הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר תקופת מסה, כמה בעיות...

מצב
השרשור נעול

elirev4

משתמש מתחיל
99
0
נק' מוניטין:
0
99
0
קיצר חברה התחלתי לפני 5 חודשים לעבוד על מסת שריר, מאז עליתי 10 קילו
ויש לי כמה בעיות החזה שלי לא מתפתח והיד הקדמית (בכללי היד כולה לא מתפתחת), לא גדלה, אני חושב שאולי התרגילים יותר מדי פשוטים אם אני לא טועה, אם זאת הבעיה אז אתם יכולים לתת לי 3 תרגילים הכי טובים ליד קדמית ו-3 תרגילים הכי טובים לחזה, ואם זאת לא הבעיה אז אני אשמח לשמוע עצה מה לעשות ולמה זה ככה?

תודה רבה מראש:)😃😃

נערך לאחרונה:
קודם כל זה לא אשכול לפיטנס - אלה לאימונים.

לגבי התרגילים ואני באמת רציני:

סקוואט\בנצ'\דדליפט\מתח\חתירה - הכי טובים לחזה ויד הקדמית כתרגילים בסיסיים להתפתחות.

• פותח/ת השרשור
איזה תרגיל שייך לחזה ואיזה תרגיל שייך ליד קדמית
ושאתה אומר מתח למה אתה מתכוון איזה מתח (שהאצבעות לכיוון של הפנים שלי או לכיוון הנגדי)?
ומה זאת אומרת חתירה?

נערך לאחרונה:
נראה לי שאתה צריך לקרוא קצת על אימונים ותרגילים לפי השאלה שלך יש לך הרבה מאוד מה ללמוד אחי.

• פותח/ת השרשור
ואיפה אני יכול לקרוא על זה?

יש לך למעלה 2 לינקים מודגשים לפורטל המאמרים שלנו. ואין דבר כזה "3 התרגילים הכי טובים ל-X". ההתפתחות שלך בכוח ובמסת שריר תלויה בתכנית הכללית שאתה עושה, לתזונה ולמנוחה שלך. אם התכנית דפוקה באופן כללי, או אם אתה לא אוכל מספיק כי אתה חושב שככה "תעלה נקי", לא תגיע לשום מקום.

בפורטל יש מאמרים מצויינים ומקיפים על כל מה שאתה צריך לדעת, תקרא ותלמד ואם יהיו לך שאלות מעבר נשמח לעזור. בהצלחה.

גבר כנס לפורטל מאמרים, תקרא על SS ובכללי גם על תזונה+אימונים זה יעזור לך המון בהתקדמות.
אם אתה מתאמן מתחיל מציע לך להתחיל מSS ואז לעבור לתוכנית פיצולים אם המטרה שלך זה לצבור מסת שריר+כוח על הדרך..

יש אנשים ששמים פס על החוקים ופותחים את השאלות שלהם איפה שהם רוצים.
מה הסיפור לפתוח בפורום הנכון?
אנחנו לא המנקים שלכם. אני מבקש מכם לשים לב איפה אתם פותחים אשכולות.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית