ייעוץ לגבי ISOBOLIC

• פותח/ת השרשור Mozes
  • פורסם בתאריך

Mozes

משתמש מתחיל
174
0
נק' מוניטין:
-80
174
0
מה אתם חושבים על האבקה הזו? ניראת לי די טובה מכילה גם CLA ועוד דברים טובים אחרים..

הנה קישור למוצר:
http://nutrabolics.com/products/isobolic.html

היא עולה 330 ש"ח כל מנה של 31 גרם אבקה מכילה 25 גרם חלבון, מה אתם אומרים כדאי לקנות אותה, ניראית מבטיחה מאוד.

הכל אותו דבר בסופו של דבר.
תקנה מה שאתה מוצא הכי זול.

ב330 ש"ח אתה יכול לקנות 3 קופסאות של אבקת חלבון כולל משלוח אאקספרס

3 קופסאות של כמה? קילו? אני אשמח אם תראה על זה קופסאות אתה מדבר

בקשר לאיזובוליק. כן, אתה צריך להבין שהכל אותו הדבר. אפשר לקנות מתוך סקרנות, טעם וכו... לגבי "נראה מבטיח" זה מה שהם עושים. זאת צורת השיווק. יש אבקות שכתוב כל מני שטויות (נניח של מאסלטק) עם כל מני ציורים צבעוניים שזה אנבולי וכל מני חארטות. כן, זה יוצר גירוי אבל צריך להבין שזה בולשיט. אבקה כמו כל אבקה.

הכי מהיר וכדאי - לקנות אבקת חלבון אינטרקטיב דרך הפורום עם הנחה של 10%.

אישית אני ממליץ על הבננה טעים ומתערבב בקלות.

החלבון יוצא 270 שקלים.

http://www.lbs.co.il/interactive.php

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
לא יודע. אולי אנשים שרגילים לזרוק כסף לאסלה יוכלו לענות.

אולי תוכל להסביר לי מה כל כך רע בתשלובת חלבונים? עזוב חברות פשוט מה רע בתשלובות מאין זו.

---------- התגובה התווספה ב 16:42 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:34 ----------

טוב לנעול התקשרתי לחנות שמוכרת את זה אמרו שאין כשרות :.

מה רע? שזה עולה יותר כסף ולא מקנה שום יתרון.
בזבוז כסף זה לא רע?
אם לא, אני מוכן למכור לך אוויר מים המלח.

תשלובת חלבונים זה בולשיט אחד גדול ואגב מבחינת ייצור זה יותר מזול מאבקה רגילה אבל כמובן שיקחו על זה יותר כסף כי יש שם 3 סוגי חלבון ביחד וזה אומר שאתה תגדל פי 3.
אם יש לך אבקת חלבון שעולה 270 ש''ח עם הנחה(אינטראקטיב) זה עדיף על לשלם 330 ש''ח, אם העודף תקנה לך איזה קריאטין או משהו כזה.

שלום לך.
אתה זכאי כחבר פורום LBS להנחה ייחודית של 10% על מוצרי אינטראקטיב.
את ההנחה ניתן לפדות בכל חנות בארץ שנימכר בו אינטראקטיב.
לשובר,למידע נוסף ולטלפון לבירור נקודת המכירה הקרובה למקום מגוריך תלחץ על הלינק המופיע בתחתית הודעה זו.

בברכה
צוות אינטראקטיב ישראל

חברה שהשיווק שלא מאוד דפוק בארץ הזניחו אותה לטובת ה "הכחול והאדום" שגם הם ממש לא משתלמות
כנל גם אין מבחר טעמים מאוד מוגבל
יש אבקות טובות בהרבה ,חבל על הכסף,לך על אופטימום , אינטראקטיב וכו יהיה הרבה יותר משתלם וטעים

נערך לאחרונה:
לך על האבקת החלבון הרגילה של אינטראקטיב קודם כל המחיר שלה עם ההנחה של הפורום ממש זול משהו כמו 270 שקל שזה ממש זול,שנית הטעמים שלו לא רעים בכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית