הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קושי בבחירת תוכנית אימונים

Rapture

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
אני מתכוון להתחיל להתאמן בקרוב, אין לי הרבה נסיון.
הבנתי שהכי טוב להתחלה זה SS אבל יש לי בעיות ברכיים וכפות רגליים ואני לא יכול לאפשר לעצמי לעשות סקוואט.
אני רוצה להעלות במסת השריר ולהתחיל תקופת מסה, השאלה היא איזה אימון לעשות? AB, FBW....
תודה רבה לעוזרים!

תחליף לסקוואט הוא בנוגע לעבודה על הארבע ראשי הוא הלג פרס.

• פותח/ת השרשור
בעיות בסחוס שגורמות לקנאקים ורעידות בלחץ.. יש כאלה שאמרו לי שדווקא הסקוואט יכול לפתור את הבעיות האלה הכפות רגליים שלי נוטות לצדדים, אני לא יכול לישר אותם ולרדת לסקוואט, אבל השאלה היא אם זה בסדר לעשות סקוואט כשהכפות רגליים נוטות לצדדים

בסקוואט כפות הרגליים אמורות להיות מופנות החוצה. אם אין לך בעיות שגורמות לכאב או בעיות שאימון עלול להזיק ולהגביר אותן יותר אתה יכול לנסות ולהתחיל סקוואטים במשקלים נמוכים ולראות איך זה מרגיש.

תקרא על הסקוואט במאמרים בפורטל.

לא יודע מה הבעיה שלך אבל SS זה לא אותו דבר בלי סקוואט
אם אתה באמת לא יכול לעשות סקוואט אז התחליף הוא לג פרס+ עבודה על האמסטרינג ( כמובן שעדיף סקוואט בגלל העניין של המייצבים ויותר שרירים מעורבים).

למתאמן מתחיל זה יהיה אידיאלי לבחור תכנית AB\FBW עצימה עם התקדמות מאימון לאימון או דו שבועית, ביחד עם מאזן קלורי חיובי.

אני אמרתי לך שסקוואט יכול לעזור לבעיות בירכיים ואני מתמיד בדעה שלי- אני לא יודע מה בידיוק ישלך, אבל תנסה לעשות סקוואט עם משקל נמוך
ss בלי סקוואט זה לא אותו דבר.
אם אתה לא עושה סקוואט אז תבחר ב FBW לשלושה שבועות-חודש ואז AB

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית