הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ריאקוטן ושתייה

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
נישאר לי חודש לסיום אני לוקח 40 (יעני 2 כדורים)
לקחתי בבוקר והערב אני לא יקח.
אם אני ישתה 2 בקבוקי בירה יכול לקרות משהו? כי אין כ"כ הרבה אלכהול בבירה בתכלס אבל עדיין הכבד במאמץ יומיומי מהכדורים...
מה לעשות?אני בדילמה אחושרמוטה כל התקופה שלי עם הכדורים לא נגעתי באלכהול וזה היה מטורףףף ועכשיו אני ממש מת לקצת ראש

רק מי שלקח את הכדור ושתה שיענה בבקשה.

אני בן 16 עוד חודש
אני לוקח תכדורים כמוך אבל שתיים ישר בצהריים
והתרופה נשארת גם חודש או חודשיים אחרי השימוש בדם
חוץ מיזה 2 בקבוקי בירה לא יתנו לך כלום חוץ מכאבים משהו מטורף (אני שתיתי בקבוק רציתי למות)

נישאר לי חודש לסיום אני לוקח 40 (יעני 2 כדורים)
לקחתי בבוקר והערב אני לא יקח.
אם אני ישתה 2 בקבוקי בירה יכול לקרות משהו? כי אין כ"כ הרבה אלכהול בבירה בתכלס אבל עדיין הכבד במאמץ יומיומי מהכדורים...
מה לעשות?אני בדילמה אחושרמוטה כל התקופה שלי עם הכדורים לא נגעתי באלכהול וזה היה מטורףףף ועכשיו אני ממש מת לקצת ראש

רק מי שלקח את הכדור ושתה שיענה בבקשה.

מה אתה רציני שאתה שואל פה דבר כזה? תשאל את הרופא שלך או שלפחות תקרא בעלון של התרופה לגבי אלכוהול

• פותח/ת השרשור
מה אתה רציני שאתה שואל פה דבר כזה? תשאל את הרופא שלך או שלפחות תקרא בעלון של התרופה לגבי אלכוהול
הוא אמר לי ביום הראשון שאסור לשתות אבל אני התכווונתי פעם אחת בכל הזמן הזה2 בירות לא משהו רגיל פעם בשבוע\שבועיים.. קיצר לא רלוונטי כבר
אפשר לנעול

יש לי חבר שהיה שותה כרגיל בזמן שהוא לקח ריאקוטן והוא חיי, איך הכבד שלו וכמה זה חכם לעשות את זה אני לא יודע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית