אתה לא יכול להגדיר לי את השלילה של חכם אם אני לא יודע מה זה חכם, אתה גם לא הגדרת מה זה חכם. ממש לוגיקן מבריק אתה.

אבל, שוב, לא ביקשת הגדרה לחכם, אלא ביקשת ממני במפורש הגדרה לטיפש. וזאת סיפקתי לך. זה שהיא נשנעת על שלילת הגדרה אחרת לא אומר שאני מחויב להציג בפניך את ההגדרה האחרת.

אבל, שוב, לא ביקשת הגדרה לחכם, אלא ביקשת ממני במפורש הגדרה לטיפש. וזאת סיפקתי לך. זה שהיא נשנעת על שלילת הגדרה אחרת לא אומר שאני מחויב להציג בפניך את ההגדרה האחרת.

אמרתי שלא הבנתי מה ההגדרה לחכם, זה כמו לשאול מה ההגדרה לחכם.
אתה לא יכול לשלול משהו אם אתה לא יודע את מה אתה שולל. זה כמו שאני אגיד לך מה זה עץ, עץ זה מה שאינו שכשדגחשרשדיגי'. הבנת מה זה עץ?

אמרתי שלא הבנתי מה ההגדרה לחכם, זה כמו לשאול מה ההגדרה לחכם.
אתה לא יכול לשלול משהו אם אתה לא יודע את מה אתה שולל. זה כמו שאני אגיד לך מה זה עץ, עץ זה מה שאינו שכשדגחשרשדיגי'. הבנת מה זה עץ?

זה מה שביקשת ממני:

אז תספר לי מה ההגדרה לטיפש.

אתה מתלונן שסיפקתי לך את מה שביקשת? באמת מאוד ישראלי מצידך.

זה מה שביקשת ממני:

אתה מתלונן שסיפקתי לך את מה שביקשת? באמת מאוד ישראלי מצידך.

כמה גרמני מצדך לעקוץ אותי בישראליות שלי, הרי אתה מרומם מהישראלים הטיפשיים האלה.

זה ההודעה שלי http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=275055&postcount=2
זה פורסם לכולם, ואתה בחרת לענות, פשוט לא ענית תשובה רצינית.

כמה גרמני מצדך לעקוץ אותי בישראליות שלי, הרי אתה מרומם מהישראלים הטיפשיים האלה.

זה ההודעה שלי http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=275055&postcount=2
זה פורסם לכולם, ואתה בחרת לענות, פשוט לא ענית תשובה רצינית.

אני מרומם מהישראלים הבכיינים האלה גם בישראל.
ומה שביקשת, קיבלת. אתה יודע, לוגיקה זו דיסציפלינה מאוד נוקשה.

תומר, כפרה, השלב הבא הוא לבקש הגדרה לשגכשדגשקזסבזסבלגכלק' במקום לעשות צחוק מעצמך.

תומר, כפרה, השלב הבא הוא לבקש הגדרה לשגכשדגשקזסבזסבלגכלק' במקום לעשות צחוק מעצמך.

שגכשדגשקזסבזסבלגכלק' זה משאינו שדגשדגללהתהתהתת.
ולמקרה שעוד לא הבנת, הגדרה שנשענת על שלילת הגדרה אחרת היא הגדרה לכל דבר.

הבנתי, בוא אני הגדיר לך מה אתה, אתה מה שאינו שגכשדגשקזסבזסבלגכלק'.

אתה הגדיר לי? אני חושב שאפשר לשחק פינג פונג עם התאים האפורים הספורים שיש לך במוח. אבל הי, לפחות זה n+1 תאים ממה שיש לפאניק.

אוי, כמה שאתה טיפש.

http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=275575&postcount=61
LOL

---------- התגובה התווספה ב 14:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:15 ----------

אתה הגדיר לי? אני חושב שאפשר לשחק פינג פונג עם התאים האפורים הספורים שיש לך במוח. אבל הי, לפחות זה n+1 תאים ממה שיש לפאניק.

טעות שלי, אגדיר*.
וכמובן שלא התייחסת לתוכן ההודעה, לא אופייני ללוגיקן גרמני.

http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=275575&postcount=61
LOL

---------- התגובה התווספה ב 14:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:15 ----------

טעות שלי, אגדיר*.
וכמובן שלא התייחסת לתוכן ההודעה, לא אופייני ללוגיקן גרמני.

מה יש להתייחס? אתה מתעקש לשחק אותה ישראלי טיפש. בוא נראה את ההגדרה הפותחת את ה"אתיקה" של שפינוזה: "בסיבת עצמו אני מבין את מה שמהותו כוללת קיום, או את מה שטבעו אינו יכול להיות מושג אלא כקיים". אין שם שום הגדרה לטבע או לקיום. אבל אתהההההה רוצה שיגדירו לך הכל ומתבכיין שמשעינים לך הגדרות על משהו שלא ברור לך.

מה יש להתייחס? אתה מתעקש לשחק אותה ישראלי טיפש. בוא נראה את ההגדרה הפותחת את ה"אתיקה" של שפינוזה: "בסיבת עצמו אני מבין את מה שמהותו כוללת קיום, או את מה שטבעו אינו יכול להיות מושג אלא כקיים". אין שם שום הגדרה לטבע או לקיום. אבל אתהההההה רוצה שיגדירו לך הכל ומתבכיין שמשעינים לך הגדרות על משהו שלא ברור לך.

כשאתה לא מביא הגדרה מדויקת של משהו זה פתוח לפרשנות שלי, אם אתה רוצה שאנשים יבינו אותך אתה צריך להביא הגדרות מדויקות.

כשאתה לא מביא הגדרה מדויקת של משהו זה פתוח לפרשנות שלי, אם אתה רוצה שאנשים יבינו אותך אתה צריך להביא הגדרות מדויקות.

ההגדרה שלי הייתה ברורה (מדויקת לא מתאים כאן). אם אתה מבין אותה שלא כהלכה יתכן שאין לך את הכלים להבין אותה במדויק.

ההגדרה שלי הייתה ברורה (מדויקת לא מתאים כאן). אם אתה מבין אותה שלא כהלכה יתכן שאין לך את הכלים להבין אותה במדויק.

ברורה אבל חסרת תוכן. זה כמו שאני אגדיר זה שעץ זה מה שאינו שגשדגשדגשדגגכ.
ההגדרה העצמה ברורה אבל חסרת תוכן.

ברורה אבל חסרת תוכן. זה כמו שאני אגדיר זה שעץ זה מה שאינו שגשדגשדגשדגגכ.
ההגדרה העצמה ברורה אבל חסרת תוכן.

זה כבר נהיה מגוחך. איך היא חסרת תוכן אם היא מתבססת על שלילת הגדרה אחרת? אתה טוען שההגדרה ל"חכם" היא חסרת תוכן?

זה כבר נהיה מגוחך. איך היא חסרת תוכן אם היא מתבססת על שלילת הגדרה אחרת? אתה טוען שההגדרה ל"חכם" היא חסרת תוכן?

אני טוען שאני לא יודע מה ההגדרה לחכם. שאלתי מה ההגדרה לחכם ולא ענית לי. במקום זה אמרת לי שטיפש זה מי שאינו חכם, הבעיה שאני לא יודע מה זה חכם ואתה מתעקש שההגדרה שלך טובה.
אם אתה לא מסוגל להבין איפה הבעיה פה אז אני מאד מצטער כי אני לא מצליח להסביר את זה עצמי יותר טוב.

אני טוען שאני לא יודע מה ההגדרה לחכם. שאלתי מה ההגדרה לחכם ולא ענית לי. במקום זה אמרת לי שטיפש זה מי שאינו חכם, הבעיה שאני לא יודע מה זה חכם ואתה מתעקש שההגדרה שלך טובה.
אם אתה לא מסוגל להבין איפה הבעיה פה אז אני מאד מצטער כי אני לא מצליח להסביר את זה עצמי יותר טוב.

אני מבין שזה חסר סיכוי. מה אכפת לי שאתה לא יודע מה ההגדרה לחכם? זה אמור להשפיע על ההגדרה שלי לטיפש? זה שמישהו לא יודע מה ההגדרה של "טבע" אומר שההגדרה הפותחת את ה"אתיקה" של שפינוזה חסרת תוכן? צא ולמד מהי ההגדרה לחכם! במקום לשאול "ואיך אתה מגדיר חכם" אתה אומר לי שההגדרה של נייר הוא כל מה שאינו נייר. בחיי שתרנגול היה מבין את הטענה הזאת יותר מהר.

אני מבין שזה חסר סיכוי. מה אכפת לי שאתה לא יודע מה ההגדרה לחכם? זה אמור להשפיע על ההגדרה שלי לטיפש? זה שמישהו לא יודע מה ההגדרה של "טבע" אומר שההגדרה הפותחת את ה"אתיקה" של שפינוזה חסרת תוכן? צא ולמד מהי ההגדרה לחכם! במקום לשאול "ואיך אתה מגדיר חכם" אתה אומר לי שההגדרה של נייר הוא כל מה שאינו נייר. בחיי שתרנגול היה מבין את הטענה הזאת יותר מהר.

אם מישהו לא יודע מה זה טבע אז ההגדרה חסרת תוכן. זה כמו שאני אכתוב לך שגשדג ידשיגשדיג 'ק/'ק שדג דג שדגשד. זה חסר תוכן בשבילך כי אתה לא יודע מה זה אומר. אתה צוחק על איך שאני מגדיר נייר? שים לב איך אתה מגדיר בן אדם טיפש, בדיוק באותם מילים שבהם הגדרתי נייר, ועוד אתה זה שהשתמשת בהגדרה הזאת ראשון.
וכמובן כמו כל החברים שלך אתה צריך לרדת לפסים לאישיים, כי אין לך מה לענות לעניין. ממש דוקטור של כבוד 🤡

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית