שלום, אז אחרי הרבה זמן לבסוף הבנתי את הטכניקה של הסקוואט. ורק לפני כמה שבועות התחלתי להתקדם בסקוואט. אני העלתי 5 ק''ג בשבוע, אני יודע שזה לא הרבה למתחיל אבל זו כרגע ההתקדמות שמתאפשרת לי. כי אני לא יכול לאכול בכמויות גדולות ש-SS מצריך (יש לי סיבות משלי), אני צריך לעשות פעמיים HIIT וריצות כדי לשמור על כושר, ואני לא יכול לעלות בהרבה % שומן. כל זה בשביל לא לפגוע בכושר שלי, וחוץ מזה אם אני ייעלה בכמות נכבדת של שומן זה רק יידכא אותי.
אני הצלחתי עד עכשיו להתקדם בקצב של 5ק''ג בשבוע עם כל הריצות והגעתי ל-80 קילו, זה לא הרבה אבל אני מרגיש שאני יכול להתקדם ככה לעוד הרבה זמן. עשיתי ביום ראשון 80קילו ולא הרגשתי שזה היה ממש קשה (אומנם זה הצריך מאמץ אבל לא משהו בשמים). ורק לפני שבוע וחצי היה לי קשה לעשות סקוואט ב-68ק''ג
הבעיה שהסקוואט זה הדבר היחיד שהשתפרתי בו, ולא בשום דבר אחר. אני כמעט בטוח שזה בגלל שעוד לא התארגנתי עם תוכנית אימונים מסודרת וכי הייתי צריך להחמיץ 2 אימונים מה שגרם לחוסר אימון בתרגילים האחרים.
אני הסתכלתי וקראתי וחשבתי שתוכנית כזו תיהיה מתאימה לי:
Sunday:
Squat: 3*5 aim to increase weight
Deadlift: 1*5 rep aim to increase weight
Barbell Bench press: 3*6-8reps (rep cycling)
Dumbbell Row:3x6-8 reps.
Dumbbell Shoulderpress: 3x6-8 repetitions.
Tuesday:
Squats: 3*5 as heavy as Sunday
Barbell benchpress: 3x6-8
chinups/pullups
Barbell Shoulderpress: 3x6-8
Thursday:
3*5 Squats lighter
3*5 deadlifts lighter
Dumbbell row 3*6-8
Barbell benchpress 3x6-8
Dumbbell Shoulderpress 3x6-8
אתם חושבים שאם תוכנית כזו אני יוכל להתקדם בהכל כל שבוע?
אגב אני בן 15, שוקל 75 ק''ג וגובה 179 ס''מ.
התזונה תיהיה טובה, רק הבעיה היחידה תיהיה שאני לא יוכל מספיק קלוריות כדי להתקדם מאימון לאימון.
אני הצלחתי עד עכשיו להתקדם בקצב של 5ק''ג בשבוע עם כל הריצות והגעתי ל-80 קילו, זה לא הרבה אבל אני מרגיש שאני יכול להתקדם ככה לעוד הרבה זמן. עשיתי ביום ראשון 80קילו ולא הרגשתי שזה היה ממש קשה (אומנם זה הצריך מאמץ אבל לא משהו בשמים). ורק לפני שבוע וחצי היה לי קשה לעשות סקוואט ב-68ק''ג
הבעיה שהסקוואט זה הדבר היחיד שהשתפרתי בו, ולא בשום דבר אחר. אני כמעט בטוח שזה בגלל שעוד לא התארגנתי עם תוכנית אימונים מסודרת וכי הייתי צריך להחמיץ 2 אימונים מה שגרם לחוסר אימון בתרגילים האחרים.
אני הסתכלתי וקראתי וחשבתי שתוכנית כזו תיהיה מתאימה לי:
Sunday:
Squat: 3*5 aim to increase weight
Deadlift: 1*5 rep aim to increase weight
Barbell Bench press: 3*6-8reps (rep cycling)
Dumbbell Row:3x6-8 reps.
Dumbbell Shoulderpress: 3x6-8 repetitions.
Tuesday:
Squats: 3*5 as heavy as Sunday
Barbell benchpress: 3x6-8
chinups/pullups
Barbell Shoulderpress: 3x6-8
Thursday:
3*5 Squats lighter
3*5 deadlifts lighter
Dumbbell row 3*6-8
Barbell benchpress 3x6-8
Dumbbell Shoulderpress 3x6-8
אתם חושבים שאם תוכנית כזו אני יוכל להתקדם בהכל כל שבוע?
אגב אני בן 15, שוקל 75 ק''ג וגובה 179 ס''מ.
התזונה תיהיה טובה, רק הבעיה היחידה תיהיה שאני לא יוכל מספיק קלוריות כדי להתקדם מאימון לאימון.
נערך לאחרונה: