הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאיזה גיל מותר להתחיל SS

dan4151

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אני יחסית חדש באימונים ומתאמן קצת פחות מ3 חודשים.
חודש ראשון היתה לי תוכנית שמביאים לכול המתחילים עם הרבה מכונות ואחרי חודש הביאו לי תוכנית ABC עם הרבה יותר תרגילים חופשיים וחשבתי שזה בסדר וכול שבוע אני מעלה משקלים בתרגילים שונים אבל אחרי שקראתי חלק מהתגובות פה הבנתי שבתוכנית יש יותר מדי תרגילים ובכללי כדי להתחיל SS.
השאלה שלי היא באיזה גיל נותנים ברוב המכונים לעשות SS כי הבנתי שיש מכונים שלא אוהבים חלק מהתרגילים שם...

ברוב המכונים בכלל לא יודעים מה זה, בקורס מדריכים מלמדים רק את התוכניות הרגילות שכולם מכירים.
אם אתה בגיל של להתאמן אז אתה יכול לעשות SS אין שום בעיה, תעבור על המאמרים כדי שתדע לעשות את זה כמו שצריך.
גם ABC לדעתי זאת תכנית טובה, עליי באופן אישי עבד הכי טוב AB עם 2 תרגילים לכל שריר.

• פותח/ת השרשור
אני בן 16 אבל אני תמיד מתאמן עם חבר שהוא בן 15 אז אני צריך לדעת אם בגיל 15 מותר להתחיל סקוואט ודדליפט.
בתוכנית ה ABC שאני עושה יש 4 תרגילים לכול קבוצת שרירים ו2 באימון (לדוגמא 4 תרגילי חזה שהם לחיצת חזה ,לחיצת חזה בשיפוע חיובי, דאבלרים ודאבלרים בשיפוע חיובי ואחרי זה עוד 4 תרגילים של יד אחורית)

אז תתחיל SS.
אם לא מרשים לך לעשות את התרגילים תבקש את הכסף בחזרה ותעבור מכון, כי סקוואט חייב להיות בכל תכנית אימונים של מי שאין לו בעיה רפואית, ודדליפט גם ( לפחות סטיף דדליפט) ככה גם לגבי שאר התרגילים המורכבים.

יש כאן כמה בני 15-16 שעושים SS, אתה יכול לראות בלוגים שלהם את ההתקדמות המדהימה שלהם. כל עוד עובדים נכון ובזהירות, שומרים על מעקב (למשל ע"י העלאת סרטונים לפורום לביקורת), ואין לך בעיות בריאותיות שימנעו ממך להתאמן עם משקולות באופן כללי, לא אמורה להיות לך שום בעיה.

גיל נפלא להתחיל SS...התקדמות הכי טובה ופוטנציאל לגדול כמעט בלי להשמין בגילאים האלו.

במחשבה שניה בגיל הזה מתחילים לרדוף אחרי בנות וזה תמיד עדיף (והיום מזדיינים כבר מ13 ככה שאין ת'בעיה של ביצים כחולות מה שהיה לנו)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית