הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עומס על הכבד

• פותח/ת השרשור zakan
  • פורסם בתאריך

zakan

משתמש מתחיל
155
0
נק' מוניטין:
114
155
0
היי,
אני בסייקל טסט פרופ 400 מ"ג לשבוע ווויני{אוראלי} 50 מ"ג יומי.
בערך לאחר 3-4 ימים אחרי שהתחלתי עם הוינסטרול התחילו לי בחילות מידי פעם, לא משהו שגורם לי להקיא אבל לא נעים בגרון. בנוסף קיים גם חוסר תיאבון אבל גם זה לא חד משמעי ז"א לפעמים כן ולפעמים לא.
האם אלו סימפטומים לעומס על הכבד?
בנוסף אם זה משנה אני משתמש במולטי ויטמין אופטימן 2 כדורים, ויטמין C, מגנזיום והתחלתי לפני כמה ימים גם להשתמש בתוסף הגנה לכבד של חברת צמפיון.
אני בינתיים 18 יום עם הטסט ו10 ימים על הויני.

נערך לאחרונה:
ועדיין סובל מבחילות? לי זה מה שקורה עם אנדרול. לא מתקרב לזבל הזה יותר בחיים. תנסה להפסיק עם הווינסטרול לכמה ימים ותראה עם זה משתפר

• פותח/ת השרשור
כרגע זה עדיין הולך ובא יכול להיות יום עם הרבה זמן של ההרגשה ויום אחד בכלל בלי.
השאלה היא כזאת האם בחילות בכלל הם סימן לעומס על הכבד? כי מבחינתי זה לא כל כך נורא{הבחילות}{גם כך אני בחיטוב:}}. ז"א מבחינתי על הנייר אם אין סכנה לכבד אני ממשיך עם הויני את כל הזמן המתכונן.

בעקרון זה סוג של סימן מחשיד לעומס על הכבד כן.
לי היה אותו הדבר עם דיאנבול, תתחיל לקחת ליב 52 אולי זה יעזור..

• פותח/ת השרשור
אין לי כרגע בהישג יד ליב52 יהיה רק אחרי החג. אז קניתי איזה תוסף להגנה עם גדילן מצוי וכל הצמחים האלה...
כמה התוסף הזה בכלל אמור לעשות את העבודה?
בכל מקרה אני מחפש באינטרנט תסמינים לעומס על הכבד ולא מצאתי איזכור על בחילות. הדבר היחיד שמצאתי {שזה גם מה שהלחיץ אותי} זה המקרה של הבחורה מלפני כמה שבועות שבאיזה כתבה הזכירו שהיה לה בחילות עזות ושתן צהוב.{מה שתמיד יש לי בגלל המולטי}. עם יש לך איזה מאמר או כתבה אמינה לגביי התסמינים אשמח לקבל אותה.
תודה.

תסמינים ראשונים הם לא משהו שאפשר לשים לב אליו.
מנסיון אני יכול להגיד שכאבי בטן, צרבות ובחילות הן חלק מזה.
בגדול התסמינים הראשונים מתאימים לעוד מליון דברים אחרים.
במקרים קשים יש תסמינים יותר בולטים למשל צהבת.

• פותח/ת השרשור
תסמינים ראשונים הם לא משהו שאפשר לשים לב אליו.
מנסיון אני יכול להגיד שכאבי בטן, צרבות ובחילות הן חלק מזה.
בגדול התסמינים הראשונים מתאימים לעוד מליון דברים אחרים.
במקרים קשים יש תסמינים יותר בולטים למשל צהבת.

אוקי,
אין לי לא צרבות ולא כאבי בטן רק קצת בחילות :}
אתה במקומי מפסיק את הכדורים? או ממשיך ורק עם הבחילות מחמירות נניח להקאות או מופיעים עוד תופעות שאני יכול לקשר בבירור לכבד מפסיק?
כי תכלס אני אוכל אוכל דיי מגעיל בגלל התפריט יכול להיות שזה בגלל זה? או אולי יותר מידי אבקת חלבון? {אני משתמש ב4סקופים חלבון מיי גבינה ביום של אימון ביום בלי אימון 2 סקופים ובנוסף סקופ חלבון ביצה כל יום}
אגב סתם לידע כללי איך מזהים צהבת? אני משער שצבע צהוב קשור לעניין אבל באילו איברים ?

הייתי עושה בדיקות תפקודי כבד ומתחיל עם LIV.
אל תדאג, אתה רחוק מצהבת.

למה אתה מתחיל סייקל שכולל אורליים בלי ליב? זה א-ב שצריך לדעת..
בכל אופן אני במקומך שומר את הווינסטרול לסוף הסייקל, מחכה שיגיע הליב ומזמין עוד כי אתה צריך לקחת אותו חודש לפני שתחזור לוויני, בזמן הוויני ועד חודש אחרי, זו הדרך הכי מומלצת שאני יכול להציע לך..

בעקרון זה סוג של סימן מחשיד לעומס על הכבד כן.
לי היה אותו הדבר עם דיאנבול, תתחיל לקחת ליב 52 אולי זה יעזור..

כמה כדורים של ליב52 DS צריך לקחת ביום על דיאנבול ? וגם אחרי הPCT מומלץ לקחת בגלל הנולבדקס ?

יש לי 300 כדורים, חשבתי לקחת 2 ביום עד שיגמרו הקופסאות

כמה כדורים של ליב52 DS צריך לקחת ביום על דיאנבול ? וגם אחרי הPCT מומלץ לקחת בגלל הנולבדקס ?

יש לי 300 כדורים, חשבתי לקחת 2 ביום עד שיגמרו הקופסאות

מו, יש מצב שאתה מתכנן סייקל? 😉

בעקרון מבחינת המינון אז לא פחות מ-6 כדורים ליום למי שמשתמש באורליים ולמעשה יותר לכיוון ה9-10 כדורים ליום.

אם אתה סתם רוצה לעשות "ניקוי" כבד אז 3-4 לאורך זמן זה טוב.

מבחינת הצורך של לקיחה לפני/אחרי/בזמן סייקל הדעות חלוקות.
יש שאומרים שאין טעם לקחת בזמן שימוש באורליים כי זה כמו לנסות ולתקן בית בזמן סופת הוריקן, כלומר הנזק משמעותי יותר מהתיקון.

בכל אופן ליב יכול לעשות טוב לכל אחד וזה לא משנה אם אתה בסייקל או לא, זה פשוט תוסף מעולה אשר יעילותו הוכחה באינספור מחקרים.

בעקרון מבחינת המינון אז לא פחות מ-6 כדורים ליום למי שמשתמש באורליים ולמעשה יותר לכיוון ה9-10 כדורים ליום.

אם אתה סתם רוצה לעשות "ניקוי" כבד אז 3-4 לאורך זמן זה טוב.

מבחינת הצורך של לקיחה לפני/אחרי/בזמן סייקל הדעות חלוקות.
יש שאומרים שאין טעם לקחת בזמן שימוש באורליים כי זה כמו לנסות ולתקן בית בזמן סופת הוריקן, כלומר הנזק משמעותי יותר מהתיקון.

בכל אופן ליב יכול לעשות טוב לכל אחד וזה לא משנה אם אתה בסייקל או לא, זה פשוט תוסף מעולה אשר יעילותו הוכחה באינספור מחקרים.

תודה
1-8 טסט500מ"ג EW
1-4 דיאנבול 20MG ED
HCG 500IU EW במהלך הסייקל
ובPCT כלומיד 100 מ"ג ל30 יום
נולבדקס 20 מ"ג ל45 יום

יוצא שהכבד נפגע בשבועות 1-4 מהדיאנבול ושבוע 10 + מהנולבדקס
מתי כדאי לקחת את הליב52 ?
וכמה כדורים צריכים להספיק

• פותח/ת השרשור
אחי תפסיק אם הוויני ותראה עם המצב משתפר למה ללכת עם הראש בקיר?

בינתיים הויני בצד, אולי אחליף לטוריבול או אנאבאר.נראה מה תיהנה ההרגשה עוד שבוע.

---------- התגובה התווספה ב 18:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:05 ----------

אחי תפסיק אם הוויני ותראה עם המצב משתפר למה ללכת עם הראש בקיר?

בינתיים הויני בצד, אולי אחליף לטוריבול או אנאבר.נראה מה תיהיה ההרגשה עוד שבוע.

תודה
1-8 טסט500מ"ג EW
1-4 דיאנבול 20MG ED
HCG 500IU EW במהלך הסייקל
ובPCT כלומיד 100 מ"ג ל30 יום
נולבדקס 20 מ"ג ל45 יום

יוצא שהכבד נפגע בשבועות 1-4 מהדיאנבול ושבוע 10 + מהנולבדקס
מתי כדאי לקחת את הליב52 ?
וכמה כדורים צריכים להספיק

העומס על הכבד מהנולבדקס הוא מינורי לעומת הדיאנבול, אם אתה יכול להזמין עוד ואין בעיה של כסף אז אתה יכול להתחיל עד חודש לפני שאתה מתחיל את הסייקל במינון של 4-6 כד' ליום, בזמן השימוש בדיאנבול להעלות ל10 וכחודש אחרי להוריד חזרה ל4-6, תכלס אתה צריך איזה 800 כדורים=8 קופסאות, כן כן זה הרבה אבל ככה זה..

העומס על הכבד מהנולבדקס הוא מינורי לעומת הדיאנבול, אם אתה יכול להזמין עוד ואין בעיה של כסף אז אתה יכול להתחיל עד חודש לפני שאתה מתחיל את הסייקל במינון של 4-6 כד' ליום, בזמן השימוש בדיאנבול להעלות ל10 וכחודש אחרי להוריד חזרה ל4-6, תכלס אתה צריך איזה 800 כדורים=8 קופסאות, כן כן זה הרבה אבל ככה זה..

אחלה תודה רבה אני אזמין זה לא יקר באי ביי
חודש לפני, זה כדי להגיע במצב כמה שיותר טוב ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית