הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסטוסטרון לא משפיע מדוע?

בנדה

משתמש פעיל
491
1
נק' מוניטין:
422
491
1
אפשר להגיד שעד כה הרצתי 2 סייקלים באף אחד מהם לא הרגשתי את הטסט' משפיע.
אם זה מבחינת, כוח/עליה בחשק המיני/מסה וכו'.. ממש כלום גם טסט' רפואי...(לא זיוף ב-100%) לא השפיע רציתי לדעת מה הסיבה האפשרית לכך.. מבחינת תזונה, ואימונים ושינה אין בעיה...
הדבר היחיד שכן השפיע, זה הדיאנבול שעליתי איתו מאוד יפה... אבל הטסט' כמו מים... יש סיבה מדעית לכך?

תודה רבה.

• פותח/ת השרשור
3 גרם חלבון
4-6 גרם פחממה

סייקל 1
אנטט 500 מ"ג לשבוע מפוצל ל-2 זריקות
דיבול 30 מ"ג

סייקל 2
בלודנון 600 לשבוע
אנטט 500 לשבוע
ו30 דיבול

חלוקת אימונים ABCDE

אני יכול להגיד בבירור שהעליה הגיע מהדיבול בלבד, הטסט' לא השפיע, ולא משפיע, ולא הורגש בכלל במהלך הסייקל.. אני כבר משתגע.

• פותח/ת השרשור
רפואי של רודקס-מדיקה הגרמני.

---------- התגובה התווספה ב 15:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:55 ----------

שאלתי את דוקטור שי, הוא מומחה לבעיות טסטוסטרון יש לו פורום, שאלתי אותו בצורה עוקפת וזאת התשובה שלו..

דוקטור שי שלום.
לאחרונה הרגשתי ירידה משמעותית בחשק המיני מאוד עד כדי מצב שאיני מסוגל לשכב עם בת זוגתי בגלל חוסר חשק מיני גבוה.. בין היתר סבלתי מדיכאון ועייפות יתר.. הובחן אצלי רמות נמכות של T נמוך בדם. והוחלט לטפל בי בזריקות תוך שרירי של T . כבר חודשיים שאני מטופל ולא חל שיפור כל שהוא או עליה בחשק המיני.. אז הוחלט לעלות את המינון לכ-500 מ"ג T למשך שבוע.. כבר חודש כמעט עבר, ועדין לא חל שיפור אפילו לא קצת. רציתי לדעת מדוע הגוף שלי לא מגיב לטיפול בתרופה ומהן הסיבות המדעיות אפשרויות לכך ? תודה רבה
שלום,
יש לבדוק רמות T תחת הטיפול. עם התוצאה לגשת לבירור אצל אנדוקרינולוג; בעיות אנדוקריניות אחרות, או טיפול תרופתי נוסף עלולים להיות הסיבה לחוסר התגובה שלך.
בברכה,
ד"ר שי שפי

אני לא נוטל תרופות נוספות בכלל... בעיות אנדוקריניות מזה אומר?

גם אני השתמשתי בטסט אנדרגראונד וגם רפואי. אין לטסט שום השפעה עליי. אפילו לא טיפה. רק הדיבול השפיע עליי

• פותח/ת השרשור
זה גם מה שקרה לי. זה לא גנטיקה, זה בעיה שהגוף לא מגיב אליה. צריך לברר מהי, וזה קצת בעיה לברר.

(3 גרם חלבון + 5 גרם פחמימה)X4Xמשקל גוף נגיד אם אתה שוקל 90 קילו יוצא 2880 קלוריות, נגיד עם השומן יצא 3500? השערה שלי זה עדיין נשמע דיי מעט למאסה.

הייתי ממליץ לך גם לעבוד על כל שריר בגוף פעמיים בשבוע.

זה מהידע הדל שלי כן...

אכן ידע דל ישלך
תשמע זה שמישהו מכר לך טסט ואומר שהוא רפואי לא בהכרח מוכר לך חומר מקורי.
אני אישית הייתי מציע לך לקנות בבית מרקחת חומר אמיתי

אכן ידע דל ישלך

מי ישמע אתה לייל מקדונלד...
יש אנשים שלא יכולים לקנות בבית מרקחת חומר מקורי.

לגבי הטסט', אם אתה בטוח ב100% שהוא מקורי וזה לא בגלל שהדילר אמר לך כי זה ברור שהוא יגיד לך שזה מקורי אלא בגלל שבדקת בדרך כלשהי אז זה די מוזר.
מה שכן, חבר שלי עשה סייקל אננטט של אבוריחן וגם עליו זה לא השפיע ככה שאתה לא היחיד.
לדעתי מסתובבים פה יותר מידי זיופים.

זיוף כנראה
עשית בדיקות דם לפני ותוך כדי הסייקל ?
אם הטסט לא עולה בדם אז זה לא טסט...

(3 גרם חלבון + 5 גרם פחמימה)X4Xמשקל גוף נגיד אם אתה שוקל 90 קילו יוצא 2880 קלוריות, נגיד עם השומן יצא 3500? השערה שלי זה עדיין נשמע דיי מעט למאסה.

הייתי ממליץ לך גם לעבוד על כל שריר בגוף פעמיים בשבוע.

זה מהידע הדל שלי כן...
סליחה אבל זה ממש שטויות. הוא מדבר על הרגשה כללית חרמנות אגרסיביות וכו. זה לא שייך לכמה קלוריות הוא מכניס.

אכן ידע דל ישלך
מסכים. אבל לא כל אחד יכול לקנות מבית מרקחת.

זיוף כנראה
עשית בדיקות דם לפני ותוך כדי הסייקל ?
אם הטסט לא עולה בדם אז זה לא טסט...

מסכים. תעשה בדיקות דם ותראה זאת הדרך הכי בטוחה לדעת. לדעתי נפלת על זיוף

הטסט' שלקחת הוא כמעט בוודאות חיקוי, אין מצב בחיים שעל 500 מ"ג אננתת בשבוע לא תהיה לך שום עלייה בכוח/אגרסיביות/נוזלים/וכו'.

• פותח/ת השרשור
ניסתי אנטט של סיירוקס לא היית תגובה. ניסתי גם רפואי אותו סיפור... ממש כמו לקחת מים...
לא הרגשתי חרמנות,כוח,אגרסיביות שום דבר שאמורים להרגיש מטסט'.

בדיקות דם לא אפשרי כי האנטט נגמר, אני כרגע על סיירוקס פרופ' בוא נראה מה יקרה.

Back-Man
אין אפשרות כזאת שאולי שהגוף לא מגיב לטסט' ?

כבר התחלתי לחשוב לעצמי אולי בדרך מסוימת שאני עושה שפיץ בישבן החומר לא נכנס לגוף, אני משתמש במחט ירוקה יש דבר כזה?... או זיוף?

נערך לאחרונה:
ניסתי אנטט של סיירוקס לא היית תגובה. ניסתי גם רפואי אותו סיפור... ממש כמו לקחת מים...
לא הרגשתי חרמנות,כוח,אגרסיביות שום דבר שאמורים להרגיש מטסט'.

בדיקות דם לא אפשרי כי האנטט נגמר, אני כרגע על סיירוקס פרופ' בוא נראה מה יקרה.

Back-Man
אין אפשרות כזאת שאולי שהגוף לא מגיב לטסט' ?

כבר התחלתי לחשוב לעצמי אולי בדרך מסוימת שאני עושה שפיץ בישבן החומר לא נכנס לגוף, אני משתמש במחט ירוקה יש דבר כזה?... או זיוף?
אעין דבר כזה לא משפיע. ומה זה קשור לאיזה טסט אתה לוקח תעשה בדיקות דם ותראה מה קורה. אי אפשר לדעת בלי זה. בלי בדיקות דם הכל ספקולציות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית