הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גרעפסים עם אדים.. WTF?

מצב
השרשור נעול

Wonder Land

משתמש קבוע
1,358
4
נק' מוניטין:
876
1,358
4
האמת שלא ידעתי איפה לדחוף את הפוסט הזה..
בכל אופן קורה לי משהו פאקין מוזר וקצת מלחיץ.
בהתחלה לקחתי את זה בסבבה שלי וזה הצחיק אותי הקטע אבל עכשיו כשאני מחבר הכל אז זה נהיה קצת מלחיץ..
אחרי שחזרתי מתאילנד התחלתי קצת חיטוב PSMF ומשום מה בשעות הערב כזה נניח והיה לי כזה גרעפס קטנצ'יק כזה ופתאום יצאו לי אדים ממש ממש לבנים וזה היה פאקין מוזר כי זה הה סתם גרעפס קטן שלא שומעי אותו אפילו..
חשבתי שאולי זה בגלל הביצים קשות או משהו אבל היום עשיתי העמסה ולא אכלתיביצים קשה ובכל זאת עכשיו יצאו לי אדים שוב!
דרך אגב אם יהיו לי עוד גרעפסים אז לא יהיו אדים כבר ניסיתי.
יכל להיות שזה משהו בכליות? הUREA שלי יצאה די גבוהה בבדיקות דם.
או שאולי בכלל בגלל תפקודי כבד גבוהים? גם יצא לי גבוה.

מישהו נתקל בתופעה המוזרה הזאת?
בכל אופן אילו הבדיקות דם למי שלא יצא לו לראות:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=20868

הקיבה שלך מתאדה. זה קורה להרבה אנשים בזמן האחרון, כנראה בגלל הקרבה לשנת 2012.

• פותח/ת השרשור
הקיבה שלך מתאדה. זה קורה להרבה אנשים בזמן האחרון, כנראה בגלל הקרבה לשנת 2012.

או הו... נו אני שואל ברצינות, וזאת לא שאלה לאשכול השאלות המפגרות בכלל.
זה בחיים לא היה לי ואחרי הבדיקות דם + התופעה המוזרה הזאת אני לא מבין מה הולך.

או הו... נו אני שואל ברצינות, וזאת לא שאלה לאשכול השאלות המפגרות בכלל.
זה בחיים לא היה לי ואחרי הבדיקות דם + התופעה המוזרה הזאת אני לא מבין מה הולך.

בוא נחשוב על התופעה מבחינה פיזיקלית. למיטב הבנתי, יש 2 אפשרויות לזה:
אפשרות אחת היא אם הטמפרטורה בחדר נמוכה יותר מהטמפרטורה של הגרעפס שלך. אני לא יודע כמה זמן לוקח לאוויר להתקרר בדרך מהקיבה החוצה, אבל אם הקיבה חמה משמעותית מהטמפרטורה בחוץ אתה תראה את הוצאת האוויר.
אפשרות נוספת היא אדים שנגרמים מזה שאתה פולט אש כמו דרקון. במקרה הזה עשן יכול לצאת גם מהנחיריים שלך. אם זה המצב הייתי לוקח כדור נגד צרבת וזהו.

• פותח/ת השרשור
בוא נחשוב על התופעה מבחינה פיזיקלית. למיטב הבנתי, יש 2 אפשרויות לזה:
אפשרות אחת היא אם הטמפרטורה בחדר נמוכה יותר מהטמפרטורה של הגרעפס שלך. אני לא יודע כמה זמן לוקח לאוויר להתקרר בדרך מהקיבה החוצה, אבל אם הקיבה חמה משמעותית מהטמפרטורה בחוץ אתה תראה את הוצאת האוויר.
אפשרות נוספת היא אדים שנגרמים מזה שאתה פולט אש כמו דרקון. במקרה הזה עשן יכול לצאת גם מהנחיריים שלך. אם זה המצב הייתי לוקח כדור נגד צרבת וזהו.

חחח האמת שהאפשרות עם הדרקון נשמעת יותר הגיונית..
בכל אופן, אני בכוונה הדגשתי שזה קורה רק בפעם הראשונה כי כשניסיתי לעשות עוד אחד לבד אז לא יצאו אדים..
הטמפ' אצלי בחדר היא 24 במידה והמד פה מדוייק.

זה יכול להיות בגלל תוספי תזונה שאתה לוקח, לדוגמה אם אתה לוקח HMB זה דיי נפוץ.

• פותח/ת השרשור
זה יכול להיות בגלל תוספי תזונה שאתה לוקח, לדוגמה אם אתה לוקח HMB זה דיי נפוץ.

אני לוקח רק סידן, מגנזיום, C, מולטי NSI (יש בו 2K D), אומגה 3X10 וזה הכל..
טוב נו בימי העמסה (שזה גם יום אימון) אני גם לוקח נו אקספלוד כי הוא פתוח וחבל לי לזרוק אותו לפח.

משהו פה ניראה לי לא טוב כי זאת לא תופעה רגילה.

• פותח/ת השרשור
טוב נעשה את זה בקצרה כי אין לי כח לרשום את כל מה שרשמתי שוב פעם..
רשמתי פעם אחת ואז זה אמר לי שהייתי צריך לסמן איזה V שאני מאשר את ההקפצה של ההודעה שנוצרה לפני 69 ימים סאמק..

אז אני מקפיץ את הנושא הזה כי לא בא לי לחזור על כל הסיפור מחדש ושאנשים יבינו במה מדובר ולא ישאלו שאלות מיותרות.

אתמול קרה לי משהו מוזר..
משום מה יש לי גרעפס אולי פעם בשבועיים אם לא יותר וגם אם יש לי אז זה משהו קטנטן.
קיצר אתמול היה לי אחד כזה שהייתי בדרך לדירה ויצא לי פאקין ענן לבן מהפה והייתי בהלם למה שאני רואה..
על הדרך אני הרגשתי איזה חתיכה פיצפונת אבקתית בגרון, כאילו איזה חתיכה פצפונת של קריאטין או משהו אבל קריאטין זה לא יכול להיות.
אתמול הפעם האחרונה שאכלתי הייתה באיזה 6 בערב והמקרה היה באיזה 2 בלילה והדבר היחידי שלקחתי משהו כמו 20 דק' לפני היה כדור מגנזיום.
ככה שהסקתי שזה היה מגנזיום ובאמת שהפעם זה היה באמת ענן לבן כמו המכונות "עשן" במסיבות...
משהו מוזר לאללה.

זה הכל.. חשבתי שזה יעניין את חלקכם בזה ש90% שהענן הלבן הזה נובע מהמגנזיום.

נ.ב - אם זה רלוונטי אז לקחתי את המגנזיום בלי מים ועל בטן ריקה. (אם יש לזה איזושהי השפעה כלשהי)

מקווה שתבינו את ההקפצה.

פעם הבאה שאתה עושה גרעפס תנסה להדליק את "עשן" המסיבות שיוצא לך מהפה לראות אם זה זוהר.

• פותח/ת השרשור
או שפעם הבאה תהיה יותר נאור ציון מאשר אלי יצפאן

אם זאת הייתה אבקת מגנזיום אני מניח שהיא הייתה נוחתת על הרצפה ולא מתאדה.
(זה מה שהבנתי לפי מה שרשמת, האמת אין לי מושג אפילו איך כדור מגנזיום ניראה/באיזה צורה הוא מכיל את המגנזיום וגם לא ניראה לי שמכדור יכול לצאת "פאקינג ענן").

למה אתה לא הולך לרופא?
זה לא נשמע לי משהו שממש רגיל בסדר היום, (אני לא בא להליץ) אבל שווה בדיקה.

• פותח/ת השרשור
אם זאת הייתה אבקת מגנזיום אני מניח שהיא הייתה נוחתת על הרצפה ולא מתאדה.
(זה מה שהבנתי לפי מה שרשמת, האמת אין לי מושג אפילו איך כדור מגנזיום ניראה/באיזה צורה הוא מכיל את המגנזיום וגם לא ניראה לי שמכדור יכול לצאת "פאקינג ענן").

איך אתה מרשה לעצמך להסתלבט אם אתה לא יודע אפילו על מה מדובר..

למה אתה לא הולך לרופא?
זה לא נשמע לי משהו שממש רגיל בסדר היום, (אני לא בא להליץ) אבל שווה בדיקה.

האמת שאני כבר לא גר בארץ ויש לי הרבה מאוד דברים על הראש אבל כן אני באמת אלך לרופא..

פעם הבאה שזה קורה, תפוס עם היד קצת מהחומר ושלח למעבדה. לא צוחק.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית