עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מותר לדבר אבל לא לתת לינקים לקנייה. לשאלתך פופו: כפי שידוע לי עד 50$ לא משלמים מכס
למה שמומין טרול מתכוון זה שיש יותר סיכון להיתקל במכס ולשלם להם כשאתה מזמין שהו מעל 50$...
אתה פשוט מזמין רגיל ואם יש איזשהם בעיות הם כבר יודיעו לך. מה שאני ידוע זה שהזמנה מעל 50$ במיוחד אם היא גם 100-200$ מושכת יותר תשומת לב ויש סיכוי דיי גבוהה לשלם מכס עליה
טוב תשמעו נמאס לי מכל השטויות שאתם מדברים פה!!!
תתעדכנו קצת עם המכס לא יזיק, כמו שאמרתי קודם הזמנתי ספרים ב 206$ מאמזון וקיבלתי אותם תוך 4 ימים(עשיתי משלוח רגיל שהיה אמור להגיע אחרי 3 שבועות, אבל קיבלתי תוך 4 ימים), המכס רק צילצל אליי שיש חבילה עבורי במכס ואני צריך לבוא לקחת, הגעתי לשם הביאו לי את החבילה ואמרו לי שאני יכול ללכת. ומאז עשיתי עוד כמה הזמנות של חגורות PL מולטי ויטמינים ועדיין לא גבו ממני מכס על כלום, ועכשיו אפילו החבילה מחכה לי בסניף הדואר ולא במכס.
איך לי לא לוקחים מכס ולכם כן?
אני מזמין ספרים מאמזון בערך כל חודש, אין מכס על ספרים אלא רק מע"מ, והוא בדרך כלל נגבה על חבילות מעל ל-50$. היה לך מזל, זה הכל. זה תלוי בפקיד המכס באותו רגע.
תתעדכנו קצת עם המכס לא יזיק, כמו שאמרתי קודם הזמנתי ספרים ב 206$ מאמזון וקיבלתי אותם תוך 4 ימים(עשיתי משלוח רגיל שהיה אמור להגיע אחרי 3 שבועות, אבל קיבלתי תוך 4 ימים), המכס רק צילצל אליי שיש חבילה עבורי במכס ואני צריך לבוא לקחת, הגעתי לשם הביאו לי את החבילה ואמרו לי שאני יכול ללכת. ומאז עשיתי עוד כמה הזמנות של חגורות PL מולטי ויטמינים ועדיין לא גבו ממני מכס על כלום, ועכשיו אפילו החבילה מחכה לי בסניף הדואר ולא במכס.
אבאלה אתה מוזמן להזמין תוספים בשווי 100$ ולבדוק את המזל שלך.
אני מזמין בדרך כלל מבודיבילדניג הזמנה האחרונה שעשיתי היא לפני חודשיים ועדיין
לא הגיע אליי זה תמיד לוקח להם איזה חודש ככה גג אבל עכשיו זה מוגזם וזה גם מופיע
שזה נשלח אליי מזמן זה תקוע איפשהו יש למשהו רעיון?
אתה מיוחד אחי, ואתה גם שקרן.
א) המכס לא יצלצל אלייך בחיים, אלא ישלח מכתב.
ב) הדואר מוציא את הספרים מהמכס והם לעולם לא נתקעים שם.
ג) לוקחים מע"מ על ספרים.
אתה מיוחד אחי, ואתה גם שקרן.
א) המכס לא יצלצל אלייך בחיים, אלא ישלח מכתב.
ב) הדואר מוציא את הספרים מהמכס והם לעולם לא נתקעים שם.
ג) לוקחים מע"מ על ספרים.