הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טמפרטורת גוף גבוהה

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך

Kman

משתמש משקיע
3,761
155
נק' מוניטין:
4,650
3,761
155
הולמס פלייס
אני מרגיש שתמיד החום גוף שלי גבוה. אם נניח אני אפילו במקום שהוא קר, יכול להיות שהעור שלי יהיה קר אבל מבפנים אני מרגיש שאני מייצר המון חום. בחורף פשוט לא קר לי, זה די מעצבן תכלס ;maeq לא שאני רוצה שיהיה לי קר, אבל במקומות שכביכול לא חם בהם תמיד חם לי.
יכול להיות שזה קשור למערכת העצבים? בזמנו הרופאת משפחה אמרה לי שזה נשמע לה "סתם" והיא לא ידעת מה להגיד. יש רופאים שמתמחים בזה? שיכולים לבדוק את זה?

• פותח/ת השרשור
לא מה הקשר לחום. ולא אני לא שמן. יש מצב שזה קשור למסת שריר? שרירים יוצרים אנרגיה = חום?

אני חושב שאתה חושב יותר מדי.. זה קורה לי גם כשאני בחוץ ויש 13-15 מעלות בחוץ כולם עם ארוך ואני עם חולצה קצרה ומזיע.. תנסה לרדת במשקל אם יש לך כרס..

• פותח/ת השרשור
כן, אבל אני חושב שזה קשור לזה שפשוט חם... השאלה שלי אם יש אפשרות לבדוק את זה. זה לא סוף העולם, אני רק רוצה לדעת שהכל "בסדר" או משהו כזה. בדקתי בזמנואת בלוטת התריס והיה תקין

אני חושב שאתה בסדר גמור, מן הסתם כמות החום שתהליכי האינזימים פולטים(ובכלל בתאים) שונה מאדם לאדם.

גבר לא חושב שיש פה בפורום "דוקטורים", ממליץ לך ללכת לרופא שלך לספר לו מה הולך.. ואם אתה ממש בפארנויה, תעשה בדיקת דם / שתן לא יודע..

אני חושב ( לא בטוח) שלמי שיש הרבה דם יותר חם, גם אם יש לך יותר שומן יותר חם לך. יכול להיות שזה גם עם שריר.

בכל מקרה תעשה בדיקת דם.
תאכלס גם לי לא קר הבעיה זה בקיץ, אבל בחורף זה רק יתרון!

אולי אתה סיבירי בדם כמוני 🤡

אני מבין את הסבל שלך גם אני סובל במדינה הבדואית הרותחת הזאת

כמה שטויות 😃
הרופא זה אנדוקרינולוג. הסיכוי לקבל אליו הפניה בלי ממצאים הוא נמוך.
בכל מקרה, הבדיקות הרלוונטיות- TSH, T3 וT4. לרוב לא נותנים את הכל אלא רק TSH (טמטום וחסכון כסף).
בכל מקרה, ברוך הבא למועדון.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית