הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עמרו מוסא: ''השלום בין מצרים לישראל הגיע לקצו''

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
מזכ"ל הליגה הערבית, שנחשב למועמד מוביל לתפקיד נשיא מצרים הבא, משמיע התבטאות תקיפה ומעוררת חשש באומרו כי קמפ דיוויד כבר אינו רלוונטי לימינו לאור השינויים שעברו על מצרים והמזרח התיכון

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=796410

הים אותו ים....
עצוב לראות איך האידיאלים של בני אדם מתנפצים להם בפנים.

• פותח/ת השרשור
למה אתה כל כך בעד?
אתה חושב שמלחמה עם מצרים תהיה דבר קל?
לא קל, אבל גם לא בהכרח כל כך קשה, במיוחד שהממשלה שלהם לא יציבה ויש להם מעט אמצעי לחימה לעומת ישראל, הרבה פחות מפותחים טכנולוגית ומקבלים את רוב המימון שלהם מארה"ב שסגרה להם את הברז בשנים האחרונות.
בכל מקרה אם תהיה מלחמה עם מצרים, זה לא יהיה רק עם מצרים וזאת הבעיה כאן. יש פוטנציאל של 2 אירגוני טרור + 3-4 מדינות למלחמה כולל במזרח התיכון שיכולה לפרוץ למלחמת עולם שלישית.

אתם חיים בסרט. מבחינה צבאית מצריים היא האיום הכי גדול על ישראל. כל מי שמחפש מלחמה הוא אידיוט.

לא קל, אבל גם לא בהכרח כל כך קשה, במיוחד שהממשלה שלהם לא יציבה ויש להם מעט אמצעי לחימה לעומת ישראל, הרבה פחות מפותחים טכנולוגית ומקבלים את רוב המימון שלהם מארה"ב שסגרה להם את הברז בשנים האחרונות.
בכל מקרה אם תהיה מלחמה עם מצרים, זה לא יהיה רק עם מצרים וזאת הבעיה כאן. יש פוטנציאל של 2 אירגוני טרור + 3-4 מדינות למלחמה כולל במזרח התיכון שיכולה לפרוץ למלחמת עולם שלישית.

אמרו יש להם את הצבא הכי גדול במזרח התיכון

יש לי מידע "פנימי", ובואו נגיד שאם תהיה מלחמה עם מצרים (וסביר שזה לא יגמר רק במצרים) הרבה מהחברים שלכם הלוחמים (וגם כנראה אלו שלא) לא יחזרו הביתה יותר.

אני יודע שתהיה מלחמה פה במוקדם או במאוחר (עזה, מצרים וכו') וזה פשוט מדכא. כואב לי על החיילים שעד לפני כמה חודשים הייתי אחד מהם.

אגב למצרים יש פי כמה וכמה טנקים מישראל אומנם פחות חדישים אבל יש להם המון.

לכל מי שפחד האמירה שלי הייתה בחצי ציניות.

אבל אני לא פוסל אפשרות של מלחמה כוללת במזה"ת שבסופה יהיה פה קצת יותר נורמלי ויותר בטוח. אם זה מה שצריך לקרות בשביל שיהיה פה שקט לדורות הבאים אני בעד

נכון הכל מאוד כזה פשוט, יש לך עוד פתרונות מיקרוגל?

הם צריכים לדעת שאם הם פותחים עלינו במלחמה יהיו להם מליוני הרוגים
זה אמנם מוגדר כפשע נגד האנושות להפציץ את הסכר, אבל להם לא איכפת להרוג מאות אלפים פה ולהיות מוגדרים ככה גם.

אני בעד כמה שפחות הרוגים בצד שלנו, אתה אולי חושב שיש דרך לנצח במלחמה כשאצלם בקושי יהרגו.

הם צריכים לדעת שאם הם פותחים עלינו במלחמה יהיו להם מליוני הרוגים
זה אמנם מוגדר כפשע נגד האנושות להפציץ את הסכר, אבל להם לא איכפת להרוג מאות אלפים פה ולהיות מוגדרים ככה גם.

אני בעד כמה שפחות הרוגים בצד שלנו, אתה אולי חושב שיש דרך לנצח במלחמה כשאצלם בקושי יהרגו.
הדבר היחידי שאני חושב שססמאות נועדו למפגרים.
אם אתה חושב שניתן לפתור בעיות כל כך בקלות, אז חבל על הזמן שלי ושלך.
כי אתה במילא לא תבין את ההסברים...

יש אנשים שאוהבים תגובות בעלות אותן תבניות של ציניות + ריקות מתוכן + יהירות
אבל זה לא סותר את העובדה שאלו תגובות מגעילות שמוציאות את החשק להגיב כל פעם שאתם נכנסים לדיון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית