ייעוץ אבקת חלבון- גיינר

• פותח/ת השרשור solari0
  • פורסם בתאריך

solari0

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
שלום, יש לי כרגע progainer של probody ואני ממש לא מרוצה ממנו. קניתי אותו כי המוכר אמר לי שיש מבצע 2 ב-450 והוא אמר שזה טוב אז נפלתי כי אני ממש לא מרוצה ממנו. את הראשון כבר לא אוכל להחזיר אך אני רוצה להחזיר את השני.
כעת אני רוצה לדעת איזה גיינר כדאי לי לקחת.
אל תתנו לי לינקים של כל מיני נתונים על הגיינרים כי אני לא מבין בזה. רק המלצות על כמה חברות מסוימות.

תודה.

לא מנסה לשכנע אותך, חבל זרקתי אותו הייתי נותן לך להבין מה קרה לו.
אין לי מושג למה אחרי שנכנס כנראה אויר למוצר שפתחתי אותו אז אחרי כמה ימים הטעם שלו נהיה מוזר, מה גם אחרי פסח שהוא עמד שבוע ככה בארון בכלל נהיה לו ריח מוזר והטעם פשוט השתנה לרעה.
אני התאכזבתי והפסדתי בגלל זה ואתה עוד תוקף אותי כי האתר הזה אמור לשכנע לקנות אינטאקטיב, אני לקחתי את ההמלצה וקניתי ואני התאכזבתי.

זרקת אותה לפח במקום לנסות להחזיר לחנות? אם לא עבר התוקף ובאמת אכסנת אותה כמו שצריך לא אמור לקרות לשום אבקה משהו

אחרי הכתבה שהייתה בערוץ 22 אבא שלי בחסד קנה לי אבקת חלבון, וכשהריח את האבקה כשפתחתי אותה אחרי פסח הוא לקח את הדלי וזרק אותו, עכשיו הוא לא מסכים לי לקנות שום אבקה, שום כלום.

אחרי הכתבה שהייתה בערוץ 22 אבא שלי בחסד קנה לי אבקת חלבון, וכשהריח את האבקה כשפתחתי אותה אחרי פסח הוא לקח את הדלי וזרק אותו, עכשיו הוא לא מסכים לי לקנות שום אבקה, שום כלום.

רגע רגע, אתה טענת שטעמת אותה והטעם השתנה לרעה, עכשיו אתה טוען כביכול שאבא שלך הריח את זה וישר זרק את זה לפח, אז אם ככה לא טעמת זה????
חבוב אם אתה כבר ממציא משהו אז אל תפיל את עצמך בקטנות וחבל שאתה מנסה להרוס פה לאחרים סתם בלי סיבה, תגיד תודה שהפורום הזה נותן לך במה לשאול שאלות ולהתייעץ ואל תתחיל לצאת נגד מוצרים שאתה מפרסם בטענות לא הגיוניות.

כניראה שיש לך בעיה עם הבנת הנקרא, אז בוא אני אסביר לך כמו ילד טוב, הטעם והריח של האבקה נהיו זוועתיים ואין לי מושג למה.
מה לעשות שאני צעיר ומתייעץ עם ההורים, וכשאבא שלי הריח גם כן את האבקה שפתחתי אותה אחרי פסח הוא לא הסכים לי להשתמש בה וזרק אותה.
אחרי שראה את הכתבה בערוץ 22 עשה לי טובה שהסכים לממן לי אחת ואחרי מה שקרה עם האבקה דפק לי את המשפט המעצבן של ההורים "אמרתי לך".
מצחיק איך כולם בפורום מתגייסים לפרסם את האינטראקטיב, תקנה מה שבא לך ועזוב אותי בשקט.

מההתגיסות הזאת לדחוף אינטאקטיב אני נדפקתי ונפלתי על חלבון שהיה טעים בדיוק לשבועיים והטעם שלו נהיה על הפנים והוא מצא את מקומו בפח. התאכזתי מאד מאינטראקטיב האלה שאתם דוחפים פה בכח.

שלום לך.
אני לא יודע מה קרה עם המוצר שאותו קנית.
במידה ומה שאמרת זה נכון היית לוקח את המוצר לחנות לבקש החזק כספי על מוצר פגום או החלפה,או שהייתה מתקשר ישירות אלינו והיינו מנסים לעזור לך.
אינטראקטיב היא חברה גדולה בתחום התוספים והיא אחראית לייצור חברות גדולות אחרות בשוק.
איכות מוצרינו מהגבוהות בעולם.
טעם וריח-אינטראקטיב עושה כל שביכולתה על מנת לספק לצרכן מוצר איכותי,טעים ושמחירו נוח.

על כל בעיה שנוצרת עם מוצרי אינטראקטיב אנחנו נשמח לעזור ולמצוא פתרון.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית