הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לקראת סייקל שני....

• פותח/ת השרשור Agadi
  • פורסם בתאריך

Agadi

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
1
9
0
אהלן חבר'ה,
אני בחור בן 22 אוטוטו, כבר סיימתי בנובמבר האחרון סייקל ראשון, קטן, דיי מדגמתי
שכלל בתוכו בולדנון 200 מ"ג אשר מחולק ל10 זריקות שוות
ו150 כדורים ( דהיינו 2 ביום) של טסטוטסרון ( הקומפלקס , משהו חדש כדורים אדומים).
ולבסוף PCT של 30 כדורים ירוקים וגדולים של ליבר 52 או 55 לא זכור לי.

בקיצור העליתי שורה תחתונה איזור 3 ק"ג מסת שריר נקי ואת מסת השומן שהעליתי הצלחתי להוריד תוך חודשיים לאחר הסייקל.
תופעות לוואי יחידות היו החמרת אקנה וגם את זה עברתי יופי...בדיקות כבד נעשו לפני 4 חודשים והייתה סטייה קטנה באחד המדדים.

בכל אופן.. אני כמובן מעוניין סייקל שני שיהיה גדול יותר, חזק יותר, מסיבי יותר, ושאישאר עם הרבה מסת שריר לאחר הסייקל, חיטוב כרגע לא מעניין, רק לגדול.

אני אוכל טוב מודע להכל , אולי לא שרירי כמו 80 אחוז פה אבל בהחלט יודע מה עושה.

אבקש כאן יעוץ לגבי חומרים, כי אני פחות סומך על המוכרים ועל המהימנות שלהם.

תודה מראש חבר'ה ושבוע טוב....

כן, אתה בהחלט יודע מה אתה עושה כשאתה חושב שיש קשר בין liv52 ל-PCT.

• פותח/ת השרשור
כן, אתה בהחלט יודע מה אתה עושה כשאתה חושב שיש קשר בין liv52 ל-PCT.

תסביר לי...

LEVER 52 55

---------- התגובה התווספה ב 23:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:43 ----------

ולמה אתה בא בציניות במקום לעזור

תעזוב את כל הסיקלים גם אני בהתחלה נלהבתי ורציתי לעלות ולגדול מהר אבל זה תחום מסוכן מאוד
תלך תקנה גיינר טוב עם קריאטין זה יתן לך פוש של 6-8 ק"ג בתוך חודש וחצי וגם העלות יותר זולה ולה צריך להסתכן בגלל זה ..לי גם חפרו בראש על סתרואדים בהתחלה ונלהבתי אבל לקחתי חלבון וחומצת אמינו ועד עכשוי אני מרוצה מאוד מהתוצאות מה שתעלה בסייקל אתה תרד אחרי חודש..אתה תהיה כמו נורקימן שרוצה עוד כל הזמן זה יותר גרום מסמים

מצתרף לדעה של זקן, אין לך מה לחפש לעשות סייקל תרד מזה לפני שאתה מתחיל,
קודם כול ה"סייקל" הראשון או מה שזה לא יהיה ,זה נרא כמו אוסף של תערובת של דברים לא קשורים אחד לשני ולשלישי , וזה לא סייקל בכלל זה שטות אחת גדולה
דבר שני אתה כולה בן 22 מה הקטע של הסייקל ?, הגעתה לשיא הצמיחה הטבעית שלך לשיא הפיתוח הטבעי?
עם אתה לא "שרירי כמו 80 אחוז פה" ולא שיש פה מישהוא ברמות מטורפות כולל אותי..אז מה אתה ? עוד אחד שחושב שהסטרואידים מנפחים ואתם גודלים ב"מסת השריר נקי"

דיי אזוב אותך גבר צא מזה אתה לא צריך את זה, תגדל טבעי עד שתתפוצץ ורק אז במקרה הטוב תחשוב על הכיוון הזה מבלי להזכיר את המוסג הזה בכלל..כי זה כול כך רחוק ממך
שיהיה לך יום טוב ומחשבה נקייה..

לגבי הPCT לפי הנעוץ פה הוא אמור לכלול:

תקופת ה PCT חשובה בכל סייקל, אין לדלג על התקופה הזו, את התרופות יש לקחת בדיוק אחרי שהחומר הפעיל מתפוגג, למשל אחרי אסטר פרופ יש לקחת אחרי 5 ימים, אחרי אננטט יש לקחת שבועיים אחרי.
ישנן 2 שילובים ב PCT
שילוב של נולבדקס+כלומיד
ונולבדקס לבד.

עבור כלומיד+נולבדקס ביחד המינון הוא:
שבועיים ראשונים:
100 מ"ג כלומיד+40 מ"ג נולבדקס
שבועיים אחרונים:
50 מ"ג כלומיד+20 מ"ג נולבדקס

תוספים במהלך הסייקל:

• מולטי-ויטמין, עדיפות למולטי-ויטמין של ספורטאים
• צריכת ויטמין C לפחות 0.5 גרם ביום, כמו כן גם צריכת ויטמין B12.
• שימוש בהגנה כמו Liv52 של Himalaya, להגנה על הכבד.

דבר נוסף סקייל ראשון מומלץ הוא טסט' בלבד.

לגבי סקייל שני מאסה (יש גם מהנעוץ)

דוגמא 1:

1-10 Testosterone enanthate 500mgs/week
4-8 Dianabol 30mgs/ED

דוגמא 2:

1-12 Testosterone enanthate 500mgs/EW
1-9 Deca Durabolin 400mgs/EW

יש המון חומר לקרוא פה. לפני שיוצאים למהלכים כמו סקיילים.

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=49
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=20318
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=845

בכלל לפי דעתי חומר מאוד מעניין לקריאה גם מבלי להשתמש.

• פותח/ת השרשור
תודה לכל מי שבא בכוונה טובה אבל תשוה עוד לא קיבלתי

ני רציתי לקבל תשובה ממקור אמין שמבין בסטרואידים כי אני מפחד להידפק עם כל החארות שיש בתחום. ל משנה אני אסתדר חברה ותודה רבה

יש פה מקור שמבין וקוראים לו עדי.

ובאמת כנראה הזדמנות טובה לבצע עדכון לנעוצים - מקווה שלא הטעיתי יותר מדי.

וואו אני רואה שצריך לעדכן את הנעוצים זה ממש ישן ומידע מטעה
מה מוטעה שם? יש כמה "שיטות" לעשות PCT, זו אחת מהן.
אני זוכר שהיה לך דיון עם שניר בזמנו על שיטות ל PCT ורצו שם מחקרים, אבל כל המחקרים שהצגת היו על אנשים חולים (איידס וכדומה).

תעזוב את כל הסיקלים גם אני בהתחלה נלהבתי ורציתי לעלות ולגדול מהר אבל זה תחום מסוכן מאוד
תלך תקנה גיינר טוב עם קריאטין זה יתן לך פוש של 6-8 ק"ג בתוך חודש וחצי וגם העלות יותר זולה ולה צריך להסתכן בגלל זה ..לי גם חפרו בראש על סתרואדים בהתחלה ונלהבתי אבל לקחתי חלבון וחומצת אמינו ועד עכשוי אני מרוצה מאוד מהתוצאות מה שתעלה בסייקל אתה תרד אחרי חודש..אתה תהיה כמו נורקימן שרוצה עוד כל הזמן זה יותר גרום מסמים
תגובה לעניין :bad:

• פותח/ת השרשור

אחי...יש אנשים שהגנטיקה שלהם לא כמו של אחרים.
ואולי אתה מסתכל על זה מנקודת המבט שלך.
אני ניסיתי, וניסיתי הרבה, מעל שנה, שיניתי תכניות התיעצתי עם מאמנים, הקפדתי על תזונה, גם קריאטין.
לא סתם קפצתי על זה, אני לא ילד, ולא מחפש קיצורי דרך, אבל כשאתה מגיע למצב שבו אתה מבין שאתה משקיע מקסימום מאמץ, ומקבל מינימום אפקט, אז זה מתחיל להעיר בך את הרצון ללכת לכיוונים אחרים, וסטרואידים מסוכנים, ידוע, אבל יש דרך ויש דרך, אפשר להשתמש בסטרואידים בתבונה ובחכמה בצורה שכמה שפחות תפגע וכמה שיותר תרוויח, מתישהוא הגנטיקה עוצרת ואתה "נתקע".

אבל זה לא נושא הדיון.
שאלתי בסה"כ איזה חומרים מומלצים לסייקל שני. ממישהו שיודע.

תודה בכל אופן והבנתי את הכוונה שלך

אחי...יש אנשים שהגנטיקה שלהם לא כמו של אחרים.
ואולי אתה מסתכל על זה מנקודת המבט שלך.
אני ניסיתי, וניסיתי הרבה, מעל שנה, שיניתי תכניות התיעצתי עם מאמנים, הקפדתי על תזונה, גם קריאטין.
לא סתם קפצתי על זה, אני לא ילד, ולא מחפש קיצורי דרך, אבל כשאתה מגיע למצב שבו אתה מבין שאתה משקיע מקסימום מאמץ, ומקבל מינימום אפקט, אז זה מתחיל להעיר בך את הרצון ללכת לכיוונים אחרים, וסטרואידים מסוכנים, ידוע, אבל יש דרך ויש דרך, אפשר להשתמש בסטרואידים בתבונה ובחכמה בצורה שכמה שפחות תפגע וכמה שיותר תרוויח, מתישהוא הגנטיקה עוצרת ואתה "נתקע".

אבל זה לא נושא הדיון.
שאלתי בסה"כ איזה חומרים מומלצים לסייקל שני. ממישהו שיודע.

תודה בכל אופן והבנתי את הכוונה שלך

שאתה מנסה ולא מצליח כנראה משהו דפוק במה שאתה עושה
וסטרואידים לא יתקנו את זה, אתה תעלה איתם וגם תרד את מה שעלית (ואולי בדרך נס תצבור 2-3 קילו שריר, שהיית עולה אותם ללא חומרים)

במקום זה תלמד להתאמן ותתחיל לאכול
גנטיקה זה תירוץ לעצלנים

כמה אתה שוקל ? ומה הגובה שלך ?
מה הוותק שלך באימונים ? איך אתה מתאמן ואיך התזונה שלך שאתה מנסה לעלות במשקל ?
כמה אתה מרים בסקוואט/בנצ'/דדליפט/פרס ואם אתה בכלל עושה אותם ?

לפי מה שרשמת לגבי הסייקל זה לא נראה טוב מכמה סיבות
הPCT שלך לא כולל שום דבר לשיקום המערכת ההורמונאלית (טסט, LH, FSH..) אלא רק כדורים לסיוע לניקוי הכבד. מה שלוקחים בPCT זה טמוקסיפן וכלומיד, ובמהלך הסייקל HCG (פרגניל)

טסט לוקחים בזריקות ולא בכדורים
תקרא חומר קצת לפני
לדעתי תתן פוש עם תוכנית כוח טובה בלי חומרים תעלה משקל ותצבור כוח
יש לך זמן לפני הסייקל הבא

תקרא קצת
http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/

ואת אלה
http://www.kilogram.co.il/231/המדריך-למתחילים-כל-מה-שרציתם-לדעת-על-מנ/
http://www.kilogram.co.il/240/המדריך-למשתמשים-אשר-כבר-עברו-סייקל-אחד/
http://www.kilogram.co.il/221/פרופילים-של-סטרואידים/

מה מוטעה שם? יש כמה "שיטות" לעשות PCT, זו אחת מהן.
אני זוכר שהיה לך דיון עם שניר בזמנו על שיטות ל PCT ורצו שם מחקרים, אבל כל המחקרים שהצגת היו על אנשים חולים (איידס וכדומה).
אחי אף אחד לא מריץ PCT רק עם טמוקסיפן וכלומיד זה היסטוריה חיוני חיוני חיוני להריץ HCG במהלך הסייקל גם הזמנים של הרצת כלומיד וטמוקסיפן לא נכון צריך להריץ יותר זמן קיצר זה דורש עידכון אני אשב על זה בימים הקרובים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית