הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אתם לובשים באימוני כוח?

• פותח/ת השרשור XYZ
  • פורסם בתאריך

XYZ

משתמש מתחיל
166
0
נק' מוניטין:
222
166
0
אני בנאדם שמזיע ממש מהר (כן, גם כשהמזגן בחד"כ על שיא הקור) ואני במסע חיפוש אחרי הבגד המאוורר ביותר. ראיתי שיש הבדל עצום בין ביגודים שונים. בינתיים הזוכה הוא Nike סדרת dryfit (מכנסיים וגופיה - לא חולצה עם שרוולים כמובן) תהיתי אם מישהו מצא משהו יותר טוב (אפילו שאני יחסית די מרוצה מנייק)

יש את ביגוד ה-compression של under armour. ליין שלם של תחתונים, מכנסיים וחולצות.

גופיות פתוחות, רצוי נגד זיעה.
מכנס קצר ולא צמוד, אני אוהב את של ספידו.

אהה ועצה שלי:
שבוע שעבר קניתי טייץ של אדידאס, אמרו שזה טוב אבל זה הדבר הכי גרוע שיש, זה נדבק לך לביצים ואתה נראה כמו איזה היפופוטם קוקסינל.

יש לי גופיה וטייטס (של נשים כמובן) של אדידס clima cool
במכון קליל ומאוורר, צמוד אבל לא נדבק, אבל הכיף האמיתי הוא בחוץ, כי התחושה היא של ריצה כמעט בעירום, מרגישים את הרוח על העור דרך הבגד.

• פותח/ת השרשור
המכנסיים שאתם לובשים מגיעות לברכיים או יותר קצרות? אני מרגיש קצת ששלי מפריעות לי בסקווראט

תאכלס? גופיה ג'יפה ומכנס ג'יפה, שניהם ביחד עלו אולי 50 שקל ואני מרוצה מהם הן מבחינת אירובי והן מבחינת כוח.

• פותח/ת השרשור
תאכלס? גופיה ג'יפה ומכנס ג'יפה, שניהם ביחד עלו אולי 50 שקל ואני מרוצה מהם הן מבחינת אירובי והן מבחינת כוח.

ניסיתי גופיה רגילה - הייתה ספוגה בסוף האימון, בקושי הצלחתי להוריד אותה ;maeq

מכנס רגיל וחולצה רגילה..
אני מתאמן בחוץ בלילה וזה אחלה...
למרות שנראה לי שעכשיו אני חוזר פנימה לתוך הבית, מלא נחשים

בתור המזיע הלאומי אני יכול להגיד לך שהדירוג שלי הוא:
1. כל סדרת הheat gear של UA.
2. קליימקול של אדידס.
3. דרייפיט של נייק.

מכנסיים קצרים, חולצה קצרה ממה שיש בארון, וכרגע נעלי אדידס.

יש לי גופיה וטייטס (של נשים כמובן) של אדידס clima cool
במכון קליל ומאוורר, צמוד אבל לא נדבק, אבל הכיף האמיתי הוא בחוץ, כי התחושה היא של ריצה כמעט בעירום, מרגישים את הרוח על העור דרך הבגד.

תרוצי באמת ערומה זה הכיף האמיתי 👏

של מי, של העוברי אורח? 😆 לא חסר לי צומי עד כדי כך.

שהיינו בצבא היינו עושים "מד"ס תחתונים" כולם רצים רק עם תחתונים (ונעליים כמובן) אחד החבר'ה היה לוקח איתו קופסת סיגריות וכל אחד היה שם אצלו סיגריה משלו לאחרי הריצה. כמובן שאחרי הריצה כולם מעשנים (חוץ ממני כי אני ילד טוב 😛)

משם זה בא 😃

מכנס קצר וחולצת פורום (למרות שהיא קצת פחות נעימה אם זה יום חם ומלא במתאמנים) או סתם טי שירט

כל חולצות הCOMPERSSION הצמודות של אנדר ארמור נייק אדידס וכו' ניראות טוב גם על בני אדם עם אחוז שומן אנושי (נניח 12 ככה)? או שרק על ילדים סומלים?

כל חולצות הCOMPERSSION הצמודות של אנדר ארמור נייק אדידס וכו' ניראות טוב גם על בני אדם עם אחוז שומן אנושי (נניח 12 ככה)? או שרק על ילדים סומלים?
אני לא קונה קומפרשן. זה מציק וגם דיי של גייז. יש חולצות רגילות שעשויות מהבד הזה. זה מרגיש בדיוק כמו כותנה רק שזה לא סופג ומנדף מעולה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית