הזמנה מחו"ל

• פותח/ת השרשור PoPo
  • פורסם בתאריך

PoPo

משתמש מתחיל
122
1
נק' מוניטין:
163
122
1
שאלה: אם אני מזמין משהו אני צריך לשלם גם מכס או שזה תלוי במחיר של בחבילה או בגודל שלה איך זה הולך?

אסור? נראה לי שאסור לעלות קישורים לאתרים, אבל אסור לדבר? זה כבר מצחיק

למה שמומין טרול מתכוון זה שיש יותר סיכון להיתקל במכס ולשלם להם כשאתה מזמין שהו מעל 50$...
אתה פשוט מזמין רגיל ואם יש איזשהם בעיות הם כבר יודיעו לך. מה שאני ידוע זה שהזמנה מעל 50$ במיוחד אם היא גם 100-200$ מושכת יותר תשומת לב ויש סיכוי דיי גבוהה לשלם מכס עליה

למה שמומין טרול מתכוון זה שיש יותר סיכון להיתקל במכס ולשלם להם כשאתה מזמין שהו מעל 50$...
אתה פשוט מזמין רגיל ואם יש איזשהם בעיות הם כבר יודיעו לך. מה שאני ידוע זה שהזמנה מעל 50$ במיוחד אם היא גם 100-200$ מושכת יותר תשומת לב ויש סיכוי דיי גבוהה לשלם מכס עליה

טוב תשמעו נמאס לי מכל השטויות שאתם מדברים פה!!!

תתעדכנו קצת עם המכס לא יזיק, כמו שאמרתי קודם הזמנתי ספרים ב 206$ מאמזון וקיבלתי אותם תוך 4 ימים(עשיתי משלוח רגיל שהיה אמור להגיע אחרי 3 שבועות, אבל קיבלתי תוך 4 ימים), המכס רק צילצל אליי שיש חבילה עבורי במכס ואני צריך לבוא לקחת, הגעתי לשם הביאו לי את החבילה ואמרו לי שאני יכול ללכת. ומאז עשיתי עוד כמה הזמנות של חגורות PL מולטי ויטמינים ועדיין לא גבו ממני מכס על כלום, ועכשיו אפילו החבילה מחכה לי בסניף הדואר ולא במכס.

איך לי לא לוקחים מכס ולכם כן?

תתעדכנו קצת עם המכס לא יזיק, כמו שאמרתי קודם הזמנתי ספרים ב 206$ מאמזון וקיבלתי אותם תוך 4 ימים(עשיתי משלוח רגיל שהיה אמור להגיע אחרי 3 שבועות, אבל קיבלתי תוך 4 ימים), המכס רק צילצל אליי שיש חבילה עבורי במכס ואני צריך לבוא לקחת, הגעתי לשם הביאו לי את החבילה ואמרו לי שאני יכול ללכת. ומאז עשיתי עוד כמה הזמנות של חגורות PL מולטי ויטמינים ועדיין לא גבו ממני מכס על כלום, ועכשיו אפילו החבילה מחכה לי בסניף הדואר ולא במכס.

אני מזמין ספרים מאמזון בערך כל חודש, אין מכס על ספרים אלא רק מע"מ, והוא בדרך כלל נגבה על חבילות מעל ל-50$. היה לך מזל, זה הכל. זה תלוי בפקיד המכס באותו רגע.

אני חושב שזה קשור למשקל. לי לקחו כסף בסניף של הדואר.

אני מזמין ספרים מאמזון בערך כל חודש, אין מכס על ספרים אלא רק מע"מ, והוא בדרך כלל נגבה על חבילות מעל ל-50$. היה לך מזל, זה הכל. זה תלוי בפקיד המכס באותו רגע.

לא גבו ממני אפילו אגורה והזמנתי כבר כמה פעמים מאמזון(לא רק ספרים גם מתנות להורים,חברים, אחיות ועוד...)

ול KMAN החבילה שלי שקלה 8.56 ק"ג ומאז החבילות שאני מזמין זה בטיפטופים, כי לוקח זמן עד שאני משיג כסף 😃.
אולי זה שאבא שלי עובד במכס קשור איכשהו לזה שאני לא משלם מכס??

אבאלה אתה מוזמן להזמין תוספים בשווי 100$ ולבדוק את המזל שלך.

למה איפה המשלוח לא יקר? (אם אתה גר בארץ)..
"""אני לא יודע אם מותר לדבר על הנושא הזה פה"""

אני מזמין בדרך כלל מבודיבילדניג הזמנה האחרונה שעשיתי היא לפני חודשיים ועדיין
לא הגיע אליי זה תמיד לוקח להם איזה חודש ככה גג אבל עכשיו זה מוגזם וזה גם מופיע
שזה נשלח אליי מזמן זה תקוע איפשהו יש למשהו רעיון?

אני מזמין בדרך כלל מבודיבילדניג הזמנה האחרונה שעשיתי היא לפני חודשיים ועדיין
לא הגיע אליי זה תמיד לוקח להם איזה חודש ככה גג אבל עכשיו זה מוגזם וזה גם מופיע
שזה נשלח אליי מזמן זה תקוע איפשהו יש למשהו רעיון?

להתקשר למכס ולשאול עם הדואר אצלהם למרות שניראה לי שאחרי תקופה כזאת זה כבר לא יהיה שמה 😆

אני עשיתי הזמנה של 150$ מויטה*** לפני 3 שבועות ולא שילמתי מכס. כנראה עניין של מזל.

אתה מיוחד אחי, ואתה גם שקרן.

א) המכס לא יצלצל אלייך בחיים, אלא ישלח מכתב.
ב) הדואר מוציא את הספרים מהמכס והם לעולם לא נתקעים שם.
ג) לוקחים מע"מ על ספרים.

ג) לוקחים מע"מ על ספרים.

אני אומר לך שלא(לפחות זה מה שקרה לי), לא לקחו מע"מ ולא כלום, את החבילה אספתי מהמכס לא מהדואר, הם כן התקשרו אליי.

ומאז אותה הזמנה הפריטים שאני מזמין תמיד נמצאים בסניף הדואר שליד הבית שלי, גם עליהם לא שילמתי עדיין מע"מ\מכס\או שיט אחר.

ג) לוקחים מע"מ על ספרים.

תלוי איזה ספרים
עם אלה ספרי לימוד אז לא לפי מה שזכור לי.. תלמיד 😣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית