ייעוץ תוכנית אימונים בסייקל ראשון

מצב
השרשור נעול

bietarist

מושעה
2,468
0
נק' מוניטין:
7,494
2,468
0
אני יודע שיש אסכולות שונות - אשמח לשמוע על דעתכם איזו תוכנית לעשות בזמן הסייקל(ראשון)?

זה הסייקל :
500 מג טסט מחולק ל2 זריקות של 250
HCG
וPCT רגיל

עוד משהו , איזה המלצות אתם יכולים לתת בשביל לצבור כמה שפחות נוזלים ושומן?
אירובי? להמעיט בפחמימות?

עד כה התוכנית הייתה ליניארית של ביל סטאר ולפני זה SS.
תודה

אני אוהב לשלב כח ווליום בתכניות שלי שאני על סייקל אבל זה לא מתאים לכל אחד. אני מאוד מואד מאוד ממליץ לשלב אירובי בסייקל גם מהפן הבריאותי. וזה גם ישמור על שייפ טוב יותר

כמה אירובי צריך להספיק ? חצי שעה 4 פעמים בשבוע אחרי הכוח ?

• פותח/ת השרשור
ויש עוד משהו שאפשר לעשות/לקחת על מנת לשמר על שייפ טוב יותר במהלך הסייקל?

לפי דעתי לך על תוכנית ab שמחלקת לפלג גוף עליון ותחתון כמו של ליל. יש שם מספיק נפח ובנוסף הדגש הוא על המורכבים.

אני לא מבין למה אתה שואל שוב את אותה השאלה שכבר שאלת בפוסט אחר.

אני בגישה של עדי, תוכנית כוח ווליום כמו שכבר פירטתי לך בפוסט קודם, לפי דעתי אחלה תוכנית שבעולם, אם תעשה אותה בתוספת של תזונה נאותה צפויות לך תוצאות מעולות מהסייקל שגם ניתן יהיה לשמר לאורך זמן...

• פותח/ת השרשור
זו התוכנית שהצעת:

אימון A:
סקווט 5X5
לחיצת חזה 5X5
5x5 Bent over rows
וינץ' לפנים/מתח רחב 5X3
מקבילים 5X3-5

אימון B:
דד ליפט 5X5
לחיצת חזה 5X5
לחיצה בשיפוע חיובי עם משקולות 8X3
לחיצת כתפיים בעמידה/ישיבה 5X5
עליות מתח באחיזה הפוכה 5x3-5

להתחיל מאחוז מסויים?
לעבוד אקרוס בכל התרגילים?
להוסיף עבודה מבודדת על ידיים?
להעלות משקלים מאימון לאימון, ואם כן אז כמה, כמה הכוח משתפר בסייקל?

תודה

זו התוכנית שהצעת:

אימון A:
סקווט 5X5
לחיצת חזה 5X5
5x5 Bent over rows
וינץ' לפנים/מתח רחב 5X3
מקבילים 5X3-5

אימון B:
דד ליפט 5X5
לחיצת חזה 5X5
לחיצה בשיפוע חיובי עם משקולות 8X3
לחיצת כתפיים בעמידה/ישיבה 5X5
עליות מתח באחיזה הפוכה 5x3-5

להתחיל מאחוז מסויים?
לעבוד אקרוס בכל התרגילים?
להוסיף עבודה מבודדת על ידיים?
להעלות משקלים מאימון לאימון, ואם כן אז כמה, כמה הכוח משתפר בסייקל?

תודה

בסביבות השבוע 3-4 אתה מתחיל בעקרון לעבוד אקרוס, עד אז הטסט לא מורגש ואתה בעצם מתאמן טבעי רגיל, אתה יכול להמשיך עם התוכנית עבודה הרגילה שלך.

להוסיף תרגילים כמו כפיפת/פשיטת מרפק לא יתן לך שום דבר, הידיים יגדלו גם בלי זה, אם אתה ממש רוצה אתה יכול להוסיף 2-3 סטים של 8 חזרות..

תוספת המשקל מאימון לאימון תבוא לך באופן טבעי, אתה פשוט תראה שאתה מתחזק ברמות שלא הכרת, אין פה נוסחה מדוייקת, אתה לא יכול לחשב אחוזים מדוייקים, מאחר וזה סייקל ראשון אתה יכול לצפות לעלייה משמעותית בכוח, אתה לא יכול לחזות במדוייק כמה משקל תוסיף על המוט...

• פותח/ת השרשור
אוקיי הבנתי, אז עד השבוע ה3 ממשיכים לעבוד רגיל ומהשבוע ה3 להתחיל לעבוד אקרוס

היפרטרופיה זה בין 8 ל 12 חזרות מינימום 4 סטים לכל תרגיל מינימום 4 תרגילים שריר גדול ו 2 שריר קטן ! בין דקה וחצי ל2 מנוחה בן סט לסט .
לפיתוח כוח זה שונה 5סטים לשריר בין 1 ל5 חזרות .מינימום תרגיל לשריר עד 3 מנוחה בין 3 ל5 דקות ! לא רצוי לעבוד כוח על שריר קטן מבודד אם כן יש לעלות את החזרות ל6

היפרטרופיה זה בין 8 ל 12 חזרות מינימום 4 סטים לכל תרגיל מינימום 4 תרגילים שריר גדול ו 2 שריר קטן ! בין דקה וחצי ל2 מנוחה בן סט לסט .
לפיתוח כוח זה שונה 5סטים לשריר בין 1 ל5 חזרות .מינימום תרגיל לשריר עד 3 מנוחה בין 3 ל5 דקות ! לא רצוי לעבוד כוח על שריר קטן מבודד אם כן יש לעלות את החזרות ל6

2דקות מנוחה בבילדינג זה דפוק..
חוץ מזה שכול מה שרשמתה זה שטויות, המון בילדרים ידועים עושים 5,3,1 חזרות בתרגילים המורכבים..

הפוסט הזה נפתח לפני 3 שנים.... עבר קצת זמן, לא?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית