עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עבד לך?
90 סנט באיביי. 🤡
90 סנט באיביי. 🤡
אחי עזוב אותך מאיכות סאונד, זה מתאים לIPOOD !!!!אבל זה "באיכות סאונד מהטובים בעולם" :(
הזמנתי בכל מקרה 🙄
אני מכיר את האתר עוד מהתקופה שהם חילקו מגני מסך לאייפון 4 בחינם, עאלק
עד היום אני מקבל הודעות ספאם באימייל ועדיין לא קיבלתי את המגן מסך (שהזמנתי "בחינם" לפני חודש וחצי+-) ניסיתי ליצור קשר ואין מענה
בקיצור לא שווה את ההשקעה של להירשם לאתר ולהזמין :🙁
קניתי אוזניות טובות ונהרסו לי אחרי שבועיים :\ (וזרקתי את הקופסה כמו אידיוט)איך אתם יכולים לישמוע סאונד כזה חרא ולהינות ולהמשיך לשמוע אין לי מושג...
תקנו משהו טוב פעם אחת ולא תצטרכו יותר.
מה שזול יוצא יקר ומה שיקר יוצא זול בסופו של דבר.
איזה?קניתי אוזניות טובות ונהרסו לי אחרי שבועיים :\ (וזרקתי את הקופסה כמו אידיוט)
קניתי klipsch S4i שאלו האוזניות הכי טובות בשוק עד $100. יש לי בבית מלא סנייזר אבל ל Klipsch היה איכות שמע לא מהעולם הזה, לא משהו ששמעתי באף אוזניות של סנייזר והיו לי הרבה סוגים במאות שקלים שהייתי קונה בארץ.איזה?
יש אוזניות שמתיימרות להיות טובות וגם יקרות וגם שומעים חרא וגם נהרסות .. היו לי פעם של סוני וזה פשוט על הפנים.
לאימונים קניתי סקול קנדי כי גם לא כזה יקר היה לי , אמין, טוב ושומעים חזק (ואני שומע חזקק)
ממליץ לך לקנות גם מהחברה
אני חושב שהאוזניות האיכותיות (הכוונה שיש את הדגש לאיכות שמע מדהימה) לא מתאימה לווליום חזק כי הם נהרסות מהר.. נסה סקול קנדי אולי... משהו מהרגילים שלהם, אני משתמש מלא ולא התאכזבתי.קניתי klipsch S4i שאלו האוזניות הכי טובות בשוק עד $100. יש לי בבית מלא סנייזר אבל ל Klipsch היה איכות שמע לא מהעולם הזה, לא משהו ששמעתי באף אוזניות של סנייזר והיו לי הרבה סוגים במאות שקלים שהייתי קונה בארץ.