הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חברה

אםם מכיר, חברה הודית כמובן אנדרגראונד על הכדורים סימן lk חומר שנמכר בעיקר באירופה
לא שמעתי על החומר הזה בארץ ,החומר עצמו לא רע אך יש זיופים

נערך לאחרונה:
זה הטרן שלהם? בכל מקרה תנסה לבדוק באינטרנט על דרכים לזהות זיוף, שאתה שולל אותו תנסה ותגיד איך זרם.
איזה סייקל אתה מתכננן?

• פותח/ת השרשור
אני רוצה לעשות חיטוב..לקחת ממנו 300 מ"ג בשבוע אם טסט ווינסטרול

---------- התגובה התווספה ב 17:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:45 ----------

ומה ששמעתי זה רק ביקורת על החברה לא הצלחחתי למצוא עליהם מידע באינטרנט

אני רוצה לעשות חיטוב..לקחת ממנו 300 מ"ג בשבוע אם טסט ווינסטרול

---------- התגובה התווספה ב 17:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:45 ----------

ומה ששמעתי זה רק ביקורת על החברה לא הצלחחתי למצוא עליהם מידע באינטרנט

מה אתה רוצה לדעת על החברה או על המוצרים שלהם?
חברה הודית
נחשבת לטובה יחסית אך לא מהמוכרות
יש קצת זיופים
נמכר בעיקר באירופה ,לא שמעתי על החומר הזה בארץ אולי יש בודדים

חחח זה מאוד מצחיק לשמוע שאתם מדברים על זיופים של חברות UG הזיופים בשוק רובם ככולם הם של חברות רפואיות. אם חומר של חברה UG עובד אז הוא עובד אם לא אז לא אין דבר כזה חלק עוד וחלק זיוף. אני לא מכיר את הברה הזאת אבל אני יודע שבעיות שהיו בעבר עם חברות UG זה הבדלים בין baches כמו שהיה בזמנו עם אקסיו..זה עדיין היה חומר אוטנטי שלהם אבל bach גרוע. זה לא נקרא זיוף

כמה חברות רפואיות כבר יש? לא הרבה
כמה חברות אנדרגראונד יש? מלא
בגדול מזיפים הכול כול מה שזז, לפני כמה ימים הייתה כתבה על זייוף של סירוקס
יש חברות אנדרגראונד שמיוצרות ברמה מאוד גבווה עם מעבדות לא רעות בכלל עם חומר שלא נופל מחברות רפואיות אז גם את החברות האנדר האלה מזייפים כן

---------- התגובה התווספה ב 11:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:48 ----------

אני אישית ממליץ על חברת gen-shi היפנית
גם אנדרגראונד אבל מניסיון של חברים חומר ממש טוב ואיכותי
כנל גם בפורמים בחול יש פידבקים טובים
עם יצא למישהוא לנסות את החומר בארץ אשמח לשמועה תגובות

כמה חברות רפואיות כבר יש? לא הרבה
כמה חברות אנדרגראונד יש? מלא
בגדול מזיפים הכול כול מה שזז, לפני כמה ימים הייתה כתבה על זייוף של סירוקס
יש חברות אנדרגראונד שמיוצרות ברמה מאוד גבווה עם מעבדות לא רעות בכלל עם חומר שלא נופל מחברות רפואיות אז גם את החברות האנדר האלה מזייפים כן

---------- התגובה התווספה ב 11:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:48 ----------

אני אישית ממליץ על חברת gen-shi היפנית
גם אנדרגראונד אבל מניסיון של חברים חומר ממש טוב ואיכותי
כנל גם בפורמים בחול יש פידבקים טובים
עם יצא למישהוא לנסות את החומר בארץ אשמח לשמועה תגובות
יש הרבה חברות רפואיות חלקן נפוץ יותר וחלקן נפוץ פחות. זיוף של סיירוקס חחח למה שמישהו ירצה לזייף חומר של מעבדה שהיא בכלל לא שחקן בשוק השחור העולמי. זה כנראה batch דפוק כמו שאמרתי. ושוב רוב הסיכויים שאם חומר UG לא עובד אז זה כנראה under dose או batch דפוק.

לגבי gen-shi חברה עם מוניטין טוב יקר מאוד לעומת UG אחר וללא הצדקה הם עושים גם sachels שזה נחמד מאוד ליין סטנדרטי של חומרים.

נערך לאחרונה:
יש הרבה חברות רפואיות חלקן נפוץ יותר וחלקן נפוץ פחות. זיוף של סיירוקס חחח למה שמישהו ירצה לזייף חומר של מעבדה שהיא בכלל לא שחקן בשוק השחור העולמי. זה כנראה batch דפוק כמו שאמרתי. ושוב רוב הסיכויים שאם חומר UG לא עובד אז זה כנראה under dose או batch דפוק.

לגבי gen-shi חברה עם מוניטין טוב יקר מאוד לעומת UG אחר וללא הצדקה הם עושים גם sachels שזה נחמד מאוד ליין סטנדרטי של חומרים.

אני מאמין בכלל שסירוקס מיוצר בארץ ,יש הרבה סימנים ושמועות לכך לא רק בארץ

ובקשר לחברה היפנית gen shi באמת חומר טוב וחברה עם מוניטין מצויין עם אחלה מעבדה
חברים השתמשו בחומר שלהם ויצאו ממש מרוצים ,וגם עם זה קצת יותר יקר אתה משלם על איכות ואמינות

ודרך אגב יצא לך להשתמש בגן שחי?
אני אישית רוצה להזמין דיבול וטסט אנטט שלהם ברגע שאני יכנס לחיטוב רציני ויוריד קצת עודפים מהמאסה

נערך לאחרונה:
אני מאמין בכלל שסירוקס מיוצר בארץ ,יש הרבה סימנים ושמועות לכך לא רק בארץ

ובקשר לחברה היפנית gen shi באמת חומר טוב וחברה עם מוניטין מצויין עם אחלה מעבדה
חברים השתמשו בחומר שלהם ויצאו ממש מרוצים ,וגם עם זה קצת יותר יקר אתה משלם על איכות ואמינות

ודרך אגב יצא לך להשתמש בגן שחי?
אני אישית רוצה להזמין דיבול וטסט אנטט שלהם ברגע שאני יכנס לחיטוב רציני ויוריד קצת עודפים מהמאסה
מה זאת אומרת. ברור שסיירוקס מיוצר בארץ.וברור שלא במעבדה חחח. לגבי genshi לא יצא לי להשתמש אבל שמעתי תגובות טובות לדעתי לא שווה את הכסף. יש דברים לא פחות טובים בפחות כסף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית