הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנטי וירוס

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
אממ איזה אנטי וירוס הכי טוב קיום ?
אני זוכר שהיה לי פעם קספרסקי והוא היה טוב
והבנתי שנוד גם מצויין.
יש המלצות? לא חייב מהשניים..

אני משתמש בAvira, הוא בחינם והוא עושה אחלה עבודה בנתיים

• פותח/ת השרשור
גם אני משתמש בו אבל לא יודע..אני לא חושב שהוא טוב
הארד דיסק שלי מת מישום מה ואני חושב שזה אולי מאיזה וירוס שהיא לא גילתה.

והגיוני שכזאת שעולה כסף תיהיה יותר טובה מחינמית לא?

טוב, עשיתי קצת חיפוש וlifehacker אומרים שדווקא האנטיוירוס/ספייוור של מייקרוסופט עושה את העבודה הכי טובה :S
(הוא נקרא Microsoft Security Essentials)
אני אנסה אותו ונראה

• פותח/ת השרשור
טוב, עשיתי קצת חיפוש וlifehacker אומרים שדווקא האנטיוירוס/ספייוור של מייקרוסופט עושה את העבודה הכי טובה :S
(הוא נקרא Microsoft Security Essentials)
אני אנסה אותו ונראה
וואלה? בחיים לא חשבתי שהוא יתקרב ליותר ידועים..
אם תוכל תעדכן פה איך הממשק ואיך הוא בכללי.

microsoft security essentials. חינם, לא כבד ועושה את העבודה.

אני קניתי לפני כמה שבועות NOD32 (השתמשתי בו גם הרבה זמן לפני כן, פשוט קניתי כי נגמר לי הרישיון ונמאס לי מהרישיונות הפרוצים שכל כמה ימים חוסמים אותם).
לדעתי זה האנטיוירוס שלוקח הכי פחות זיכרון והכי פחות מעמיס על המערכת ולא מציק כמו קפסרסקי ודומיו על כל זבוב שהם מוצאים.
מה שמעניין גם ש NOD32 הוא האנטיוירוס היחיד שלא מביאים אותו בחינם בארה"ב, כל השאר יש להם מבצעים של FREE AFTER MAIL IN REBATE, אתה משלם היום ואחרי חודשיים מביאים לך את הכסף חזרה וקיבלת רישיון חינם לשנה, NOD32 בחיים לא עשו את זה ואולי זה גם מעיד על איכות המוצר, אבל זו סתם מסקנה שלי עצמי.

אם Avira אז רק גירסא פרוצה של הפרימיום - מה שלא כלכך נוח, אבל ממש טוב.

אני קניתי לפני כמה שבועות NOD32 (השתמשתי בו גם הרבה זמן לפני כן, פשוט קניתי כי נגמר לי הרישיון ונמאס לי מהרישיונות הפרוצים שכל כמה ימים חוסמים אותם).
לדעתי זה האנטיוירוס שלוקח הכי פחות זיכרון והכי פחות מעמיס על המערכת ולא מציק כמו קפסרסקי ודומיו על כל זבוב שהם מוצאים.
מה שמעניין גם ש NOD32 הוא האנטיוירוס היחיד שלא מביאים אותו בחינם בארה"ב, כל השאר יש להם מבצעים של FREE AFTER MAIL IN REBATE, אתה משלם היום ואחרי חודשיים מביאים לך את הכסף חזרה וקיבלת רישיון חינם לשנה, NOD32 בחיים לא עשו את זה ואולי זה גם מעיד על איכות המוצר, אבל זו סתם מסקנה שלי עצמי.

גם אני קניתי רשיון ל- NOD32. במחיר שלו חבל להתעסק עם פריצות.

• פותח/ת השרשור
קנית מהאינטרנט משה?
אם זה 30$ ל3 אני קונה לי ולמשפחה חחח ממש זול

כן ניראלי הדבר היחידי שאני ישלם עליו משהו בתוכנות זה אנטי וירוס כי זה משגע תשכל כל שבוע למצוא מפתח או חרטא אחרת

כן קניתי באינטרנט אבל לא נראה לי שאתה יכול להזמין כי שולחים לך את הדיסק והקופסה הביתה (בארה"ב) ואז כשאתה פותח אתה צריך להירשם לאתר של NOD עם קוד מסויים ורק אז הם מייצרים לך קוד שימוש לאנטיוירוס..

הMicrosoft Security Essentials נראה סבבה האמת, אחלה ממשק, ובנתיים לא נראה שמכביד בכלל.

משתמש בMcafee ב3 מחשבים קניתי ב45 דולר. גם לא מכביד על המחשב אבל לפעמים מקפיץ הודעות מעצבנות של עדכון.

במחשב אחד יש NOD32.

בארץ זה לא כזה חשוב במילא, אם יש לך קומבינות אתה יכול להתקבל גם במכללת זיבי בראש העין להיות מנכ"ל של XXX בע"מ.

זה חשוב בשביל המשרה הראשונה/שנייה.

מקומות רבים לא מוכנים אפילו לראיין מועמדים שלמדו במכללות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית