עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כרגע יש מחסור בארץ של ויני. אין לאף אחד במלאי, בקרוב מאוד צריך להגיע בכדורים.. יש לכמה בודדים ויני בזריקות של פרמה קום/סיירוקס.הטרן לא בשבילי
וויני לא מצליח למצוא בזריקות משהו נורמלי.
נגד תאבון יש אפדרין והרבה חלבון חח
איך מבדילים בין הליין החדש לישן?
תן קישור איפה אפשר לבדוק
קישקוש בלקן זאת חברה ממולדובה רשומה כחוק שם. אבל אני גם טוען שהם לא פארמה לגיטימית מוצרים לא רעים. שטויות לגבי הבולדנון אין שום צורה שהחומר עובד על מנגנון הרעב במוח ובתור מישהו שיש לו הרבה ניסיון עם החומר אני יכול להעיד שזה ממש מיתוס דבילי.בלקן זה לא פארמה, בלקן זה אנדר תוצרת תאילנד.
יש מלא זיופים, ורוב האמפולות מזויפות.
טייגר, לא שמעתי, ולא הייתי נגוע לא נשמע כחברה מוכרת ובעלת שם..
סיירוקס אני בדיוק עכשיו קניתי ויאל פרופ' מהליין החדש, שאפשר לבדוק על פי מספר סידורי אם זה מקורי או לא.
פארם קום חברה טובה.
בולדנון הייתי מוותר, אתה תסבול רעב מוות במהלך החיטוב לא כדי לך עדיף לקחת במסה.
הייתי משלב ויני או טרן קצר יותר אפקטיבי ויעיל.
סיירוקס סתם חרא לא הייתי מתקרב לזה. בולדנון חומר סביר לחיטוב יחס המרה של 50% מזה של טסט עליה איטית ואיכותית ללא ספיחת נוזלים מיותרתכרגע יש מחסור בארץ של ויני. אין לאף אחד במלאי, בקרוב מאוד צריך להגיע בכדורים.. יש לכמה בודדים ויני בזריקות של פרמה קום/סיירוקס.
לגבי איך אפשר לבדוק, יש לך מדבקה על האריזה אם מספר סידורי, אתה נכנס לאתר של סיירוקס ומקיש באתר, ככה אתה יודע אם מקורי או מזויף.. במידה ותרצה תמונה בערב אני יעלה לך כשאני אקבל.
לגבי בולדנון לא הייתי כל כך נלהב לשלב אותו, זה חומר די חלש ובעל אסטר ארוך מאוד, ונותן תחושת רעב, בוא נגיד שאם תיהיה על מצב של 100 גרם פחממה גם אפדרין לא יעזור לך לדכות את הרעב. הייתי משיג וויני יותר מזין :hoel
לגבי טסט אני הייתי הולך על רפואי אם אתה יכול להשיג. או אם לא מהרשימה שהבאת אז בלקן או פארמהקום.אני מתלבט בין כמה חברות :
בלקן- הדילר טוען שזה פארמה- אני בספק.
טייגר- מישהו שמע על זה?? ניסה?
סיירוקס
קסורוקס
פארמהקום
וגם אם אפשר מה המינון המומלץ בשבוע?( מושך 12 שבועות)
וגם לגבי בולדנון מה המינון המומלץ לשבוע וכמה למשוך אותו?
בוא תבין משהו אחי היקר. לעשות דף של אנטי זיוף זה הדבר הכי קל בעולם ואני לא אתפלא עם בכלל לא מתבצעת בדיקה כזאת וכל מספר שלתכניס יביא לך תוצאה שזה אוטנטי מעבר לכך חחח זה מצחיק שחברה שהיא האמא של ה "UG תעשה בדיקת אימות חחח זה כמו שתקנה רולקס מזוייף מבסטה בשוק ויביאו לך תעודה שהשעון אורגינל. מעבר לכך סיירוקס כמו שכבר אמרתי לך בעבר מיוצר בתנאים לא סטריליים ובמקרה הטוב החומר גורם לכאבים במקרה הרע אני לא רוצה לדעת.ADI
מנסיון שהיה לי אם אנטט של סיירוקס, לא הייתי הכי מרוצה.. אבל עכשיו הגיע ליין חדש של סיירוקס וקוד בדיקה ונגד זיופים, אני קניתי היום ויאל פרופ' ובנוסף יש לי עוד 10 אמפולות של טסט טוליק התאילנדי. ניתן ניסיון לסיירוקס ונראה מה יהיה... לא ניהיה מרוצים, לא נגע יותר אני גם לא הכי אוהד שלהם.
לגבי בולדנון, אני הרגשתי איתו מידי פעם תחושת רעב שלפעמים היה לי קשה להירדם אפילו..
יכול להיות שאתה צודק אחי.. אבל לגבי הבדיקה אתה טועה, ברגע שאתה מקיש את הקוד באתר של סיירוקס אפשר רק פעם אחת לאמת, לאחר מכן הקוד מופיע כלא קיים אז בסופו של דבר זה משהו נחמד..
אני גם שלילי על סיירוקס אבל בוא ניתן לזה נסיון, דווקא שמעתי מ-2 חברים שהפרופ לא כואב ננסה נראה מה יהיה.
ופארמקום לא נרקח במטבח של מישהו?
כואב או לא כואב אם אתה רוצה להזריק לגוף שלך חומר שנרקח במטבח של מישהו ולך לדע איזה מיקרובים יש בו סבבה.
תעדכן על הסיירוקס!
מאיפה אתה יודע שהחומר נרקח במטבח הייתי שמח לשמוע מאיפה המידע?
---------- התגובה התווספה ב 16:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:59 ----------
התחלתי היום את החיטוב, הכל תקין.. אין כאבים במקום הזריקה לבנתיים, בדומה לאנטט.. דווקא אהבתי, בוא נראה מה יהיה מאוחר יותר במשך היום, ואיך ישפיע.