נק' מוניטין:
58,705
- 103,265
- 12,428
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וזה חדש לך, כי?מעניין למה עכשיו הם ניזכרו לפרסם?
בדוק יש סודות מדינה שהממשלה לא מגלה לתושבים כדי לא ליצור פאניקה.
אני אסביר לך: זה נובע מהגישה הפשוטה שלא חשוב מי או מה, הגזע האנושי שולט. פיתחנו את זה בעקבות עשרות אלפי שנים של "שליטה" על הטבע ושל שליטה באנשים אחרים. לא חשוב אם החייזרים האלה היו יותר חכמים בשביל לבנות צלחות מעופפות (אגב, צלחות? למה תמיד יש להם צורה של צלחת, אני שואל. זה יותר אווירודינאמי?) או להגיע לכאן, השידור והקליטה של צלחות התקשורת שלנו, שמשום מה לא הפריעה לצלחת המעופפת ליד הלויין עצמו כי הרי היא נכנסה לאטמוספירה של כדור הארץ, מעידה על כך שאופס, הם לא חכמים כמונו. קח למשל את הסיפור הידוע של אורסון וולס - החבר'ה האלה באו לכבוש כוכב שלם אחרי שהם עקבו אחריו מאות שנים, אבל מה שהרג אותם בסוף זה חיידקים (למרות שאם הם עקבו אחריו מאות שנים הם ידעו שאלה קיימים)!
האמת היא שכל מי שיצא לו להסתובב במדינות מהאזור הזה בארה"ב יודע שפוגשים שם חייזרים על בסיס יומי כמעט. רובם לא נמוכים ובטח שלא שוקלים פחות ממאה פלוס קילו, אבל אנושיים הם לא.
ובעולם שלנו זה וירוסים. הם עושים לנו בית ספר ולנו נשאר רק להתפלל.אני אסביר לך: זה נובע מהגישה הפשוטה שלא חשוב מי או מה, הגזע האנושי שולט. פיתחנו את זה בעקבות עשרות אלפי שנים של "שליטה" על הטבע ושל שליטה באנשים אחרים. לא חשוב אם החייזרים האלה היו יותר חכמים בשביל לבנות צלחות מעופפות (אגב, צלחות? למה תמיד יש להם צורה של צלחת, אני שואל. זה יותר אווירודינאמי?) או להגיע לכאן, השידור והקליטה של צלחות התקשורת שלנו, שמשום מה לא הפריעה לצלחת המעופפת ליד הלויין עצמו כי הרי היא נכנסה לאטמוספירה של כדור הארץ, מעידה על כך שאופס, הם לא חכמים כמונו. קח למשל את הסיפור הידוע של אורסון וולס - החבר'ה האלה באו לכבוש כוכב שלם אחרי שהם עקבו אחריו מאות שנים, אבל מה שהרג אותם בסוף זה חיידקים (למרות שאם הם עקבו אחריו מאות שנים הם ידעו שאלה קיימים)!
לפי דעתי חרטא.. למה חרטא? כי הגוף שלהם בצורה אנושית.
מי שראה "מחוז 9" יבין.. יש לנו כ"כ הרבה סוגים של חיות בעולם, למה שהחייזרים יראו בדיוק כמו בני אדם? זה יכול להיות בולבול ענק מהלך, זה יכול להיות בצורת X עם עיניים, זה יכול להיות ג'וק מלא ריר בגודל 30 מטר, אם הכוכב שלהם כ"כ רחוק [הרי לא מצאנו כלום בטווח סביבנו], למה שהם יראו כמותנו?
אני מאמין שיש חייזרים, פשוט לא מאמין שהם הגיעו לכדור הארץ.
חחחחחחח גדולמזל שיצא הסרט הזה... אחרת מי יודע מה היינו יודעים ומה לא!
בתנ"ך יש הכל. את כל העתיד, כל העבר ואת האמת האבסולוטית. צריך רק לדעת לקרוא באלכסון ובזיג-זג.