הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דינאבול

אני לא מדבר על דיבול ספציפית, יש בספר הזה סייקלים כמו דקה+דיבול ללא תיסוף של פרווירון, סייקל כזה יגרום לירידה בחשק מיני. את ההיגיון שמאחורי זה אני לא מבין ועוד זה ספר בעל שם.

הסייקלים בספר הם ישנים לאללה יש את אותם סייקלים עוד באנבוליק 2006 תשאל את ביל בפורום האישי שלו אם הוא ממליץ על סייקלים כאלה תראה מה הוא יגיד לך. חוץ מזה זה לא חכם להסתכל רק על הסייקלים. הוא מפרט שם כל מני סוגים של סייקלים אבל אם קוראים את החומר בספר מגיעים למסקנה ברורה ומוחלטת שלעשות סייקלים של אורלים בלבד זה לא מומלץ ולא נכון. חברה תתחילו לקרוא ובלי קיצורי דרך זה לא חוכמה להסתכל רק על חלק מאוד מאוד ספציפי של הספר ולהגיד "הא הנה כתוב אז לא צריך יותר לקרוא ולחקור"

הסייקלים בספר הם ישנים לאללה יש את אותם סייקלים עוד באנבוליק 2006 תשאל את ביל בפורום האישי שלו אם הוא ממליץ על סייקלים כאלה תראה מה הוא יגיד לך. חוץ מזה זה לא חכם להסתכל רק על הסייקלים. הוא מפרט שם כל מני סוגים של סייקלים אבל אם קוראים את החומר בספר מגיעים למסקנה ברורה ומוחלטת שלעשות סייקלים של אורלים בלבד זה לא מומלץ ולא נכון. חברה תתחילו לקרוא ובלי קיצורי דרך זה לא חוכמה להסתכל רק על חלק מאוד מאוד ספציפי של הספר ולהגיד "הא הנה כתוב אז לא צריך יותר לקרוא ולחקור"

אני פשוט חשבתי שיש היגיון מאחורי סייקל כזה ושאני לא מזהה אותו. אני בן האדם האחרון שיחפש קיצורי דרך ותמיד אחפש ללמוד כמה שיותר. השאלה האם יש ספר שמרחיב בנושא בצורה מעודכנת ולא מטעה או איזה פורום טוב שאפשר ללמוד את הנושא ביותר הרחבה ממה שיש כאן? ( ובפורום הזה יש המון מידע מועיל! )

אין מקום שמרכז לך את כל המידע. אתה צריך לקרוא על החומרים ואיך הם עובדים ומה ההשפעה שלהם ולאט לאט אתה מקבל בסיס הבנתי טוב. יש הרבה פורומים טובים אבל צריך גם להבין על מה מדברים גם שם יש לא מעט שטויות כל התחום הזה מפוצץ במיתוסים כאלה ואחרים וצריך בסיס הבנתי טוב כדי לפלטר את התפל מהעיקר.

אבל אך הם מציעים סייקל שהוא מסוכן לבריאות בתוך הספר שלהם

למה, יש סייקל שאין בו סיכון לבריאות ?

לא, אין דבר כזה - יש סייקל שרמת הסיכון שלו היא סבירה ומתקבלת על הדעת עבור התמורה שהוא מציע, ויש סייקל שהוא טיפשות מוחלטת, כמו מה שאדון "קח רק דיאנבול זה בן ז1נה של חומר, ככה הבילדר מהמכון אמר לי והוא מבין עניין" מציע לך.

למה, יש סייקל שאין בו סיכון לבריאות ?

לא, אין דבר כזה - יש סייקל שרמת הסיכון שלו היא סבירה ומתקבלת על הדעת עבור התמורה שהוא מציע, ויש סייקל שהוא טיפשות מוחלטת, כמו מה שאדון "קח רק דיאנבול זה בן ז1נה של חומר, ככה הבילדר מהמכון אמר לי והוא מבין עניין" מציע לך.

אתה צודק וסייקל של אורלים בלבד או לא אחד מאלה בעלי הסיכון הסביר אלה טיפשות מוחלטת....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית