הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ארה"ב חיסלה את אוסמה בן-לאדן

כי לכלכלה אין משמעות?

איזה משמעות יש לכלכלה חוץ מלכלכלה עצמה?
ואני לא מדבר על האשליה שהכלכלה נותנת משהו אני מדבר על רלוונטיות ממשית
זה בדיחה לחשוב שיש משמעות לחיים או המוות של בן לאדן (האיש שישב במערה שכביכול אחראי ל9/11) למצב הפוליטי/מדיני/חברתי של העולם או של ארה"ב.

למה כן יש משמעות?

לא יודע, תגיד לי אתה...

נניח... דברים שבאמת חשובים לנו כבני אדם, יצורים חיים על הפלאנטה:
מדע,טכנולוגיה,חיי אדם - מבחינת אורך חיים, רמת מחייה, צרכים קיומיים, בטחון (בטחון אמיתי לא החרא שמוכרים לנו היום), בריאות, השכלה

זה בדיחה לחשוב שיש משמעות לחיים או המוות של בן לאדן (האיש שישב במערה שכביכול אחראי ל9/11) למצב הפוליטי/מדיני/חברתי של העולם או של ארה"ב.

לא יודע, תגיד לי אתה...

מדע,טכנולוגיה,חיי אדם - מבחינת אורך חיים, רמת מחייה, צרכים קיומיים, בטחון (בטחון אמיתי לא החרא שמוכרים לנו היום), בריאות, השכלה

אני מסכים איתך בקשר לזה.
לדעתי הדברים החשובים באמת הם הדברים שקשה לערער על קיומם, צרכים בסיסיים, חופש, והרצון ללמוד ולהתפתח ותחומי עניין כגון מדע, צדק, פילוסופיה, פיזיקה וכו..

לא יודע, תגיד לי אתה...

כן, אורך חיים, רמת מחייה וכל הרשימה הזאת לא קשורים בשום צורה לכלכלה. בכוכב לכת בשם אוטופיה אנשים עובדים אחד למען השני!

לא יודע, תגיד לי אתה...

ביטחון לדוגמא מאוד קשור לכלכלה.

• פותח/ת השרשור
כן, אורך חיים, רמת מחייה וכל הרשימה הזאת לא קשורים בשום צורה לכלכלה. בכוכב לכת בשם אוטופיה אנשים עובדים אחד למען השני!
רמת מחייה (Standard of Living) לא קשור לכלכלה, אתה בטוח שאתה רוצה להצהיר את זה?

• פותח/ת השרשור
הוא עלה ב 9% בסקרים ו38% שינו את הדעה לגביו.
מה שכן, אהבתי את המשפט של גלן באק:

ערב טוב והרי המבזק של ז'ק.. השמן האמריקאי משה עבר ניתוח פלסטי נוסף וכרגע הוא נראה כך:
10ygc49.jpg

מוקדש למושון הקושקושן! 😘

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
תקרא שוב את התגובה של אלכס, כנראה שלא הבנת אותה בקריאה ראשונה.
אני קראתי את התגובה של אלכס, רק לא הבנתי שזה היה ציני לתגובה אחרת (לא קראתי תגובות אחרות).
חשבתי נדפקתם לגמרי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית