ייעוץ לגבי המוצר Konsyl

Reflect

משתמש משקיע
2,114
1
נק' מוניטין:
966
2,114
1
אהלן,
ראיתי בנושא חיטוב של MOONLight שהוא צורך קונסיל לעצירויות והחלטתי לנסות.
התפריט החדש לא עושה לי טוב בכלל מבחינת יציאות, מה גם שעברתי ניתוח פיסורה רק לפני חודשיים ובאופן כללי בלי להכנס לפרטים אני סובל מכאבים באיזור כמעט כל חיי.

הייתי משתמש בפרפין, ניסיתי לשלב בנפייבר, ועכשיו חשבתי לשלב את הקונסיל בתזונה באופן קבוע ולראות אם זה יעזור.

בכל מקרה, הבנתי שהתוסף הזה מורכב מהחומר הפעיל PSYLLIUM שסופח נוזלים וכמעט לא נספג בגוף,
השאלה היא מה הערך הקלורי שלו? כי הבנתי שמוסיפים לו כמות מסוימת של סוכר, אבל לא הצלחתי למצוא את הערך התזונתי שלו...

האם יש שמה סוכר בצורה משמעותית? להחשיב אותו בתפריט? ומה הכמות המומלצת לצריכה ביום?

תודה.

אני משתמש בו לא באופן קבוע - אבל באמת מוצר מצוין לטיפול בעצירות (לפחות בתזונה מעטת סיבים).

מצטרף גם למה שאלירן טען בקשר למים.

שזה יעשה ההפך. וזה אינדוידואלי. פשוט תקפיד לשתות הרבה. במיוחד אם אתה על דל פחמימה.

אני משתמש בו לא באופן קבוע - אבל באמת מוצר מצוין לטיפול בעצירות (לפחות בתזונה מעטת סיבים).

מצטרף גם למה שאלירן טען בקשר למים.
לא עדיף לקנות מקלות של סיבים שמתמוססים במים (יש בבית מרקחת, בטעם לימון, 20 ש"ח לקופסה אני חושב).
יש גם אבקה, וזה לא רע (ממה שטעמתי לפני 5 שנים).

לא מכיר מוצר כזה. מה שגם עבר מספיק זמן ומה שעלה אז 20 ש"ח יעלה כבר יותר היום. אני אבדוק בפעם הבאה שאהיה בבית המרקחת.

הקונסיל הוא לא זול במיוחד ויש יותר זולים ממנו אבל לא בהרבה ן היתרון שהטעם והמסיסות טובים.

• פותח/ת השרשור
לא מכיר מוצר כזה. מה שגם עבר מספיק זמן ומה שעלה אז 20 ש"ח יעלה כבר יותר היום. אני אבדוק בפעם הבאה שאהיה בבית המרקחת.

הקונסיל הוא לא זול במיוחד ויש יותר זולים ממנו אבל לא בהרבה ן היתרון שהטעם והמסיסות טובים.
הטעם? אתה רציני? כשאני שותה את זה מופיעה בפני תמונה של שערי הגיהנום... 😵

תמשיך לדחוף לתחת - אני מעדיף לשתות סיבי פסיליום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית