הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרסום ראשון : שר ההגנה המצרי מאיים להפיל מטוסים ישראלים

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
טרור ווטש
[SIZE=-1]http://www.facebook.com/pages/%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A8-%D7%95%D7%95%D7%98%D7%A9/146773075356304
http://www.facebook.com/pages/טרור-ווטש/146773075356304

פרסום ראשון!!
שר ההגנה המצרי והעומד בראש המועצה הצבאית העליונה השולטת במצריים , מוחמד חוסיין טנטאווי , מאיים להפיל להפיל מטוסים ישראלים. את הדברים הוא רשם בדף הפייסבוק שלו אתמול , לאחר דיווחים ביום חמישי על מספר נפילות בשטח רפיח המצרית כתוצאה מתקיפת צה"ל בדרום הרצועה.
טנטאווי רשם בדף שלו כי הוא מורה לכוחות הצבא לפגוע במטוסים במטרה להפילם במקרה של כניסת מטוסים לתוך השטח האווירי המצרי ותגובה לכל תקיפה בתוך שטח המדינה. הוא לא ציין במפורש את שמה של ישראל.

עמודו בפייסבוק :
[SIZE=-1]http://www.facebook.com/Mohamed.Hussein.Tantawi?sk=wall[/SIZE]
[/SIZE]

אם באמת היו נפילות בשטח מצריים אז אי אפשר להאשים אותו.
אנחנו חייבים לשמור מהם כמה שיותר מרחק בתקופה הזאת

בחלומות שלו הוא יצליח להפיל את המטוסים שלנו

הצבא המצרי הוא הצבא הגדול ביותר במזרח התיכון, והוא נתמך שנים על פני שנים ע"י האמריקאים מבחינת ציוד ותרגילי לוחמה. ככה שהייתי ממתן את התלהבות האגו.

הצבא המצרי הוא הצבא הגדול ביותר במזרח התיכון, והוא נתמך שנים על פני שנים ע"י האמריקאים מבחינת ציוד ותרגילי לוחמה. ככה שהייתי ממתן את התלהבות האגו.

גם הצבא הסורי גדול עשרות מונים מהצבא שלנו ובסופו של דבר "חייל" שם זה פלאח עם נשק שבחיים שלו לא היה במטווח..

אני לא משווה אבל גודל הכח הוא רק משתנה אחד שצריך לקחת בחשבון. קשה לי להאמין שהיכולות שלהם עולות על צה"ל בכל מובן.

קח את 67. אני לא בטוח שלא יהיה אפשר לשחזר את מה שהיה שם..

גם הצבא הסורי גדול עשרות מונים מהצבא שלנו ובסופו של דבר "חייל" שם זה פלאח עם נשק שבחיים שלו לא היה במטווח..

אני לא משווה אבל גודל הכח הוא רק משתנה אחד שצריך לקחת בחשבון. קשה לי להאמין שהיכולות שלהם עולות על צה"ל בכל מובן.

הוא לא דיבר על גודל הסד"כ. צבא מצרים נתמך כבר עשרות שנים ע"י האמריקנים ובאופן יחסי הוא לא חלש כפי שהוא היה במלחמות ישראל הקודמות (אם כי הוא עדיין חלש מצה"ל, כמובן).

הזחיחות הזאת הביאה את מלחמת יום הכיפורים ב-73. זה סבבה להאמין בכוח שלך, אבל לא להעריך את כוח האויב זה מתכון בטוח להשפלה, ומדינת ישראל חטאה בזה לא פעם ולא פעמיים.

הזחיחות הזאת הביאה את מלחמת יום הכיפורים ב-73. זה סבבה להאמין בכוח שלך, אבל לא להעריך את כוח האויב זה מתכון בטוח להשפלה, ומדינת ישראל חטאה בזה לא פעם ולא פעמיים.

מסכים, למרות שלדעתי מה שאתה מציין הייתה רק 1 מהסיבות ליוה"כ. הנקודה שלי מלכתחילה הייתה שישנם הרבה גורמים שמכריעים עימותים צבאיים כולל כאלה שלא ניתנים למדידה כמו רוח קרב,יכולת אלתור... זאת הייתה הנקודה 😃

מזל שאני לא קובע מדיניות ככה אני יכול להיות זחוח 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית