בשר - זה לא בטבע שלי

• פותח/ת השרשור snirz
  • פורסם בתאריך

snirz

משתמש פעיל
808
10
נק' מוניטין:
1,559
808
10

הסרטון הכי מעצבן ביטיוב בערך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כל מי שעושה את הסירטונים האלו לא מבין שההבדל הגדול בנינו לבין יצורים טורפים הוא השכל, שמאפשר לנו ללמוד מטעויות ולשפר את יכולת הציד שלנו גם בלי התאמות אבולציוניות שלא כוללות את המוח.

vegetarians_lg.jpg

איזה טיעון מפגר, לקבוע מה אנחנו צריכים לעשות לפי השוואה מטומטמת לבעלי חיים...
אז אולי אסור לנו לשחות, כי אין לנו סנפירים
או שאסור לנו לבנות סכרים, כי אין לנו שיני בונים ענקיות שיכולות לחתוך עצים.
מה שעומד בשורש הטמטום הצמחוני, זה שמראש נראה להם שההשוואה בין בני אדם לבין בעלי חיים זה משהו לגיטימי לעשות - משם כל שאר הפיגור כבר זורם באופן חופשי.

הצמחונים בעצמם (אלו שבאמת מבינים עניין ולא סתם מדקלמים ססמאות) מודים שהטיעון היחידי שעומד לרשותם זה הטיעון המוסרי נגד לקיחת חיים באופן כללי כשיש אלטרנטיבות.

בצעו את הניסוי הבא: קחו גור זאבים שעדיין יונק את חלב אמו, ותביאו לו תפוח וארנבון, אם הוא ישחק עם התפוח ויאכל את הארנבון (החי) אז יש לכם אוכל בשר.

איזה טמטום חסר שכל שלא נדע! גם אם ההשואה לבעלי חיים אחרים היא לגיטימית הם טועים בכל מה שהם אומרים! וזה נכון צמחונים עם שכל (יש מעט מאד כאלה) יודעים שהטעון היחיד לרשותם זה מוסר וגם זה מאד רופף.

tuxlight צודק. more food for us motherfuckers!
גם ככה הבשר יקר בטרוף.

איזה טמטום חסר שכל שלא נדע! גם אם ההשואה לבעלי חיים אחרים היא לגיטימית הם טועים בכל מה שהם אומרים! וזה נכון צמחונים עם שכל (יש מעט מאד כאלה) יודעים שהטעון היחיד לרשותם זה מוסר וגם זה מאד רופף.

tuxlight צודק. more food for us motherfuckers!
גם ככה הבשר יקר בטרוף.

איזו הבנה מעמיקה של כלכלה. כי ככל שיהיה פחות ביקוש לבשר המחיר שלו כמובן ירד, אה?

זהו, אני לא יכול יותר.
האנימציה הזאת שברה אותי, אני נהיה צמחוני...

ואם ימחזרו בשר כמו שממחזרים נייר? זה אותו דבר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית