הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שני

• פותח/ת השרשור id1987
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

id1987

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אני בן 23 183 שוקל 75 14 אחוז שומן
עשיתי סייקל ראשון של 13 שבועות שכלל
טסט ארוך(300 PENTADEX)
ודקה(NANDRODEX300)
ל8 שבועות וטסט קצר+טרן לעוד 5 שבועות.
הכמות הייתה 2ML טסט 2ML דקה ו2ML טרן.
בסוף הסייקל לקחתי כלומיד 12 יום 2 כדורים ליום.
במהלך כל הסייקל לקחתי נולבדקס
אני עומד להתחיל סייקל שני לאחר הפסקה של חודשיים.
בסייקל שאני הולך לעשות הוא טסט אנטט 250MG בכל זריקה פעמיים בשבוע ל12 שבועות
+ וינסטרול דיפוט 50MG שלוש פעמים בשבוע ל8 שבועות
+ טרן 300 פעמיים בשבוע ל12 שבועות
+10 MG TAMOXIFEN ביום
+פרופסיה
+6 כדורי אומה 3
+1 מולטי ויטמין
האם לקחת כוריגון במהלך כל הסייקל? או רק בPCT?
מה עוד אני צריך לקחת/לדעת?
מה דעתכם?
תודה רבה

נערך לאחרונה:
תשמע אני עובד במכון כושר ואיכשהו יצא שכל הילדים באים ומתייעצים איתי על מה לעשות, איך לאכול, איך להתאמן וגם על איזה חומרים לקחת....

מה שאני מנסה להגיד זה שהבעיה היא קודם כל של הילדים ואח"כ של מי שמנסה לנצל אותם לטובתו, יכולתי להיות בדיוק כמו היוסי יד 50 להכניס להם לראש כל מיני שטויות ולמכור להם אנאבוליים ולהרוס להם תחיים..

אני זוכר את עצמי בגיל העשרה כשהתחלתי להתאמן ונחשפתי לעולם הזה של סטרואידים, קודם כל זה נורא הפחיד אותי, דבר שני בחיים לא חשבתי שאי פעם אשתמש בסטרואידים והסיבה לכך הייתה שרמת הידע שלי בתחום הייתה אפס מאופס.

מה שאני בא להגיד זה איך ילד, בן אדם, לא משנה מה יכול להכניס לעצמו לגוף משהו שאין לו חצי מושג מהו, שהרי ידוע שעלול לפגוע בו בצורה כזו או אחרת, איך?? זה פשוט לא נתפס בעיניי.

מה שאני בא להגיד זה איך ילד, בן אדם, לא משנה מה יכול להכניס לעצמו לגוף משהו שאין לו חצי מושג מהו, שהרי ידוע שעלול לפגוע בו בצורה כזו או אחרת, איך?? זה פשוט לא נתפס בעיניי.
כי הם טפשים?!

תשמע אני עובד במכון כושר ואיכשהו יצא שכל הילדים באים ומתייעצים איתי על מה לעשות, איך לאכול, איך להתאמן וגם על איזה חומרים לקחת....

מה שאני מנסה להגיד זה שהבעיה היא קודם כל של הילדים ואח"כ של מי שמנסה לנצל אותם לטובתו, יכולתי להיות בדיוק כמו היוסי יד 50 להכניס להם לראש כל מיני שטויות ולמכור להם אנאבוליים ולהרוס להם תחיים..

אני זוכר את עצמי בגיל העשרה כשהתחלתי להתאמן ונחשפתי לעולם הזה של סטרואידים, קודם כל זה נורא הפחיד אותי, דבר שני בחיים לא חשבתי שאי פעם אשתמש בסטרואידים והסיבה לכך הייתה שרמת הידע שלי בתחום הייתה אפס מאופס.

חינוך שקיבלו בבית, לחץ חברתי ובעיקר IQ חד ספרתי.

אגב (וכבר אמרתי את זה פעם), כל הכבוד לחבר'ה הוותיקים פה שלא נשברים וממשיכים לעזור לאנשים לתקן את הסייקלים המגוכחים האלה ומנסים למנוע מהם נוספים. עבודת קודש אתם עושים פה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית