עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וואלה? בחיים לא חשבתי שהוא יתקרב ליותר ידועים..טוב, עשיתי קצת חיפוש וlifehacker אומרים שדווקא האנטיוירוס/ספייוור של מייקרוסופט עושה את העבודה הכי טובה :S
(הוא נקרא Microsoft Security Essentials)
אני אנסה אותו ונראה
אני קניתי לפני כמה שבועות NOD32 (השתמשתי בו גם הרבה זמן לפני כן, פשוט קניתי כי נגמר לי הרישיון ונמאס לי מהרישיונות הפרוצים שכל כמה ימים חוסמים אותם).
לדעתי זה האנטיוירוס שלוקח הכי פחות זיכרון והכי פחות מעמיס על המערכת ולא מציק כמו קפסרסקי ודומיו על כל זבוב שהם מוצאים.
מה שמעניין גם ש NOD32 הוא האנטיוירוס היחיד שלא מביאים אותו בחינם בארה"ב, כל השאר יש להם מבצעים של FREE AFTER MAIL IN REBATE, אתה משלם היום ואחרי חודשיים מביאים לך את הכסף חזרה וקיבלת רישיון חינם לשנה, NOD32 בחיים לא עשו את זה ואולי זה גם מעיד על איכות המוצר, אבל זו סתם מסקנה שלי עצמי.
בטח שילמת מחיר מופקע יא פרייאר 😛גם אני קניתי רשיון ל- NOD32. במחיר שלו חבל להתעסק עם פריצות.
בטח שילמת מחיר מופקע יא פרייאר 😛
קניתי 3 מחשבים ב 30 דולר
ובגלל זה התואר שלי שווה יותר.אבל אתה משלם יותר על התואר.
ובגלל זה התואר שלי שווה יותר.
בוא נשווה, תואר מ UCLA או תואר מאוניברסיטת ת"א, בחירה קשה...
בארץ זה לא כזה חשוב במילא, אם יש לך קומבינות אתה יכול להתקבל גם במכללת זיבי בראש העין להיות מנכ"ל של XXX בע"מ.אני לא עשיתי בתל אביב, אלא בחולון.
UCLA>TAU>>>>HIT :🙁
בארץ זה לא כזה חשוב במילא, אם יש לך קומבינות אתה יכול להתקבל גם במכללת זיבי בראש העין להיות מנכ"ל של XXX בע"מ.