בקשר לכדורים האלו . יש לי חבר שכיר חבר ממש טוב שמשווק דברים מקוריים בטוח מאירופה של כדורים כמו מק 677 או ראד 140 והוא שלח לי כדורים מסוג טוסטרון שיש בו 20 מג לכדור פלוס דינאבול 20 מג. האם זה שווה משהו? בוודאות אני יכול להגיד לכם שזה לא זיוף כי הדברים שהוא הביא כמו מק בעבר או ראד לא היו זיוף.... אם זה באמת משהו טוב שמישהו פה מכירים כי הבנתי שזה חדש אז כזה דבר מצריך pct . והאם מינונים של שתי כדורים ביום שזה יוצא 40 מג של טסט פרופוינייט ו 40 דינאבול זה מינון טוב ביחד? אני פשוט לא רוצה לעשות זריקות פירסמתי פוסט פה שאני לא יכול לסבול את הפצעים שאחרי הסייקל ... השאלה אם זה פיתרון טוב . אני יודע שתמיד צריך יסוד של סטרואיד כמו טסט בסייקל ובכדורים האלו יש את זה כמו דינאבול ... בקיצור אני קצת מבולבל אם יש מישהו שמכיר את זה שיכתוב מה הוא חושב על זה ואם יש מישהו שחושב שזה במקרה מעודד טוסטסטרון אשמח לדעת . לא מחפש להיות מפלצת מחפש משהו להמדך שימור הסייקל הראשון שעשיתי ולחיטוב בקיץ ולהתקדם עוד טיפה .
חברה רק כמה תיקונים שרשמתי שיש יסוד בכדורים האלו כמו דינאבול התכוונתי להגיד שיש את היסוד טוסטרון ובנסוף לזה יש דינאבול . ושאלתי אם זה מצריך pct אחרי לקיחת הכדורים האלו
חברה רק כמה תיקונים שרשמתי שיש יסוד בכדורים האלו כמו דינאבול התכוונתי להגיד שיש את היסוד טוסטרון ובנסוף לזה יש דינאבול . ושאלתי אם זה מצריך pct אחרי לקיחת הכדורים האלו