הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אפדרין+קפאין ב-IF

• פותח/ת השרשור Reflect
  • פורסם בתאריך

Reflect

משתמש משקיע
2,114
1
נק' מוניטין:
966
2,114
1
אהלן כולם,
אני בחיטוב כבר 5 חודשים, הורדתי בינתיים קצת יותר מ-10 ק"ג ואני עדיין עומד איפה שהוא על ה-20 א.ש.
גובה 163 ס"מ, משקל 75.5 ק"ג, בן 19.
תוכנית FBW של 3 פעמים בשבוע (שכוללת גם אירובי 40 דקות) + פעם-פעמיים בשבוע אירובי בלבד (40 דקות ~ שעה)

רציתי לדעת איך אני משלב את האפדרין+קפאין בדיאטת IF (שובר אותה ב-4 בצהריים עד 11 בלילה),
ומה המינונים המומלצים לבנאדם במצב שלי? האם לקחת אפדרין וקפאין בבוקר למרות שאני בצום? או לצרוך רק פעם ביום?

קראתי את המאמר על האפדרין בפורטל, רק שלא אמרו שום דבר שמה על IF:suicide:

תודה רבה

אפשר לקחת אפדרין עם IF, זה לא שובר את הצום ואפילו יכול לעזור עם הרעב.
המינון המקסימלי המומלץ הוא 75 מ"ג אפדרין על 750 מ"ג קפאין, אני לא ממש מרגיש נעים עם 75 מ"ג אפדרין, אז אני שומר את עצמי איי שם באזור ה 60 מ"ג אפדרין על 400 מ"ג קפאין.

• פותח/ת השרשור
אוקי תודה,
עכשיו, הבנתי שאפדרין כבר לא חוקי ואני כבר שעה מנסה לחפש אותו באינטרנט (איביי, BB, ויטא), בקיצור הוא לא שמה.
רציתי לדעת אם אפשר להחליף אותו ביהומבין? האם יש לצרוך את אותה הכמות כמו האפדרין? וכמה פעמים ביום?

והאם השילוב של יהומבין+קפאין+אל-טירוזין הוא שילוב טוב ללפני אימון? (בהנחה שאני צם כל היום, וב-4 אוכל טונה+2 פרוסות לחם+חומוס, לוקח את כל הכדורים, מחכה שעה ומתאמן)

שוב תודה

השילוב שדברת עליו יהומבין+קפאין+אל-טירוזין הוא שילוב לשומן העיקש, מתאים לבעלי 10 א.ש ומטה.

(לפי דעתי מיותר לבעלי 12-13 א.ש)

בכל מקרה לגבי מינונים ויתר מידע כדאי לקרוא אפשר גם בפורטל או
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=13359

• פותח/ת השרשור
אוקי, אז אני אוותר על היהומבין, אבל מה לגבי קפאין+אל-טירוזין בשילוב עם האוכל? אפשר להשאר עם זה?

אפשר לשלב עם האוכל אבל הספיגה תהיה איטית יותר מה שאומר שיקח יותר זמן עד שתרגיש את החומר.

• פותח/ת השרשור
אפשר לשלב עם האוכל אבל הספיגה תהיה איטית יותר מה שאומר שיקח יותר זמן עד שתרגיש את החומר.
איזה עוד אופציה יש לי? זאת הארוחה הראשונה אחרי הצום, והיא גם הארוחה לפני האימון...
בעיה ;maeq

יש לך אופציה להפסיק עם הIF ולחזור לבצע דיאטה מאוזנת נורמלית עם מאזן שלילי.

יהומבין ב% שומן נמוך, אם שומרים על כל כללי האינסולין, אפדרין בשאר התקופות. אפשר לקחת גם אפדרין ב% שומן נמוך (לא לקחת יהומבין ואפדרין ביחד) אבל יש האומרים שזה דיי מנוגד למה שמנסים לעשות, תקרא את זה במאמר של השומן העיקש בפורטל.

יהומבין ב% שומן נמוך, אם שומרים על כל כללי האינסולין, אפדרין בשאר התקופות. אפשר לקחת גם אפדרין ב% שומן נמוך (לא לקחת יהומבין ואפדרין ביחד) אבל יש האומרים שזה דיי מנוגד למה שמנסים לעשות, תקרא את זה במאמר של השומן העיקש בפורטל.
כללי האינסולין זה הצום של 4 שעות?

משה נצל"ש, אני שוקל כרגע 96-97 ואני לוקח 400 מ"ג קפאין (ביחד עם 2000 מ"ג טירוזין) ואני לא מרגיש כלום, בכלל.

האם אני אמור להסיק שאני פשוט לא מושפע מקפאין או שכדאי לי להעלות את הקפאין ל-600 מ"ג וזה סה"כ המשקל גוף?

אני שותה קפה לעיתים נדירות, אני מת על קפה, אבל פשוט לא יוצא לי. וקפאין אני לוקח רק בימים קשים, אולי פעם בשבוע מקסימום.

משה נצל"ש, אני שוקל כרגע 96-97 ואני לוקח 400 מ"ג קפאין (ביחד עם 2000 מ"ג טירוזין) ואני לא מרגיש כלום, בכלל.

האם אני אמור להסיק שאני פשוט לא מושפע מקפאין או שכדאי לי להעלות את הקפאין ל-600 מ"ג וזה סה"כ המשקל גוף?

אני שותה קפה לעיתים נדירות, אני מת על קפה, אבל פשוט לא יוצא לי. וקפאין אני לוקח רק בימים קשים, אולי פעם בשבוע מקסימום.
תוסיף חצי סקופ סוכר ענבים לפני האימון ותגיד לי מה קורה.
בכל מקרה יש אנשים שלא רגישים לקפאין, אין הרבה מה לעשות עם זה. אתה רוצה תקח אפדרין.

• פותח/ת השרשור
טוב רק עדכון קטן משה ברשותך,

כשהבנתי שאין טעם במהומבין, ואפדרין אי אפשר להשיג, החלטתי לוותר גם על הטירוזין כי זה לא נראה לי כזה קריטי (אני בנאדם רגיש מאוד), אז הזמנתי רק את הקפאין.
מה אתה אומר על ההחלטה הזאת? רק כדורי קפאין יחד עם שייק חלבון+חלב חצי שעה לפני אימון (החלפתי את המיקום של השייק בתפריט, במקום אחרי האימון - לפני. זה טוב?)

ד"א קניתי כדורי קפאין של 4EVERFIT, מצאתי שרשורים שהמלצת עליו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית