הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך להתחיל?

Arielos

משתמש מתחיל
6
1
נק' מוניטין:
1
6
1
היי,
אני בן 25, 1.76 ושוקל 73.
עשיתי מנוי למכון פעם ראשונה, עד עכשיו לא היה לי שום רקע ספורטיבי. מצאתי תוכנית של FBW ל3 פעמים בשבוע. הכל טוב ויפה, רק שהגעתי למכון פשוט ישבתי שם חצי שעה ולא עשיתי כלום. למה? כי אין לי שמץ של מושג מה לעשות. לא הבנתי איפה המאמנים האישיים שיש במכון, זה לא ברור בכלל. המכון היה דיי מפוצץ למען האמת, אולי אני פשוט צריך ללכת לקבלה ולשאול איך אני ניגש למאמנים שם כדי שיעזרו לי, כי כן יש לי רצון להתקדם אבל אין מישהו שידריך אותי פיזית, אני צריך לדעת טכניקה וכמובן מעדיף שיתנו לי עוד תוכנית עם הסבר פרונטלי, יש גם את הדרך של ללמוד מהאינטרנט כמו שהרבה אנשים עושים אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל, קראתי דיי הרבה, אבל ברגע האמת אני לא באמת יודע דברים בסיסיים ואני לא רוצה להתחיל לשאול אנשים רנדומלים במכון איך עושים ככה ואיך עושים ככה.
אני גם לא יודע עד כמה אפשר לסמוך על המאמנים שם.

אשמח לדעה שלכם/טיפ איך אני מתקדם הלאה, אני פשוט צריך לקבל קצת תנופה בהתחלה ומאמין שאסתדר משם.

אני יותר מידי אופציות... או שתעזר במאמנים בחדר כושר/חברים עם ניסיון, או שתלמד לבד, או שתיקח מאמן חיצוני ותעבוד איתו.

אין תחליף להרגשה,של האימון הראשון.!
אם תצליח לשמר על ההתרגשות,מהאימונים לאורך כל החיים,הרווחת בענק.

לעניין:
בפעם הבאה,תגיע חצי שעה קודם,תטייל במכון,תעבור על פני התחנות,מכונות..
ולפי זה תדע איך להתכונן לאימון.

תתחיל עם משקלים קלים (תשאיר את האגו בכניסה)
*תתחיל עם תרגילים מורכבים
*אל תוותר על חימום! לפני אחרי
*תבקש ביקורת על הטכניקה שלך
**והכי חשוב**
אל תשכח לאכול טונה,כבר במקלחות!
כי זה חשוב לשריר
😃 לא באמת

בהצלחה גדולה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית