הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה דחוף לאחר סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור surf2k
  • פורסם בתאריך

surf2k

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
עשיתי סייקל של חודשיים דקה+טסטוסטרון סיפיונט...
אני לא הבנתי ועדיין לא כל כך מבין במה שעשיתי ואפילו בכמויות.
סיימתי שני בקבוקים מכל חומר (כמעט) למשך זמן של חודשיים(8 שבועות), סהכ 16 זריקות, 2 בשבוע
של 1 סיסי דקה + 1 סיסי טסט... אני לא יודע אפילו את הכמות ב מ"ג
התחלתי את הסייקל 75 קילו ועליתי 9 קילו כלומר הגעתי למשקל 84 גדלתי מאוד ועליתי הרבה נוזלים שניפחו אותי ואת הפנים שלי.
סיימתי את הסייקל בסוף חודש פברואר... וכרגע חודשיים אחרי (תחילת חודש מאי) אני מרגיש את הנפילה...
חזרתי כמעט לאותו משקל שהייתי 78 קילו אני אמנם יותר חטוב וירדה לי הנפיחות מהפנים אבל אני חושש שזה לא ירד לי עוד יותר כתוצאה מנזק שעשיתי לעצמי כלומר רמות ההורמונים והטסט בגוף שלי לא חזרו לנורמה.
בחודש השני של הסייקל לקחתי חפיסת נולבדקס (אני אפילו לא יודע כמה) ובתום הסייקל חבילה של קלומיד (10 כדורים אם אני לא טועה)...
האם זה מספיק בתור לֹPCT מה עלי לעשות כעת? כדי לבדוק את מצבי ולהחזיר אותו לרגיל?
יש לי חשק מיני ונראה לי שספירת הזרע שלי נורמלית אבל לא בטוח... איך יודעים??
אני מעוניין להתחיל עוד סייקל אבל אינני יודע איזה... אני לא רוצה עלייה בנוזלים כפי שהדקה נתן לי אלה עלייה יבשה ואיכותית.(גם אם קטנה יותר)
האם טרנבולון יכול לספק לי את מטרה זו?
חייב עזרה תודה לכם.

מה יש פה לעזור מהה, לא רוצה להקשיב לא צריך לך תדפוק לעצמך את החיים..אהה ותגיד תודה לבילדר המהולל
אחד הטובים בארץ אםםם חשבתי שבארץ כולם הכי טובים..איזה טיפש אני..
וגם אני פעם הקשבתי לבילדר הכי טוב בארץ" טוב שרק הקשבתי
תקשיב למה שעדי אומר לך , שום בילדר ובן אדם אחר לא יטרח להגיד לך
יום טוב לך אדוני..

• פותח/ת השרשור
אני מקשיב ותודה לאלה שכן עוזרים ומייעצים...
מחר יש לי תור לבדיקות דם וגם תור לאנדוקרינולוג בעוד שבועיים...
השאלה שלי אם הבדיקות יצאו תקינות בעזרת השם ומאפשרות להתחיל עוד סייקל...
איך אני יודע לעשות אותו כמו שצריך ולא לחזור על הטעויות שלי?? כי ברור שמי שהסביר לי מה לעשות לא היה אכפת או שפשוט טעה בגדול

קודם כל, תן לגוף שלך להרגע. הרגע העברת את הגוף שלך טראומה, אז אתה חושב שסייקל זה מה שאתה צריך עכשיו? תנוח חצי שנה תראה שהכל תקין אצלך ואז תשקול לחזור לזה. תפסיק להיות טמבל.

אני חושב שכדאי לך לעזוב את הרעיון של הסייקלים עד להודעה חדשה. תשקיע את הכסף במשהו שיעלה אותך יותר במסת שריר (כמו אוכל).

אני מקשיב ותודה לאלה שכן עוזרים ומייעצים...
מחר יש לי תור לבדיקות דם וגם תור לאנדוקרינולוג בעוד שבועיים...
השאלה שלי אם הבדיקות יצאו תקינות בעזרת השם ומאפשרות להתחיל עוד סייקל...
איך אני יודע לעשות אותו כמו שצריך ולא לחזור על הטעויות שלי?? כי ברור שמי שהסביר לי מה לעשות לא היה אכפת או שפשוט טעה בגדול
אחי עזוב אותך מסייקלים עכשיו זה לא בשבילך!.

למה אתם יורים אחד על השני ככה....
תסבירו לו שעשה טעות ויחדול מהר..........זה יכל להיגמר לא טוב
בעצם
זה נגמר לא טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית