עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חביבי, להגיד "אני יותר טוב ממך\אני כלכך טוב\אני לא הגיוני\אני מרביץ על עצמי ביד מול המראה\אני הכי טוב\הוא לא כזה יבש כמוני" זאת גישה של אפס.צניעות זה ללוזרים
חביבי, להגיד "אני יותר טוב ממך\אני כלכך טוב\אני לא הגיוני\אני מרביץ על עצמי ביד מול המראה\אני הכי טוב\הוא לא כזה יבש כמוני" זאת גישה של אפס.
על ה"צניעות" הזאת אני מדבר.
היו לנו כמה חבר'ה כאלה בתחרות ליפטינג, בד"כ אלה החבר'ה שכולם לא אוהבים ומעדיפים להתרחק מהם.
כשמישהו סתם ככה בא ואומר לך בסוף התחרות "עקפתי אותך ב-20 קילו בטוטאל" מבלי שבכלל דיברת אליו, זה אומר שאותו האחד לא יודע מה זה צניעות ופרגון ובכלל לא ראויי להקרא ספורטאי.
אנשים כאלה בד"כ באים להתחרות בישביל הפרסים ובישביל להגיד שהם טובים מהאחרים והם בד"כ לא יודעים לקבל הפסד ומתחילים לחפש 1000000 סיבות ותירוצים למה הם הפסידו ולמה זא לא נכון.
בזה אין בעיה, להפך.זה להיות שמוק, זה משהו אחר.
אבל אין סיבה לא לפרגן לעצמך, אם השקעת הרבה ואתה מראה הערכה עצמית שלא קשורה/פוגעת באף אחד אחר אז מה הבעיה?
מה הבעיה להגיד, השקעתי המון, עבדתי מאד קשה, יצאתי גדול סוף סוף.
אני לא רואה בזה בעיה
יש הבדל בין לפרגן לעצמך ולהנות מהתוצאות לבין לחפור כל היום לאנשים בקבוצות בפייס באינסטגרם בפורומים ובכל חור אפשרי! חלאס הבנו ראינו מספיק זה כבר הופך לסיוט אני רואה את האלי הזה בכל מקום!זה להיות שמוק, זה משהו אחר.
אבל אין סיבה לא לפרגן לעצמך, אם השקעת הרבה ואתה מראה הערכה עצמית שלא קשורה/פוגעת באף אחד אחר אז מה הבעיה?
מה הבעיה להגיד, השקעתי המון, עבדתי מאד קשה, יצאתי גדול סוף סוף.
אני לא רואה בזה בעיה
תחסום אותי אחייש הבדל בין לפרגן לעצמך ולהנות מהתוצאות לבין לחפור כל היום לאנשים בקבוצות בפייס באינסטגרם בפורומים ובכל חור אפשרי! חלאס הבנו ראינו מספיק זה כבר הופך לסיוט אני רואה את האלי הזה בכל מקום!
אי אפשר לחסום אותך אתה בכל מקום כמו שדתחסום אותי אחי
והאינסטגרם שלי פרטי, אם החלטת לעקוב אחריי זה בעיה שלך 😃
קצת הגזמת לא? מישהו נתן ביקורת על איך שהוא נראה? אין לי בעיה שאנשים מעלים תמונות ומראים שינוי, להפך אני מפרגן! אבל כשבן אדם מעלה 300 תמונות ביום בכל מדיה אפשרית זה כבר ניהיה מטרד ומתחיל להראות סימפטומים רציניים של נרקיסיזם (ראה ערך דני חן)הלו מה הולך פה ???
ילד בן 19 נראה פגז - זכותו המלאה להתלהב ולנשק את הבייספס מול המראה אם בא לו !!!
זה הזמן להתלהב מהחיים - אם לא עכשיו אז מתי
לחיי הנעורים !!!
Elic
דע לך משהו אחד !
כל עוד אנשים מלכלכים עליך זה דבר טוב !!! כל אחד שהוא מסכן ואין לו כלום בחיים תמיד יגידו ״אה זה בנאדם טוב הוא אין לא מזל אבל הוא אדם טוב״
אל אחד שהוא מצליח תמיד יגידו ״הוא ככה והוא ככה והוא רמאי וגנב ומשתמש ומה לא״
מסקנה - אם מלכלכים עליך - סימן שאתה מצליח !!!
אבל זה מה שאני בא להגיד , הבחור כולה בן 19 , ילדון, זכותו המלא להתלהב מעצמו ולפרסם תמונות ברשת !!! זכותו להיות נרקסיזת אם הוא רוצה - מה הקטע של אנשים , מפריע בעין התמונות , תעבור לתוכן אחר !קצת הגזמת לא? מישהו נתן ביקורת על איך שהוא נראה? אין לי בעיה שאנשים מעלים תמונות ומראים שינוי, להפך אני מפרגן! אבל כשבן אדם מעלה 300 תמונות ביום בכל מדיה אפשרית זה כבר ניהיה מטרד ומתחיל להראות סימפטומים רציניים של נרקיסיזם (ראה ערך דני חן)
אני מאמין שלא מצמידים לך אקדח לראש ומכריחים אותך להסתכל.אבל זה מה שאני בא להגיד , הבחור כולה בן 19 , ילדון, זכותו המלא להתלהב מעצמו ולפרסם תמונות ברשת !!! זכותו להיות נרקסיזת אם הוא רוצה - מה הקטע של אנשים , מפריע בעין התמונות , תעבור לתוכן אחר !
לא חייב גם להגיב , להסתכל, או לבקר אותי, אבל אתה בכל זאת עושה את זה.זכותו גם להביא ביד על הבייספס שלו מול המראה. מה הקשר זכותו או לא?
סך הכל אמרתי שלא חייב לעדכן אותנו בכל 10 גרם שריר שהוא עלה/ירד. זה היה יותר צנוע וגם יותר יפה אגב אם הוא היה מעלה תמונות של 3-4 קילו שינוי כל פעם במקום לעדכן אותנו ב30 תמונות ביום על כל חצי קילו שירד לו בקקי
"נראה כמו קלן ואנאבר"...אני מאוד מעריך אנשים כמוך, שעשו פשוט שינויים עצומים
וברוח חיובית אומר - זה שהשתמשת בחומרים זה לא מוריד מההישג שלך בכלום
נראה לפחות כמו אנאבר וקלן אגב
עם התשובות שאתה עונה אני מוכן להתערב שאתה גם בתול. עוד יש חיים בחוץ חוץ מisraelgym בפייס (קבוצה של ילדי fxp ודני חן למי שלא מכיר) צא החוצה ותפסיק להשפריץ על המראהלא חייב גם להגיב , להסתכל, או לבקר אותי, אבל אתה בכל זאת עושה את זה.
זה היופי בבני אדם - הבחירה החופשית לעשות מה שבא לנו 😃
"נראה כמו קלן ואנאבר"...
זה נראה כמו עלבון...🤪
נניח שהבן אדם הפציץ בחומרים, הגיע לפיזיק מסויים ואתה בא ואומר שנראה כמו רווחים מאנאבר וקלן... כלומר, לא הייתי מאמין שעשית סייקל מסה כבד... לא נראה ככה...
EliC: הייבוש שלך מדהים, חומר או לא... אני אישית אוהב יותר מסה אבל תחרות זה תחרות... בהצלחה.
לklassa
לדעת לקרא זה לא מספיק , צריך גם להבין מה קוראים !
לפני שאתה תוקף אותי ומגן על elic אתה אמור להבין מה רשמתי ולפי התגובה שלך לא הבנתה אלא רק קראת , אז תקרא שוב ותנסה להבין מה כתבתי ולמה התכוונתי ואז תגיב