הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הביזנס-אינסיידר: ''נתניהו בין 18 האנשים החכמים בעולם''

אם מישהו לא יודע מה זה טבע אז ההגדרה חסרת תוכן. זה כמו שאני אכתוב לך שגשדג ידשיגשדיג 'ק/'ק שדג דג שדגשד. זה חסר תוכן בשבילך כי אתה לא יודע מה זה אומר. אתה צוחק על איך שאני מגדיר נייר? שים לב איך אתה מגדיר בן אדם טיפש, בדיוק באותם מילים שבהם הגדרתי נייר, ועוד אתה זה שהשתמשת בהגדרה הזאת ראשון.
וכמובן כמו כל החברים שלך אתה צריך לרדת לפסים לאישיים, כי אין לך מה לענות לעניין. ממש דוקטור של כבוד 🤡

בחיי שאני מתפלא איך אתה מצליח גם לנשום וגם לכתוב.

אם מישהו לא יודע מה זה טבע אז ההגדרה חסרת תוכן. זה כמו שאני אכתוב לך שגשדג ידשיגשדיג 'ק/'ק שדג דג שדגשד. זה חסר תוכן בשבילך כי אתה לא יודע מה זה אומר. אתה צוחק על איך שאני מגדיר נייר? שים לב איך אתה מגדיר בן אדם טיפש, בדיוק באותם מילים שבהם הגדרתי נייר, ועוד אתה זה שהשתמשת בהגדרה הזאת ראשון.
וכמובן כמו כל החברים שלך אתה צריך לרדת לפסים לאישיים, כי אין לך מה לענות לעניין. ממש דוקטור של כבוד 🤡

איזה טיעונים לוגיים מטורפים. אני מבין שצריך לשנות את כל הכתבים הפילוסופיים והמתמטיים כי תומר לא מבין את המושגים שההגדרות שלהם מתבססות עליהם, וכי הוא עצלן וטיפש מדי בשביל ללכת ללמוד אותם בעצמו. היזהר שפינוזה! היזהר פרגה! אתם מספקים הגדרות חסרות תוכן כי תומר לא מבין את תוכנן!

אתה הגדרת נייר כ"כל מה שאינו נייר". שים בקבוצה א' "נייר", ובקבוצה ב' "כל מה שאינו נייר". באיזה שלב קבוצה א' הופכת להיות זהה לקבוצה ב'? אתה עד כדי כך הדיוט שאתה לא מבין על מה אתה מדבר?
אני פשוט לא אעזוב אותך עד שתבין שיש לך פאק בסיסי מאוד בהבנה.

איזה טיעונים לוגיים מטורפים. אני מבין שצריך לשנות את כל הכתבים הפילוסופיים והמתמטיים כי תומר לא מבין את המושגים שההגדרות שלהם מתבססות עליהם, וכי הוא עצלן וטיפש מדי בשביל ללכת ללמוד אותם בעצמו. היזהר שפינוזה! היזהר פרגה! אתם מספקים הגדרות חסרות תוכן כי תומר לא מבין את תוכנן!

אתה הגדרת נייר כ"כל מה שאינו נייר". שים בקבוצה א' "נייר", ובקבוצה ב' "כל מה שאינו נייר". באיזה שלב קבוצה א' הופכת להיות זהה לקבוצה ב'? אתה עד כדי כך הדיוט שאתה לא מבין על מה אתה מדבר?
אני פשוט לא אעזוב אותך עד שתבין שיש לך פאק בסיסי מאוד בהבנה.

😵
יודע מה צודק, אתה יכול לזרוק מושגים באוויר וכולם צריכים להבין אותך איכשהוא, כול הכבוד דוקטור.

😵
יודע מה צודק, אתה יכול לזרוק מושגים באוויר וכולם צריכים להבין אותך איכשהוא, כול הכבוד דוקטור.

מי שלא מבין מושג, צריך ללכת ללמוד את המושג. בשביל זה קיימת אצלך יכולת חשיבה (אולי לא אצלך, אבל אצל אדם ממוצע). גם כשאמא שלך אמרה לך "קח בננה" בפעם הראשונה לא ידעת מה זה בננה עד שהיא הראתה לך, אז זה אומר ש"בננה" זה מושג חסר תוכן? האם "אדום" הוא מושג חסר תוכן אם עיוור לא יודע מה זה "אדום"?
בקיצור תומר, יש לך הרבה מאוד ללמוד. תשתדל לקרוא קצת בין ניקוי צריח אחד למשנהו.

מי שלא מבין מושג, צריך ללכת ללמוד את המושג. בשביל זה קיימת אצלך יכולת חשיבה (אולי לא אצלך, אבל אצל אדם ממוצע). גם כשאמא שלך אמרה לך "קח בננה" בפעם הראשונה לא ידעת מה זה בננה עד שהיא הראתה לך, אז זה אומר ש"בננה" זה מושג חסר תוכן? האם "אדום" הוא מושג חסר תוכן אם עיוור לא יודע מה זה "אדום"?
בקיצור תומר, יש לך הרבה מאוד ללמוד. תשתדל לקרוא קצת בין ניקוי צריח אחד למשנהו.

אני שאלתי אותך איך אתה מגדיר חכם ואתה לא ענית תשובה רצינית. כשאתה מציג מושג חובת ההגדרה עליך.

לפחות יש התקדמות, הגדרת נייר כ-A שאינו A.
אבל אני לא אחראי על להגדיר לך B, אני אחראי על להגדיר לך מה שביקשת להגדיר, וזה A.

הגדרתי את A ככול דברים פחות כול דברים חוץ מA.
כדאי שאני אוכל להבין מה זה B אתה חייב להסביר A, אחרת B הוא חסר משמעות עבורי.

כדאי שאני אוכל להבין מה זה B אתה חייב להסביר A, אחרת B הוא חסר משמעות עבורי.

כל הדברים פחות כל הדברים חוץ מ-A = = = A. כי מה שנשאר כשמחסרים מהקבוצה של A+כל הדברים את "כל הדברים" הוא A. אתה יודע מהי טאוטולוגיה?
ותעבור שוב על ההודעה שלך, הגדרת את A ככל מה שהוא לא A, כלומר A=!A. רשמת "נייר זה כל מה שהוא לא נייר" (ולא: נייר זה כל מה שהוא לא לא-נייר).
אני לא צריך להסביר לך את B, ההבנה שלו היא אחריות שלך. B חסר משמעות עבורך עד שתגלה את משמעותו (וגם זו כבר התקדמות, קודם אמרת "חסר תוכן").

קוראים לזה טאוטולוגיה חבוב, זו לא הגדרה. אמרת שהמשלים של המשלים של A זה A, וזה אכן נכון אבל חסר תוכן כמו שאתה אוהב להגיד.

חחחח תומר, נראה לי שסתם התבלבלת בהודעה שלך על נייר ובגלל זה הדיון הזה נראה ככה...
תחזור ותסתכל מה רשמת ותתקן את עצמך במידה ובאמת התלבלת.

כל הדברים פחות כל הדברים חוץ מ-A = = = A. כי מה שנשאר כשמחסרים מהקבוצה של A+כל הדברים את "כל הדברים" הוא A. אתה יודע מהי טאוטולוגיה?
ותעבור שוב על ההודעה שלך, הגדרת את A ככל מה שהוא לא A, כלומר A=!A. רשמת "נייר זה כל מה שהוא לא נייר" (ולא: נייר זה כל מה שהוא לא לא-נייר).
אני לא צריך להסביר לך את B, ההבנה שלו היא אחריות שלך. B חסר משמעות עבורך עד שתגלה את משמעותו (וגם זו כבר התקדמות, קודם אמרת "חסר תוכן").

באמת התבלבלתי בקטע של הנייר, טעות שלי.

אני עדין חושב שזה אחריות שלך, ברגע שאני מגדיר מושג חדש, אני לא יכול לצפות ממי שקורא שיבין אותו בלי שאני אסביר אותו.
החסר משמעות וחסר תוכן הם בעלי אותו כוונה. זה כמו שאני עכשיו אביא לך טקסט בסינית, זה חסר משמעות ותוכן בשבילך.

אני עדין חושב שזה אחריות שלך, ברגע שאני מגדיר מושג חדש, אני לא יכול לצפות ממי שקורא שיבין אותו בלי שאני אסביר אותו.
החסר משמעות וחסר תוכן הם בעלי אותו כוונה. זה כמו שאני עכשיו אביא לך טקסט בסינית, זה חסר משמעות ותוכן בשבילך.

הוו, עכשיו הכנסת את המילה "בשבילך", בעוד שלפני כן התעקשת על חוסר תוכן באופן כללי:

ברורה אבל חסרת תוכן. זה כמו שאני אגדיר זה שעץ זה מה שאינו שגשדגשדגשדגגכ.
ההגדרה העצמה ברורה אבל חסרת תוכן.

אז כל מה שאתה צריך זה לצקת תוכן למושג שאתה לא מכיר. הגדרה שנשענת על מושג קיים לא אמורה לעשות את זה בשבילך, בשביל לעשות זאת היא תערב הגדרה נוספת, של המושג שעליו היא נשענת, שהוגדר עוד טרם ההגדרה הזאת.

הוא הסביר את המושג, זה שבהסבר יש מושג חדש שלא הבנת, זה כבר בעיה שלך.
תחזור שניה על התגובות באשכול ותבין שהוויכוח הזה הוא די טיפשי

LOL
איזה דיונים הזויים הפורום הזה מוציא לפעמים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית