הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי תעודת הבגרות ומעבר למדינה זרה

שלום, אני לומד בהונגריה וגם יש לי אזרחות הונגרית. השאלה שלך היא לגבי הונגריה או אירופה באופן כללי? ומה אתה רוצה ללמוד?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כרגע אני לא בטוח אם להונגריה אולי למקום אחר באירופה.. אני חושב שעם האזרחות אפשר ללכת לכל מדינה שחברה באיגוד...
כרגע אין לי מושג מה אני רוצה ללמוד אני עוד ילד, אבל התכוונתי למקצועות ברובם מה הדרישות המינימאליות בערך...

כרגע אני לא בטוח אם להונגריה אולי למקום אחר באירופה.. אני חושב שעם האזרחות אפשר ללכת לכל מדינה שחברה באיגוד...
כרגע אין לי מושג מה אני רוצה ללמוד אני עוד ילד, אבל התכוונתי למקצועות ברובם מה הדרישות המינימאליות בערך...
מה עם צבא?

זה מאוד תלוי באיזה מדינה תרצה ללמוד, ואיזה מקצוע... באופן כללי אתה צריך תעודת בגרות, אך לא תמיד לממוצע הציונים תהיה חשיבות רבה. עבור לימודי מקצועות הבריאות (רפואה כללית, רפואת שיניים, וטרינריה ופרמקולוגיה) לצורך העניין בהונגריה - תצטרך תעודת בגרות אך לממוצע שלה יהיה פחות חשיבות ובמיוחד אם תעשה שנת מכינה ותעבור בהצלחה את מבחני הקבלה. אחרי שאתה כבר בפנים חובת ההוכחה היא עליך והשנתיים הראשונות מאוד מסננות.
מבחינת תנאי הקבלה אותו כנ"ל לגבי ליטא,פולין, רומניה, סלובקיה, אוקראינה, ואיטליה ממה שאני מכיר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית