הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להיכנס - זוג אוזניות חינם - כולל משלוח חינם

MOONLight

גורו חיטוב ממה שקיים היום
6,962
58
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
12,373
6,962
58
גו אקטיב - יהוד
דיל חודשי חינם !! אוזניות In-ear סטריאופוניות מתאים ל MP3 אייפד ולאייפוד iPad/ipod רק ב 0 ש"ח בלבד כולל משלוח לחברים בפייסבוק בלבד!

נערך לאחרונה:
לקבל חרא של אוזניות בתמורה להטרדה יום יומית בהודעות זה מגוחך

תודה בכל מקרה

• פותח/ת השרשור
90 סנט באיביי. 🤡

אפשר לעשות הרבה ב90 סנט - מסטיק\אפליקציה לאיפון לא פרוץ\קונדום במכונה\להעלות חיוך למקבץ נדבות באיזור הדרום\להעלות גיחוך למקבץ נדבות באיזור המרכז וכו'

אני מכיר את האתר עוד מהתקופה שהם חילקו מגני מסך לאייפון 4 בחינם, עאלק
עד היום אני מקבל הודעות ספאם באימייל ועדיין לא קיבלתי את המגן מסך (שהזמנתי "בחינם" לפני חודש וחצי+-) ניסיתי ליצור קשר ואין מענה

בקיצור לא שווה את ההשקעה של להירשם לאתר ולהזמין :🙁

• פותח/ת השרשור
אני מכיר את האתר עוד מהתקופה שהם חילקו מגני מסך לאייפון 4 בחינם, עאלק
עד היום אני מקבל הודעות ספאם באימייל ועדיין לא קיבלתי את המגן מסך (שהזמנתי "בחינם" לפני חודש וחצי+-) ניסיתי ליצור קשר ואין מענה

בקיצור לא שווה את ההשקעה של להירשם לאתר ולהזמין :🙁

אתה מתכוון לזה? (לפני חודש וחצי)

http://www.my-coupon.co.il/קניה_חברתית_המרכז/deals/כיסוי_הגנה_גמיש_מסיליקון_לאייפון_4_IPHONE-חינם/

במבצע הקודם המשלוח עלה 10 ש"ח. רק איסוף עצמי חינם. במצבע הנוכחי המשלוח חינם.

בכל מקרה אני אעדכן לגבי האוזניות אם הגיעו או לא 😛

נערך לאחרונה:
איך אתם יכולים לישמוע סאונד כזה חרא ולהינות ולהמשיך לשמוע אין לי מושג...
תקנו משהו טוב פעם אחת ולא תצטרכו יותר.
מה שזול יוצא יקר ומה שיקר יוצא זול בסופו של דבר.

איך אתם יכולים לישמוע סאונד כזה חרא ולהינות ולהמשיך לשמוע אין לי מושג...
תקנו משהו טוב פעם אחת ולא תצטרכו יותר.
מה שזול יוצא יקר ומה שיקר יוצא זול בסופו של דבר.
קניתי אוזניות טובות ונהרסו לי אחרי שבועיים :\ (וזרקתי את הקופסה כמו אידיוט)

קניתי אוזניות טובות ונהרסו לי אחרי שבועיים :\ (וזרקתי את הקופסה כמו אידיוט)
איזה?
יש אוזניות שמתיימרות להיות טובות וגם יקרות וגם שומעים חרא וגם נהרסות .. היו לי פעם של סוני וזה פשוט על הפנים.

לאימונים קניתי סקול קנדי כי גם לא כזה יקר היה לי , אמין, טוב ושומעים חזק (ואני שומע חזקק)
ממליץ לך לקנות גם מהחברה

איזה?
יש אוזניות שמתיימרות להיות טובות וגם יקרות וגם שומעים חרא וגם נהרסות .. היו לי פעם של סוני וזה פשוט על הפנים.

לאימונים קניתי סקול קנדי כי גם לא כזה יקר היה לי , אמין, טוב ושומעים חזק (ואני שומע חזקק)
ממליץ לך לקנות גם מהחברה
קניתי klipsch S4i שאלו האוזניות הכי טובות בשוק עד $100. יש לי בבית מלא סנייזר אבל ל Klipsch היה איכות שמע לא מהעולם הזה, לא משהו ששמעתי באף אוזניות של סנייזר והיו לי הרבה סוגים במאות שקלים שהייתי קונה בארץ.

קניתי klipsch S4i שאלו האוזניות הכי טובות בשוק עד $100. יש לי בבית מלא סנייזר אבל ל Klipsch היה איכות שמע לא מהעולם הזה, לא משהו ששמעתי באף אוזניות של סנייזר והיו לי הרבה סוגים במאות שקלים שהייתי קונה בארץ.
אני חושב שהאוזניות האיכותיות (הכוונה שיש את הדגש לאיכות שמע מדהימה) לא מתאימה לווליום חזק כי הם נהרסות מהר.. נסה סקול קנדי אולי... משהו מהרגילים שלהם, אני משתמש מלא ולא התאכזבתי.
הבנתי שהאוזניות של דר' דרה גם משהו מטורף.
יצא לך לשמוע?

לא, אבל יצא לי לשמוע את האוזניות של שור ב 500 דולר וחשבתי שאני נמצא באיזה אולם עם סראונד מטורף.

חחחח באתי להביא לך קישור למגן מסך דרך ה"קופונים שלי" באתר אבל מחקו לי את הקופון ועכשיו הוא בכלל לא מופיע

אח שלי קנה סקאל קנדי וכל שבועיים הם היו נהרסות והוא היה מחזיר לחנות, וכל פעם נהרסות באותו אופן. זה כבר היה משהו קבוע כזה שהיבואן בא לאסוף אוזניות לתיקון ><

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית