הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כדורים של דינאבול וטוסטסטרון

ליעד לביא

משתמש מתחיל
39
6
נק' מוניטין:
13
39
6
בקשר לכדורים האלו . יש לי חבר שכיר חבר ממש טוב שמשווק דברים מקוריים בטוח מאירופה של כדורים כמו מק 677 או ראד 140 והוא שלח לי כדורים מסוג טוסטרון שיש בו 20 מג לכדור פלוס דינאבול 20 מג. האם זה שווה משהו? בוודאות אני יכול להגיד לכם שזה לא זיוף כי הדברים שהוא הביא כמו מק בעבר או ראד לא היו זיוף.... אם זה באמת משהו טוב שמישהו פה מכירים כי הבנתי שזה חדש אז כזה דבר מצריך pct . והאם מינונים של שתי כדורים ביום שזה יוצא 40 מג של טסט פרופוינייט ו 40 דינאבול זה מינון טוב ביחד? אני פשוט לא רוצה לעשות זריקות פירסמתי פוסט פה שאני לא יכול לסבול את הפצעים שאחרי הסייקל ... השאלה אם זה פיתרון טוב . אני יודע שתמיד צריך יסוד של סטרואיד כמו טסט בסייקל ובכדורים האלו יש את זה כמו דינאבול ... בקיצור אני קצת מבולבל אם יש מישהו שמכיר את זה שיכתוב מה הוא חושב על זה ואם יש מישהו שחושב שזה במקרה מעודד טוסטסטרון אשמח לדעת . לא מחפש להיות מפלצת מחפש משהו להמדך שימור הסייקל הראשון שעשיתי ולחיטוב בקיץ ולהתקדם עוד טיפה .
15821054689585381452375102054487.jpg
15821054689585381452375102054487.jpg
חברה רק כמה תיקונים שרשמתי שיש יסוד בכדורים האלו כמו דינאבול התכוונתי להגיד שיש את היסוד טוסטרון ובנסוף לזה יש דינאבול . ושאלתי אם זה מצריך pct אחרי לקיחת הכדורים האלו

לא כדורים לא פתרון מחליף זריקות בסייקל 🙁
הכדורים האלה הם מתכוונים להיות תוספת על הטסט בסיס שבסייקל . עם מלא בעיות לכבד לא תוכל להמשיך לקחת מעל חודש , וגם בחודש הזה הצקת הרבה לכבד . מעל כל זריקה שתחשוב עליה .
אם תחשוב לעשות את הכדורים האלה בלי טסט בסיס בזריקות . רק אם הפרופיוניט שיש טיפה בכדור אז תגלה לנו עוד צרות 😉.

תשמע .. עכשיו עשית סייקל .. למה אתה חושב על עוד סייקל ? מסייקל יוצאים מרוצים ומנסים לשמור עליו כמה שיותר זמן עד המטרה הבאה שהיא כניראה מדרגה עם גבול אחר .
למה עצרת את הסייקל אם לא הגעת למטרה של הסייקל הראשון ?

• פותח/ת השרשור
לא כדורים לא פתרון מחליף זריקות בסייקל 🙁
הכדורים האלה הם מתכוונים להיות תוספת על הטסט בסיס שבסייקל . עם מלא בעיות לכבד לא תוכל להמשיך לקחת מעל חודש , וגם בחודש הזה הצקת הרבה לכבד . מעל כל זריקה שתחשוב עליה .
אם תחשוב לעשות את הכדורים האלה בלי טסט בסיס בזריקות . רק אם הפרופיוניט שיש טיפה בכדור אז תגלה לנו עוד צרות 😉.

תשמע .. עכשיו עשית סייקל .. למה אתה חושב על עוד סייקל ? מסייקל יוצאים מרוצים ומנסים לשמור עליו כמה שיותר זמן עד המטרה הבאה שהיא כניראה מדרגה עם גבול אחר .
למה עצרת את הסייקל אם לא הגעת למטרה של הסייקל הראשון ?

לא עצרתי את הסייקל האמת עשיתי איתו 12 שבועות ואני מרוצה אבל אני חשבתי לקיץ לקחת את הכדורים האלו אחרי שאני ארגע שהכבד ירגע כמובן אחי
חשבתי שבגלל שיש טסט קצת בכדורים האלו זה סבבה לקחת אותם לבד ואת הדינאבול חשבתי על 8 שבועות חחח וכל זה בקיץ...
נ.ב
הפחד הגדול שזה יעשה שוב פצעים . הדילר אמר שזה בתכלס חלש אז זה לא עושה פצעים אבל זה משפר בצורה טובה ולא כמו הטסט בזריקות אבל בגלל שיש שמה טסט זה אמור להיות אפקטיבי אבל אני לא מבין בזה עד הסוף בגלל זה אני שואל

זה עבודה בעיניים. טסט פרופיאנאט מתעכל בכיבה ולא עובר לדם, לא סתם אנשים מזריקים כל יומיים ולא בולעים אותו. תפעיל קצת היגיון בריא - זה לא טסט אבל זה כן טסט? מה
אין מה לפחד מזריקות, זה הרבה יותר מדויק ובטיחותי מאשר כדורים. לגבי הפצעים , כנראה לא שמרת על רמות אסטרדיול בנורמה וחטפת קצת תופעות לוואי - פטמות לא גירדו לך במהלך סייקל?

• פותח/ת השרשור
זה עבודה בעיניים. טסט פרופיאנאט מתעכל בכיבה ולא עובר לדם, לא סתם אנשים מזריקים כל יומיים ולא בולעים אותו. תפעיל קצת היגיון בריא - זה לא טסט אבל זה כן טסט? מה
אין מה לפחד מזריקות, זה הרבה יותר מדויק ובטיחותי מאשר כדורים. לגבי הפצעים , כנראה לא שמרת על רמות אסטרדיול בנורמה וחטפת קצת תופעות לוואי - פטמות לא גירדו לך במהלך סייקל?

לא האמת שלא אחי

אני הייתי מתרחק מרוב הכדורים שמדובר בסייקלים קלילים, במיוחד מכל מיני תערובות מוזרות שלא יכולות להשפיע. ובכלליות יותר סיכויים שתחטוף תופעות לוואי מדיאנובול מאשר מטסט בזריקות. אם יש לך שאלות בנוגע איך לתכנן נכון סייקל , אתה מוזמן לשאול פה את האנשים.

אני קצת להפך מהחברה פה.
אני אוהב אוראלים, במיוחד וויני/דיבול

אני אגיד לך את דעתי.. כל עוד אין לך בעיות בתפקודי כבד והבדיקות דם תקינות דיבול זה פצצה של דבר למסה, זה לא מעלה רק בנוזלים, בהתחלה הגוף מקבל כאפה של נוזלים כן, אבל בשבוע -3 רובם יורדים והשריר מקבל מראה דחוס עסיסי פה בפורום אנשים השמיצו אותו ממש, על כל אדם זה משפיע אחרת , הייתי במשך שנים לוקח דיבול, וויני בין כל תקופות מסה וחיטוב, אני אוהב יש עוד תרופה שאפשר לשלב ולשלב ולמנוע נפיחות, ומחסור בתיאבון.

לגבי טסט בכדורים יש כדורים בשם אנדרוקסון היו מייצרים פעם זה טסט בכדורים לא מה שיש לך ביד ולהגיע איתם לתוצאות של סייקל אתה צריך 8 כדורים על בסיס יומי ומלא כסף בארנק.

טסט בזריקות הוא הכי איכותי כמו כל שאר החומרים, אין מנוס מזריקות חד וחלק.

אני קצת להפך מהחברה פה.
כפרה עליך, אם מישהו פה יחזור על הסייקל של 7 שנים שעשית כנראה הוא ישלשל את הכבד שלו וישנה את המין לנקבה לאחר מכן. יש לך גנטיקה מטורפת , טפו טפו טפו

כפרה עליך, אם מישהו פה יחזור על הסייקל של 7 שנים שעשית כנראה הוא ישלשל את הכבד שלו וישנה את המין לנקבה לאחר מכן. יש לך גנטיקה מטורפת , טפו טפו טפו
חחחחח 😆🤣
שמע אני מסכים בכלל לחשוב שהייתי על וויני ודיבול ללא הפסקות 😋🍴

היום אין מצב שאעשה את זה 🤭

• פותח/ת השרשור
אני קצת להפך מהחברה פה.
אני אוהב אוראלים, במיוחד וויני/דיבול

אני אגיד לך את דעתי.. כל עוד אין לך בעיות בתפקודי כבד והבדיקות דם תקינות דיבול זה פצצה של דבר למסה, זה לא מעלה רק בנוזלים, בהתחלה הגוף מקבל כאפה של נוזלים כן, אבל בשבוע -3 רובם יורדים והשריר מקבל מראה דחוס עסיסי פה בפורום אנשים השמיצו אותו ממש, על כל אדם זה משפיע אחרת , הייתי במשך שנים לוקח דיבול, וויני בין כל תקופות מסה וחיטוב, אני אוהב יש עוד תרופה שאפשר לשלב ולשלב ולמנוע נפיחות, ומחסור בתיאבון.

לגבי טסט בכדורים יש כדורים בשם אנדרוקסון היו מייצרים פעם זה טסט בכדורים לא מה שיש לך ביד ולהגיע איתם לתוצאות של סייקל אתה צריך 8 כדורים על בסיס יומי ומלא כסף בארנק.

טסט בזריקות הוא הכי איכותי כמו כל שאר החומרים, אין מנוס מזריקות חד וחלק.

השאלה אחי אם אפשר לקחת את הכדורים האלו לבד בלי טסט בסיס רק אותם בלי שום דבר?

זה כמו לקחת דיבול לבד אותו אפקט וזה יפגע לך בציר ההורמונאלי, אז גם אם תעלה איתם × במשקל, בנתיים הטסט שלך ירד במקביל, ובסוף הסייקל תשאר קירח ותתחיל pct לחינם. לא לוקחים חומר בלי בסיס, הבסיס זה הטסט.

• פותח/ת השרשור
אם השאלה הזאת עוד קיימת אצלך .
אז עזוב פתח פוסט בFXP

אחי שאלתי את כל זה בגלל שחשבתי שאולי אפשר לקחת אותם לבד כי יש שמה טסט בפנים ... זה מה שבסך הכל ניסיתי לשאול
מה יש לך? תקרא..

קראתי המון פה בפורם ובאינטרנט על סטרואידים ובוספו של דבר עשיתי בייקל אחד של טסט אנתת כמו שהייתי אמור לעשות ועדיין אני שואל כי אין בכדורים האלו רק דיבול יש שמה טסט ובגלל זה אני שאלתי אולי אפשר לקחת אותם לבד ... זה הכל

אחי שאלתי את כל זה בגלל שחשבתי שאולי אפשר לקחת אותם לבד כי יש שמה טסט בפנים ... זה מה שבסך הכל ניסיתי לשאול

קראתי המון פה בפורם ובאינטרנט על סטרואידים ובוספו של דבר עשיתי בייקל אחד של טסט אנתת כמו שהייתי אמור לעשות ועדיין אני שואל כי אין בכדורים האלו רק דיבול יש שמה טסט ובגלל זה אני שאלתי אולי אפשר לקחת אותם לבד ... זה הכל
וטסט לבד אפשר לקחת?..

בטח מסתובב פה איזה דילר עם מלא סחורה פח שמחפש להיפטר ממנה אחרת אנלא מבין למה יש פה לאחרונה גל אשכולות של סייקל ראשון דיבול האם אהפוך ליוסי בעל יד ה50

• פותח/ת השרשור
בסך הכל שאלתי לקבל ייעוץ ועזרה . אפשר לעזור ולא להתנפל
אני חדש בנושא וקורא לא מעא ובגלל זה אני שואל לגיטימי

בסך הכל שאלתי לקבל ייעוץ ועזרה . אפשר לעזור ולא להתנפל
אני חדש בנושא וקורא לא מעא ובגלל זה אני שואל לגיטימי
יש לך אשכול בנעוצים שמסביר דברים בסיסיים
תעבור עליו, יהיה לך פי 100 ידע חיוני בנושא

@ליעד לביא תשמע זה השאלה הראשונה ששאלת ..
והתשובות ברבים לא תשובה - תשובות שקיבלת על הכדורים המוזרים שהעלת ..
ואחריי כל זה שאלת אותה שאלה שוב .
🫤 מה אנחנו יכולים להבין .. אתה תגיד

🙂🔒 היה לנו כאן חבר שהיה אומר פעם - לנעול .
זה רעיון טוב . סוגר נושא

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית