הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוספי מזון: תביעה ייצוגית למוצר במחלוקת

לדברי ד"ר רון, הצריכה המומלצת כיום של ויטמינים אינה נכונה ומנופחת מטעמים שיווקיים. פרט לכך, 99% מהוויטמינים שמוכרים לנו הם סינתטיים, כלומר עשויים משיירי נפט ונספגים בגוף בצורה שונה. אנשים שנוטלים תוספי מזון מתעלמים פעמים רבות מהצ'י – החיוניות שמבדילה בין הדומם לבין הצומח והחי: "הבעיה היא שבמדע המערבי אין דרך לכמת את הצ'י ולא מתייחסים לחיוניות שבחיינו כערך בריאותי", אומר ד"ר רון.

אכן, הבעיה נעוצה בחוסר היכולת לכמת צ'י.

LOL LOL LOL

הפסקתי לקרוא ב "צ'י"

...היתי צריך להפסיק לקרוא ב"מוציאים מזון מהקשרו" או יותר נכון ב"דקטור לרפואה סינית" - אני לא מספיק מרוכז 😛

נערך לאחרונה:
כבר לא יודע אם לבכות או לצחוק בנושאים האלה. והקטע העצוב הוא שהאדם הרגיל קורא את זה וקונה את כל השיט הזה.

• פותח/ת השרשור
אל תזלזלו הוא ד"ר ברפואה סינית
והוא יודע שבאוויר יש 21% חמצן!

איזה אידיוט. טוען שהRDA מנופח.
אחרי זה אנשים לא מבינים למה 400 זאת המנה המומלצת בD.
גוועלד.
שילך לעשות אפצ'י, אולי זה יעלה לו את הצ'י.

בעצם, השתכנעתי, יותר אני לא מבשל אוכל. אני אוכל אותו חיי. במיוחד בשר וביצים.
אני גם לא אשים במקרר, זה גם סטייה מדרך הטבע.

ובואו נראה, בכדור יש גרם ויטמין C, בחסה יש 11 מיליגרם. וואלה צודק, אני מתחיל לאכול 90 חסות ביום במקום לקחת כדור. יותר נוח ויותר טבעי.

באמת שחבל שאנשים רגילים מאמינים לזה.
אתם צריכים לראות את אבא שלי כל פעם שיוצא מאמר חדש בwalla\ Ynet על השטויות האלה, רץ ומספר לי כדי לנגד את מה שאני אומר כל הזמן.

זה באמת יכול היה להישמע הרבה יותר נורמלי לקורא הממוצע על שנכנס העניין של הצ'י הזה.

אה כן, וחמצן טהור לא עושה דבר לריאות- רק לכמורצפטורים במוח. (ובאותה מידה אפשר להגיד על כל גז אחר טהור)

בלי קשר מה אני מרוויח מכל הויטמינים האלה?
מה אני צריך לקחת כדורים של ויטמינים? אני יוכל לחיות בלי זה עדיף להשקיע בדברים יותר חשובים מה לא?

לפי מה שהבנתי. הוא אומר בגדול שמכניסים כמויות אדירות סתם.יותר ממה שצריך. ותאחלס צודק.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית