הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החלפת תוכנית

taldaniel

משתמש פעיל
460
1
נק' מוניטין:
1,061
460
1
אני מתאמן כבר שנה (עם הפסקות).. כל השנה הזאת אפשר להגיד שרובה עבדתי בSS.. תוצאות אני רואה, אליה במשקל לא ממש..
אני לא מצליח לשמור על תפריט טוב שבעזרתו אני יוכל להתקדם בSS אז מה שקורה פה זה בעצם שאני מבזבז זמן..
המטרות שלי זה לא להיות ענק, אני רוצה לגדול ואני יודע שאני צריך לאכול בשביל זה אבל אני מרגיש שהSS זה בזבוז זמן אצלי, כשהתחלתי להתאמן המטרות שלי היו לפתח גוף יפה (כן לבריכה ולים) ולא להיות מרים משקולות עם אחוז שומן גבוהה....
בקיצור אני אולי מדבר שטויות אבל אולי עדיף להתאמן בתוכנית מפוצלת? לעבוד כל שריר בנפרד?

אם יש לך בעיות בהתאוששות תעבור לליניארית היא פחות תובענית מSS
לא כולם יכולים להקדיש את כל הזמן ולעשות SS
MOO,לאט לאט ובזהירות אני שם לב שאתה מתחיל לשנות קצת גישה בכל הקטע של האימונים.
פעם היית (או לפחות זה מה שקלטתי ממך) אומר למצות SS עד הסוף ורק אז לעבור תוכנית..היום אתה יותר ליברלי וגם מעודד יותר תוכניות עם נפח ואפילו פימפומי ידיים..

MOO,לאט לאט ובזהירות אני שם לב שאתה מתחיל לשנות קצת גישה בכל הקטע של האימונים.
פעם היית (או לפחות זה מה שקלטתי ממך) אומר למצות SS עד הסוף ורק אז לעבור תוכנית..היום אתה יותר ליברלי וגם מעודד יותר תוכניות עם נפח ואפילו פימפומי ידיים..

תלוי במטרה של המתאמן
מתאמן שלא אוכל אין סיבה לתת לו SS
מתאמן שרוצה ידיים גדולות צריך בנוסף לבסיס אחרי שלב מסויים לשלב גם תרגילי ידיים (זה לא צריך להיות מהות התוכנית אבל תרגיל אחד בהחלט יקדם את הנושא)

כמות הנפח זה אינדבידואלי, רצוי לעבוד עם נפח כמה שיותר נמוך ושיתן תוצאות
יש אנשים שלא עובדים בעצימות גבוה ולא משנה מה הסיבה, אז אותם אנשים כן צריכים להגדיל את הנפח של האימון אחרת הם לא יתקדמו

ברור שכדאי למצות את התוכנית SS לכל מתאמן ולא משנה מה מטרתו אלא אם הוא רוצה סתם קוביות חזה וידיים לים...

התוכנית תתן לו בסיס טוב

לגבי השאר יש הרבה משתנים שצריך להביא בחשבון, הבסיס ברור, החכמה זה לדעת למצוא פתרונות לאנשים שלא מסוגלים לבצע את הדברים הרגילים וגם אותם לקדם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית