הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ה-FBI "חושף": חייזרים נחתו בארה"ב ב-1950

מעניין למה עכשיו הם ניזכרו לפרסם?
בדוק יש סודות מדינה שהממשלה לא מגלה לתושבים כדי לא ליצור פאניקה.

ואם פרסמו את זה עכשיו, זה לא גורם לפניקה?

בוא נודה בזה שזה גורם בהרבה פחות פניקה כי זה היה לפני 60 שנה, אם היו אומרים לך בוודאות שנחתו לדוגמא שבוע שעבר חייזרים, אנשים היו מפחדים הרבה יותר.

משה, למה אתה מתכוון ערך כור גרעיני ויפן?

---------- התגובה התווספה ב 08:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:05 ----------

אם התכוונתה לזה שיש סודות שהממשלה לא מגלה זה אני יודע מיזמן.. פשוט למה לצאת אוטיסטים וספר לאנשים שלפני 60 שנה נחתו חייזרים כשכיום יש 100% דברים יותר "מעניינים" בוא נגיד ככה.

LOL

אוי נו באמת...

עדות ראיה של איזה טמבל, התאור שלו לא מזכיר לאף אחד את הסרטי מדע בדיוני הישנים על חיזרים? (חחח צלחת מעופפת ואנשים קטנים שלבושים חליפה דקה כסופה חחחחח) ועוד בשנות ה50 שזה התקופה הכי מושפעת space שהיתה למין האנושי...עם כל המרוץ לחלל...

אנשים באמת חושבים שאם יש גזע חכם מספיק כדי לעבור מליוני מליוני מליוני קילומטרים דרך הווקום של החלל והזמן עם כל התנאים הכי קיצוניים ביקום כדי לנווט ולהגיע לאבן קטנטנה שממוקמת ליד כוכב יחסית קטן בקצע השני של הגלקסיה (ואני לא טוען שלא קיים כזה - להפך הסטטיסטיקה וההבנה שלנו על היקום דורשת שיהיה לפחות כמה כאלה) הוא יהיה מספיק מטומטם כדי להתרסק על כדור הארץ?!?! ממה? מהפרעות של כמה צלחות תקשורת שלנו?!?! הם התמודדו עם קרני גאמא וניווטו בין חורים שחורים ושרדו מה שכנראה היה גשר איינשטיין-רוזן או כל סוג אחר של קיפול זמן-חלל רק כדי להתרסק?!
shut the fuck up:jester:

גזע כזה כנראה יהיה יחסית אלינו מה שאנחנו עכשיו יחסית לג'וק. הם כנראה אפילו לא התייחסו לזה שאנחנו כאן פשוט כי אנחנו לא מספיק אינטליגנטיים בשבילהם וכנראה שאנחנו אפילו לא נדע שהם פה.

במילותיו של אחד האסטרופיזיקאים המשפיעים כיום:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני אסביר לך: זה נובע מהגישה הפשוטה שלא חשוב מי או מה, הגזע האנושי שולט. פיתחנו את זה בעקבות עשרות אלפי שנים של "שליטה" על הטבע ושל שליטה באנשים אחרים. לא חשוב אם החייזרים האלה היו יותר חכמים בשביל לבנות צלחות מעופפות (אגב, צלחות? למה תמיד יש להם צורה של צלחת, אני שואל. זה יותר אווירודינאמי?) או להגיע לכאן, השידור והקליטה של צלחות התקשורת שלנו, שמשום מה לא הפריעה לצלחת המעופפת ליד הלויין עצמו כי הרי היא נכנסה לאטמוספירה של כדור הארץ, מעידה על כך שאופס, הם לא חכמים כמונו. קח למשל את הסיפור הידוע של אורסון וולס - החבר'ה האלה באו לכבוש כוכב שלם אחרי שהם עקבו אחריו מאות שנים, אבל מה שהרג אותם בסוף זה חיידקים (למרות שאם הם עקבו אחריו מאות שנים הם ידעו שאלה קיימים)!

האמת היא שכל מי שיצא לו להסתובב במדינות מהאזור הזה בארה"ב יודע שפוגשים שם חייזרים על בסיס יומי כמעט. רובם לא נמוכים ובטח שלא שוקלים פחות ממאה פלוס קילו, אבל אנושיים הם לא.

אני אסביר לך: זה נובע מהגישה הפשוטה שלא חשוב מי או מה, הגזע האנושי שולט. פיתחנו את זה בעקבות עשרות אלפי שנים של "שליטה" על הטבע ושל שליטה באנשים אחרים. לא חשוב אם החייזרים האלה היו יותר חכמים בשביל לבנות צלחות מעופפות (אגב, צלחות? למה תמיד יש להם צורה של צלחת, אני שואל. זה יותר אווירודינאמי?) או להגיע לכאן, השידור והקליטה של צלחות התקשורת שלנו, שמשום מה לא הפריעה לצלחת המעופפת ליד הלויין עצמו כי הרי היא נכנסה לאטמוספירה של כדור הארץ, מעידה על כך שאופס, הם לא חכמים כמונו. קח למשל את הסיפור הידוע של אורסון וולס - החבר'ה האלה באו לכבוש כוכב שלם אחרי שהם עקבו אחריו מאות שנים, אבל מה שהרג אותם בסוף זה חיידקים (למרות שאם הם עקבו אחריו מאות שנים הם ידעו שאלה קיימים)!

צלחות וכל שאר המוטיבים שאתה שומע בנוגע לחיים חוצנים מגיעים מתקופה מאד קצרה של ארה"ב שנות ה50-60 שהיה שם בום בכל מה שקשור לתרבות החלל (השפעה כנראה של הגילויים האחרונים במדע והאסטרופיזיקה והקמת נאסא כמובן כל עניין המרוץ לחלל). צריך רק להסתכל על האופנה ועל צורות של בתים ומכוניות כדי להבין עם מי יש לנו עסק. הסרטים בתקופה הזאת לפי הידוע לי היה גם בום מוטרף של סרטי מדע בדיוני כל החייזרים הירוקים ועיניים גדולות הכל מגיע מהתקופה הזאת מהוליווד.

צודק הסוף של אורסון ווילס מלחמת העולמות עיצבן אותי מאז ומתמיד זה היה יכול להיות ספר/סרט מדע בדיוני כמו שצריך אבל הסוף פשוט מזעזע. זאת הדוגמה הטובה ביותר ליהירות שלנו - זה פשוט מרגיע אנשים לחשוב שאיפשהו אנחנו במקור חכמים או טובים יותר. זאת חשיבה שמגיעה מהדת (יהודים - עם סגולה וכו וכו)

האמת היא שכל מי שיצא לו להסתובב במדינות מהאזור הזה בארה"ב יודע שפוגשים שם חייזרים על בסיס יומי כמעט. רובם לא נמוכים ובטח שלא שוקלים פחות ממאה פלוס קילו, אבל אנושיים הם לא.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי:sarcastic:😆

לפי דעתי חרטא.. למה חרטא? כי הגוף שלהם בצורה אנושית.
מי שראה "מחוז 9" יבין.. יש לנו כ"כ הרבה סוגים של חיות בעולם, למה שהחייזרים יראו בדיוק כמו בני אדם? זה יכול להיות בולבול ענק מהלך, זה יכול להיות בצורת X עם עיניים, זה יכול להיות ג'וק מלא ריר בגודל 30 מטר, אם הכוכב שלהם כ"כ רחוק [הרי לא מצאנו כלום בטווח סביבנו], למה שהם יראו כמותנו?

אני מאמין שיש חייזרים, פשוט לא מאמין שהם הגיעו לכדור הארץ.

ובעולם שלנו זה וירוסים. הם עושים לנו בית ספר ולנו נשאר רק להתפלל.

לפי דעתי חרטא.. למה חרטא? כי הגוף שלהם בצורה אנושית.
מי שראה "מחוז 9" יבין.. יש לנו כ"כ הרבה סוגים של חיות בעולם, למה שהחייזרים יראו בדיוק כמו בני אדם? זה יכול להיות בולבול ענק מהלך, זה יכול להיות בצורת X עם עיניים, זה יכול להיות ג'וק מלא ריר בגודל 30 מטר, אם הכוכב שלהם כ"כ רחוק [הרי לא מצאנו כלום בטווח סביבנו], למה שהם יראו כמותנו?

אני מאמין שיש חייזרים, פשוט לא מאמין שהם הגיעו לכדור הארץ.

מזל שיצא הסרט הזה... אחרת מי יודע מה היינו יודעים ומה לא!

לדעתי יש חייזרים והם דמויי אדם, אותו הגזע. הטכנולגיה שלנו צעירה מאוד, תסתכלו איזה התקדמות עברו במאה שנים האחרנות.
אם אני מסתכל על התנך כספר היסטורי, יש תיאורים שתאימים לתיאור חייזרי.
תחשבו אם אז הייתה להם טכונלוגיה גבוהה ממה שיש לנו היום, אז מה רמת הטכנולוגיה שלהם עכשיו, אולי מה שאנחנו ניהיה עוד 5000 שנה.

בתנ"ך יש הכל. את כל העתיד, כל העבר ואת האמת האבסולוטית. צריך רק לדעת לקרוא באלכסון ובזיג-זג.

מזל שיצא הסרט הזה... אחרת מי יודע מה היינו יודעים ומה לא!
חחחחחחח גדול

בתנ"ך יש הכל. את כל העתיד, כל העבר ואת האמת האבסולוטית. צריך רק לדעת לקרוא באלכסון ובזיג-זג.

דרך אגב בדקו את השיטה הזאת של קריאה לפי תבנית מסוימת כמו בתנ"ך גם בספר מובי-דיק והצליחו למצוא דברים כמו אסון התאומים ועוד כל מיני עתידות שנמצאו בתנ"ך

דרך אגב בדקו את השיטה הזאת של קריאה לפי תבנית מסוימת כמו בתנ"ך גם בספר מובי-דיק והצליחו למצוא דברים כמו אסון התאומים ועוד כל מיני עתידות שנמצאו בתנ"ך[/QUOTE]

בזה אני כבר לא מאמין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית