הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכוני כושר באיזור

• פותח/ת השרשור malv
  • פורסם בתאריך

malv

משתמש מתחיל
76
3
נק' מוניטין:
11
76
3
שלום.
אני לא רשום לאף חדר כושר ברגע זה ואני מחפש משהוא באיזור באר שבע. אני יודע שיש די הרבה חדרי כושר ומועדוני ספורט בבאר שבע אבל על פי סקירה שעשיתי בכל מקום יש איזה דפקט. רציתי לקבל המלצות ובכללי לפתוח דיון על חדרי כושר בבאר שבע(יתרונות, חסרונות, עלויות כספיות וכאלה). אם אפשר שכל מי שממליץ על חדר כושר מסויים שיתן גם כתובת. למען הסר ספק, שאני כותב חדר כושר, אני לא מתכוון למועדוני ספורט שעוסקים בעיקר בפילאטיס,יוגה, ספינינג וכאלה אלה למקום שבו ניתן לבנות מסת שריר מלאה ולבצע אימוני כח איכותיים(סקוואט, דדליפט,מתח,לחיצות חזה וכו').
אה, ואין טעם לקשר אותי לאתרי הבית של מכוני כושר למיניהם, אף פעם לא כתוב שם את מה שבאמת צריך לדעת.

אני מתאמן בבית החייל אני יודע שלשנה זה 1300 בלי בריכה ו1700 עם בריכה , זה לא מכון להביא את הילדים כמו כל המכונים היום עם הליכונים עם טלוויזיות או מארחת או כל השטויות האלה , מכון צנוע לא יקר שלא חסר בו כלום אבל גם אין עודף במכשירים
הכתובת לא זוכר אני יכול להגיד לך שזה בין שכונה ט' לרמבם קרוב מאוד ליילו

מכון מצוין בב"ש הוא הקאנטרי קלאב,
דרך אילן רמון, היציאה המערבית מבאר-שבע
טלפון:
08-6419292, 08-6434629

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן בבית החייל אני יודע שלשנה זה 1300 בלי בריכה ו1700 עם בריכה , זה לא מכון להביא את הילדים כמו כל המכונים היום עם הליכונים עם טלוויזיות או מארחת או כל השטויות האלה , מכון צנוע לא יקר שלא חסר בו כלום אבל גם אין עודף במכשירים
הכתובת לא זוכר אני יכול להגיד לך שזה בין שכונה ט' לרמבם קרוב מאוד ליילו
אני חושב שאני יודע איפה זה, תקן אותי אם אני טועה אבל זה באיזור תחנת המשטרה?(קצת יותר לכיוון היציאה מבאר שבע). וזה שזה בית החייל, זה אומר שגם אזרחים יכולים להתאמן שם נכון?(אני עוד לא חייל).
עוד משהוא, שאתה כותב:
מכון צנוע לא יקר שלא חסר בו כלום אבל גם אין עודף במכשירים
אתה מתכוון לכך שהוא מפוצץ וצריך לחכות הרבה בתור?

בנתיים נשמע בסדר.

מכון מצוין בב"ש הוא הקאנטרי קלאב,
דרך אילן רמון, היציאה המערבית מבאר-שבע
טלפון:
08-6419292, 08-6434629
שמעתי עליו כבר(די רחוק לי).
אתה יכול לפרט יותר? למה הוא מצויין?

כן קרוב לתחנת משטרה ,גם הקאנטרי שהוא אמר מעלי מכון מצויין , התכוונתי לכך שהמכון לא גדול אבל גם אין הרבה אנשים , קיצר מכון סבבה לגמרי , וברור שיכולים להתאמן שם אזרחים , אני בעצמי בן 17

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית