הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כדורי קפאין משפיעים מוזר

מצב
השרשור נעול

Reflect

משתמש משקיע
2,114
1
נק' מוניטין:
966
2,114
1
אהלן כולם,
היום קיבלתי את המשלוח שלי מויטה (למרבה הפלא לא חייבו מכס 🤡 )
בכל מקרה הזמנתי 2 יחידות של כדורי קפאין (של 4EverFit), ורציתי לנסות היום אחד.

בלעתי אחד, וחיכיתי. אחרי 15 דקות נרדמתי ועכשיו קמתי ופשוט נדפק לי המוח מזה. קמתי מיוזע בטירוף עם כאב ראש - אני יודע שהקפאין מייבש אבל למה לא הושפעתי בכלל?
ומה הסיפור עם השינה? זה לא אמור לתת פצצת בוסט לגוף?

אשמח לעצות מכאלה שנוטלים את הכדורים,
ד"א האם אפשר לצרוך יותר מכדור אחד ביום?

תודה.

נ.ב.
אני יודע שזה טיפשי אבל אני חייב לשאול - הצמר גפן בתוך הקופסא, אפשר לזרוק אותו?
😵

הקפאין הוא חומר שצמח הקפה מפריש כדרך לקטילת חרקים מזיקים. זהו מדביר חרקים טבעי שהגוף שלנו מגיב אליו במנגנון חירום שמוציא את כל האדרנלין מבלוטת יותרת הכליה וגורם להתשה שלה.
בנוסף, הוא גורם לשלל תופעות כמו עצבנות, לחץ דם גבוה, הקפצת אינסולין והגדלת הסיכוי לסכרת, והתערבות במנגנון העייפות בגוף ע"י חסימת קולטני ה - ATP במערכת העצבים - מה שאומר שנניח הגוף שלנו צריך מנוחה או שאיפת אוויר עמוקה - איננו מרגישים זאת !!! בצורה הכי פשוטה זאת פשוט הרעבה לחמצן או פעילות יתר..
חוק שימור האנרגיה קובע שאין אנרגיה אינסופית - מה שיש לנו זה מה שיש. קפה לא ייתן יותר - הוא רק יעמיס על הגוף.
אתה מוכן להפסיק לזיין את המוח?
אתה איזה נטורופט סוג ז' שעדיין לא התחיל את הלימודים?
מימי לא שקלתי לתת למישהו באן על טיפשות ובורות.

הקפאין הוא חומר שצמח הקפה מפריש כדרך לקטילת חרקים מזיקים. זהו מדביר חרקים טבעי שהגוף שלנו מגיב אליו במנגנון חירום שמוציא את כל האדרנלין מבלוטת יותרת הכליה וגורם להתשה שלה.
בנוסף, הוא גורם לשלל תופעות כמו עצבנות, לחץ דם גבוה, הקפצת אינסולין והגדלת הסיכוי לסכרת, והתערבות במנגנון העייפות בגוף ע"י חסימת קולטני ה - ATP במערכת העצבים - מה שאומר שנניח הגוף שלנו צריך מנוחה או שאיפת אוויר עמוקה - איננו מרגישים זאת !!! בצורה הכי פשוטה זאת פשוט הרעבה לחמצן או פעילות יתר..
חוק שימור האנרגיה קובע שאין אנרגיה אינסופית - מה שיש לנו זה מה שיש. קפה לא ייתן יותר - הוא רק יעמיס על הגוף.
הוא צודק בכמה דברים, אבל הוא טועה בזה שהוא אומר שזה כול כך מסוכן...בכול אופן, אתה מודע לזה שקפאין עוזר נגד מחלות לב לפני שאתה בא וטוען את כול הדברים האלה?😳

הוא לא צודק בכלום. הוא הדיוט.

• פותח/ת השרשור
אתה מוכן להפסיק לזיין את המוח?
אתה איזה נטורופט סוג ז' שעדיין לא התחיל את הלימודים?
מימי לא שקלתי לתת למישהו באן על טיפשות ובורות.
תוכל לתת טיעון נגדי לדברים שהוא אמר או שאתה רק בקטע של קללות?

• פותח/ת השרשור
מכיר ציניות לא מצחיקה?🖕
בוא אני אתן לך את נקודת המבט שלי על רוב השרשורים פה:

מישהו: "הי יש לי שאלה X"
EMZ: "אידיוט"
מישהו: "זה כן או לא?"
EMZ: "אני מגרה אותך לחשוב, תחשוב"
מישהו: "אז זה... כן?"
EMZ: "כמה שאנשים טיפשים"
משתמשXYZ: "תקשיב, X נכון, Y לא, תעשה A, B ו-C.
EMZ: "יבן זונה".

אז אוקי, ביטלת אותו, ומחזיקים ממך פה כולל אני, אבל למה אתה לא יכול לנמק את הביטול שלך באיזה משפט של 5 מילים? אתה לא חייב כלום לאף אחד אבל כל הקטע הזה של ה"נעשה ונשמע" קצת מייאש.

הדיוט זה לא קללה. אבל כנראה שבכיתה ד' עדיין לא לומדים את זה.
בוא אני אתן לך את נקודת המבט שלי על רוב השרשורים פה:

מישהו: "הי יש לי שאלה X"
EMZ: "אידיוט"
מישהו: "זה כן או לא?"
EMZ: "אני מגרה אותך לחשוב, תחשוב"
מישהו: "אז זה... כן?"
EMZ: "כמה שאנשים טיפשים"
משתמשXYZ: "תקשיב, X נכון, Y לא, תעשה A, B ו-C.
EMZ: "יבן זונה".

אז אוקי, ביטלת אותו, ומחזיקים ממך פה כולל אני, אבל למה אתה לא יכול לנמק את הביטול שלך באיזה משפט של 5 מילים? אתה לא חייב כלום לאף אחד אבל כל הקטע הזה של ה"נעשה ונשמע" קצת מייאש.
אני לא חייב לך כלום ואני לא הולך לענות בכל הודעה את כל הסטורית הלימודים והפרמקולוגיה. לא טוב לך, אתה יכול ללכת להכין קפה.
ואם היית מוכן לעשות משהו מעבר ללבלבל את המוח, היית רואה אשכול שלם ששובר מיתוסים שבתוכו יש לא מעט מחקרים על קפאין, אבל היי, זה כבר מעבר לסף היכולת שלך לא? http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=266406&postcount=13
תמשיך להינות בקניון, חוצפן, עצלן ואוכל חינם. :bad:

נערך לאחרונה:
ואם עוד פעם אחת תקלל, או תצטט לכאורה דברים שלא היו, תקבל באן. וכל עוד יש לך אדומים מתחת לשם, הדעה שלך לא כל כך מעניינת. אז כדאי שתתחיל לעשות משהו לפני שאתה מרשה לעצמך לדבר.

ואני עדיין מחכה לציטוטי "קלוריות ריקות" שלי, אדון שקרני ממציאני.
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=282825&postcount=15
חיפוש זה הטאב הרביעי מימין.

נערך לאחרונה:
אהלן כולם,
בכל מקרה הזמנתי 2 יחידות של כדורי קפאין (של 4EverFit), ורציתי לנסות היום אחד.

בלעתי אחד, וחיכיתי. אחרי 15 דקות נרדמתי ועכשיו קמתי ופשוט נדפק לי המוח מזה. קמתי מיוזע בטירוף עם כאב ראש - אני יודע שהקפאין מייבש אבל למה לא הושפעתי בכלל?

חוסר השפעה והשפעה נובע מכמה גורמים:
1. אתה שותה קפה בצורה כרונית (כל יום וכמות יחסית גבוהה). לכן כדאי להפסיק ל 2-4 שבועות ורק אז להתחיל לקחת שוב, ואם אתה רוצה את האפקט של המרץ תקח 3-4 ימים ON/OFF. (זה כולל קולה, שוקולד, רדבול, תה, קפה ודומיו).
2. אתה לא רגיש לקפאין, יש אנשים כאלו.
3. אתה רגיש מידי (כן גם זה קורה), הכוונה שקיבלת מנה גדולה מידי של קפאין וזה עשה בדיוק את האפקט ההפוך. זה דיי נדיר וקורה בד"כ במינונים גבוהים יחסית (800 מ"ג ומעלה) אבל גם מכדור אחד זה יכול להיות. הכאב ראש כנראה נובע מלחץ דם גבוה שהקפאין יצר, זיעה זה נורמאלי לקפאין הוא נקרא סוג של תוסף תרמוגני.

ומה הסיפור עם השינה? זה לא אמור לתת פצצת בוסט לגוף?

אשמח לעצות מכאלה שנוטלים את הכדורים,
ד"א האם אפשר לצרוך יותר מכדור אחד ביום?

אפשר לקחת, אני לא ממליץ על יותר מ 2 כדורים יחד (400 מ"ג). המינונים הבטוחים של קפאין לפי המחקרים האחרונים זה 9 מ"ג לק"ג משקל או 1000 מ"ג ליום.

תודה.

נ.ב.
אני יודע שזה טיפשי אבל אני חייב לשאול - הצמר גפן בתוך הקופסא, אפשר לזרוק אותו?

אפשר לזרוק את הצמר גפן.
😵
אני אענה על זה ואנעל את האשכול זה גם ככה התפתח פה יותר מידי..

איך אפשר לתת טיעון נגדי?

1. "הקפאין הוא חומר שצמח הקפה מפריש כדרך לקטילת חרקים מזיקים. זהו מדביר חרקים טבעי".

2. "מנגנון חירום שמוציא את כל האדרנלין מבלוטת יותרת הכליה וגורם להתשה שלה"

3. עצבנות, לחץ דם גבוה, הקפצת אינסולין והגדלת הסיכוי לסכרת.

4. התערבות במנגנון העייפות בגוף ע"י חסימת קולטני ה - ATP במערכת העצבים.

5. מה שאומר שנניח הגוף שלנו צריך מנוחה או שאיפת אוויר עמוקה - איננו מרגישים זאת !!! בצורה הכי פשוטה זאת פשוט הרעבה לחמצן או פעילות יתר

6. חוק שימור האנרגיה קובע שאין אנרגיה אינסופית - מה שיש לנו זה מה שיש

סידרתי קצת את הטענות שלו, תגיד לי לאיזה טענה אתה צריך הסבר שהיא שטות?
זה נשמע כמו בן אדם ששמע כמה מושגים פה ושם, והבין את כולם לא נכון.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית