הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קאטלבלס

• פותח/ת השרשור yuyu
  • פורסם בתאריך

yuyu

משתמש מתחיל
54
0
נק' מוניטין:
-13
54
0
שלום.
מישהו פה מתאמן בקאטלבלס? יכול לתת לי קצת מידע על זה?
האם הוא ממליץ על זה וכל זה,מה זה מחזק וכ'ו. והאם כדאי להתחיל.
אפילו אם אתם לא מתאמנים בזה ורק שמעתם.

תודה מראש! אם זה לא לפה תעבירו. .

• פותח/ת השרשור
אימון AB

A

חזה- פרפר בישיבה,לחיצת חזה בסמית מישין ומכשיר כזה שדוחפים (לא יודע איך קוראים לזה,משהו כזה ).

רגליים- פשיטה,כפיפת ברך בעמידה,לג פרס,ועוד מכשירים למרחיקים ומקרבים.

יד קידמית- משקולות יד,כיסא W,ועוד משהו ששכחתי איך קוראים לו (אני לוקח בשתי הידיים ידיות ועושה תנועה של עבודה ביד קידמית "כפיפת מרפקים" יכול להיות).

B

גב- חתירה עליונה,חתירה תחתונה,מתח (רגיל,בלי משקל).

כתפיים- הרחקה כתפיים לצדדים,הרחקת כתפיים קדימה,ובשכיבה על ספה הרחקה ארוכה (זה עם משקולות יד,כל תרגיל על חלק אחר בכתף).
הוא נתן לי עוד תרגילים כמו לקחת מוט מהריצפה (מחובר למן מכשיר) ולהרים לגובה הראש.ועוד אחד לכתף אחורי,פשוט אני לא יודע איך להסביר.

יד אחורית- שכיבות שמיכה ועוד שני תרגילים שכבר קשה לי להסביר כי אני לא יודע איך קוראים להם.

*אני עושה 3 סטים מכל דבר ו15 חזרות.
*מקווה שהבנתם כי לא הסברתי כ"כ טוב.אם יש לכם אתר טוב עם תמונות של מכשירים ושמותיהם זה יהיה טוב,ככה אני אתם תבינו יותר.
*אני אדבר עם המאמן שלי בקשר למה שדיברנו מקודם.
*אשמח לתגובות/הערות/הצעות לייעול בקשר לתוכנית (למרות שאם אני אדבר עם המאמן והוא יסכים הוא בטח ישנה אותה) וגם לנושא שדיברנו לפני כן.

תודה מראש!

נערך לאחרונה:
זאת לא תוכנית טובה בשבילך (מכל הבחינות- נפח, חלוקה ובחירת תרגילים), וכל קשר בינה לבין סיבולת שריר מקרי ביותר.

תעשה תוכנית כוח ואתה תקדם את המטרות שלך בצורה הטובה ביותר. אין מה להוסיף, הכל כבר נאמר באשכול הזה.

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
כן,אני רוצה לעבור גם לתרגילים יותר מורכבים.
מקווה שהמאמן ישתכנע.
בכלל לא ראיתי שמישהו עושה דדליפט בחד"כ שאני נמצא בו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית