הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה| מסת שריר ופיזיות

• פותח/ת השרשור Kobra
  • פורסם בתאריך

Kobra

משתמש מתחיל
58
0
נק' מוניטין:
28
58
0
גובה 1.80

משקל 76
אני כדורגלן!

השאלה היא ככה אפשר לעלות במסת שריר , [מסה] ולא להראות שמן כאילו לאכול במאזן קלורי ניטרלי או שלילי ?? והאם 3 חודשים מספיק?

והשאלה היא איך אפשר להתחזק בפיזיות אם המאמן בנתים לא נותן לי לעבוד על סקוואט ולא דדליפט?????

ובנתים הוא אמר שהוא יבנה לי תוכנית שבוע הבאאא....

אשמח לעזרה , תודה מראש!!

לגבי עלייה משמעותית במסת השריר בזמן מאזן קלורי שלילי - למעט מקרים מאוד ספציפיים בקטנה.

שכח מעלייה במסת שריר לפחות לא משהו משמעותי.

לגבי התחזקות - אפשר להיות חזקים באיזור הארבע ראשי גם ללא סקוואט - יש תחליפים (פחות טובים) כמו לחיצת רגליים לסקוואט.

אם אתה מתחיל, ואין לך רקע קודם באימוני משקולות, אתה יכול להתחזק ללא עלייה משמעותית במשקל ובאחוזי שומן, אך באופן מוגבל ביותר.
התכנון של תוכנית לספורטאי צריכה להיות מחושבת,כך הענף המרכזי של אותו ספורטאי, אימוני הכודרגל במקרה שלך,שהם המטרה הראשית, לא יפגעו.
זה אומר שלרוב ההתקדמות במשקלים צרכיה להיות איטית ומתונה יותר.

אם יש לך תקופה רגיעה, מעין אוף סיזן, זה הזמן האידיאלי לבנות את המסה והכוח. אם אין תקופה כזו ויש לחץ כל הזמן, צריך לשלב את האימונים בצורה מתונה כאמור וההתקדמות תיהיה איטית.
חסר פרטים על מספר אימוני הכדורגל שלך בשבוע ובאילו ימים, ,תקופות עומס וכן הרקע שלך באימוני משקולות.

אי אפשר לצפות לעלייה משמעותית בסמת השריר, שלא תלווה בעלייה באחזו השומן.
למרות זאת, שמירה על מאזן חיובי קטן, יכול לאפשר התחזקות תוך עליה מנימאלית באחוז השומן, אך זה תהליך ארוך יותר ופחות יעיל.

ישנם תרגילים אחרים לחיזוק הרגליים מלבד סקווט ודדליפט, דוגמת: לאנג'ים עם רגל אחת מוגבת על ספסל, או בכריעה לאחור, עם דאבלים או עם מוט, לחיצת רגליים וכו'.

נערך לאחרונה:
חצי שנה זמן זמן רב, שאתה יכול להשיג בו מטרות שונות. אם אתה בפגרה זה זמן מצוין להשקיע בתוכנית כוח טובה, להתחזק ולהוסיף מסת שריר. גם אם אתה לא יכול לעשות סקווט, יש דרכים אחרות לחזק את הרגליים, ודוגמאות לכאלה נתתי בהודעה הקודמת. תבחר תוכנית כוח טובה, אולי משהו בסגנון WS4SB, תקפיד על אוכל, התאששות ושינה ואתה תראה תוצאות. אתה יכול לפתוח לוג האימונים, וככה להיעזר בחברי הפורום.

אני בפגרה ואני עוד חצי שנה חוזר להתאמן בגלל בעיות אישיות

אם אתה בפגרה אז מה אכפת לך שהמאמן לא מסכים לך לעשות סקווט ודדליפט? אם אתה בכל מקרה לא מתאמן..

ושים לב שהוא לא נותן לך תכנית ליצנית מדי, אתה מוזמן להעלות אותה לכאן לביקורת.

בהצלחה!!

• פותח/ת השרשור
אני אולי בפגרה חצי שנה אבל אני רשום לחדר כושר 3 חודשים בנתים

ואפשר לעצב אישכהו את הגוף ב3 חודשים ? לא מדבר על ריבועים או על שרירים רק שיראה יותר טוב מבחינת עין .???

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית