הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר ל"קווים מנחים" בחיטוב

• פותח/ת השרשור Avielkr
  • פורסם בתאריך

Avielkr

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
0
34
0
אם כל הצער שבדבר אני עוד מעט מתחיל חיטוב אני עשיתי את המדריך בפורטל בקשר לחיטוב אני אחרי מסה של הרבה מאד זמן (מ-55 ל-88)
אני בן 16, גובה 1.78, משקל 88

זה מה שיצא לי בסופו של דבר האם זה הגיוני?

קלוריות לאחר גירעון מקסימלי:
יום עם אימון: 1878 קלוריות לאכול.
יום ללא אימון: 1570 קלוריות לאכול.
כמויות:
יום ללא אימון:
חלבון: 144 גרם ששווה 578 קלוריות
שומן: 35 גרם ששווה 314 קלוריות
פחמימות: 169 גרם ששווה 678
יום עם אימון:
חלבון: 144 גרם גרם ששווה 578 קלוריות
שומן: 42 גרם ששווה 375 קלוריות
פחמימות: 231 גרם ששווה 925 קלוריות

וחוץ מזה לא הבנתי בסופו של דבר מה עדיף, לרוץ ריצות ארוכות או ספרינטים?

זה הרבה להסביר ממליץ על המאמר המדריך לחיטוב. נושאים של בניית תפריטים.

http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

בגדול תפריט אחיד. עקרונות מנחים - 20% שומן, כ2 גרם חלבון לכל ק"ג ממשקך הגוף היתר פחמימה.

לגבי אירובי עצים - לא כדאי (לא מדבר על שומן עיקש) בגלל פגיעה באימונים. אפשר לפי דעתי לשלב אימון אינטרוולים אבל זה יבוא (אולי לא בשלבים ההתחלתיים) על חשבון האימון.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה.
אני כרגע בסוג של תקופה רוגע באימון כי לא נראה לי שיש לי שימוש לאימוני משקולות אם אני מתכנן פשוט להוריד בשומן.

אני יודע שהאימוני משקולות יתנו לי בונוס אבל בכל מקרה לא נראה לי שיש לי סיבה לחדש עכשיו את המנוי בשביל חיטוב

אני חושב שאתה טועה ..אתה תאבד תמשקלים שהרמת

---------- התגובה התווספה ב 20:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:10 ----------

אני חושב שאתה טועה ..אתה תאבד תמשקלים שהרמת

• פותח/ת השרשור
אני יודע שאני אאבד מהמשקלים שהרמתי אבל בינתיים לפחות עד שאני אחדש אני צריך לחסוך קצת, אני יכול להרוויח את הכסף תוך שבוע אבל אין סיבה פשוט לשבת על התחת בלי לעשות כלום.

שלום לך.
אתה מוזמן להנות בתהליך הירידה במשקל עם המוצרים של אינטראקטיב.
ניתנת הנחה ייחודית לחברי פורום LBS של 10% על מוצרי החברה.
בין תוספי המזון האיכותיים והטובים של אינטראקטיב ניתן למצוא את אבקת החלבון האיכותית אינטראקטיב ISOWHEY,קריאטין אינטראקטיב micropure,אינטראקטיב BCAA,אבקת חלבון אינטראקטיב 100%PRO WHEY ומוצרים רבים אחרים באיכות גבוהה.

את ההנחה הייחודית של חברי פורום LBS על מוצרי אינטראקטיב ניתן לממש בכל חנות בארץ שמוכרת את מוצרי החברה!!
למידע נוסף,לשובר ולטלפון לבירור נקודת המכירה הקרובה לאזור מגוריך לחץ על הלינק המופיע בתחתית ההודעה.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית