הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנטי וירוס

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
כן קניתי באינטרנט אבל לא נראה לי שאתה יכול להזמין כי שולחים לך את הדיסק והקופסה הביתה (בארה"ב) ואז כשאתה פותח אתה צריך להירשם לאתר של NOD עם קוד מסויים ורק אז הם מייצרים לך קוד שימוש לאנטיוירוס..
ישלי חברים בארה"ב אני ישלח אליהם והם יביאו לי תסיריאל אני יוריד תדיסק חחח
מאיזה אתר?

אני קניתי לפני כמה שבועות NOD32 (השתמשתי בו גם הרבה זמן לפני כן, פשוט קניתי כי נגמר לי הרישיון ונמאס לי מהרישיונות הפרוצים שכל כמה ימים חוסמים אותם).
לדעתי זה האנטיוירוס שלוקח הכי פחות זיכרון והכי פחות מעמיס על המערכת ולא מציק כמו קפסרסקי ודומיו על כל זבוב שהם מוצאים.
מה שמעניין גם ש NOD32 הוא האנטיוירוס היחיד שלא מביאים אותו בחינם בארה"ב, כל השאר יש להם מבצעים של FREE AFTER MAIL IN REBATE, אתה משלם היום ואחרי חודשיים מביאים לך את הכסף חזרה וקיבלת רישיון חינם לשנה, NOD32 בחיים לא עשו את זה ואולי זה גם מעיד על איכות המוצר, אבל זו סתם מסקנה שלי עצמי.

יש לי איזה פריצה לnod32 שהיא מאוד קלה ואני איתה כבר שנה +-, לא עושה בעיות ועושה עדכונים כמו שצריך, זה דברים שבחיים לא חשבתי על לקנות יש כלכך הרבה פריצות לדברים האלה..

יש לי איזה פריצה לnod32 שהיא מאוד קלה ואני איתה כבר שנה +-, לא עושה בעיות ועושה עדכונים כמו שצריך, זה דברים שבחיים לא חשבתי על לקנות יש כלכך הרבה פריצות לדברים האלה..
כן יש רק בעיה גדולה אחת, אתה לא גר בארצות הברית.

AVIRA הכי טוב לא מסובך לא מכביד.. עובד בשקט לא מפריע לך...
לאן יש כבר להיכנס באינטרנט ולקבל וירוס?? אני 10 שנים משתמש באינטרנט אף פעם לא היה לי וירוס...

• פותח/ת השרשור
המשטרה לא מתעסקת בזה, יש פה איגודים ששווים מילארדי דולרים שמתעסקים בזכויות יוצרים ואתה יכול לקבל תביעות עד 250,000 דולר.
רק לפני כמה שבועות היה את זה:
http://www.wired.com/threatlevel/2011/05/biggest-bittorrent-case/

לא משחקים פה משחקים.
אבל אתה לא פרצת את האייפון וגם מוריד משחקים מהאינטרנט?
כאילו איך הם יכולים בכלל למצוא אותך.. אם זה אגודה זה לא שיש להם גישה לראות את מה הורדת ומה לא.

אבל אתה לא פרצת את האייפון וגם מוריד משחקים מהאינטרנט?
כאילו איך הם יכולים בכלל למצוא אותך.. אם זה אגודה זה לא שיש להם גישה לראות את מה הורדת ומה לא.
אם אתה מוריד מ HTTP אז כן אין סיכוי שיתפסו אותך, אבל בטרונטים זה אפשרי לדעת מי עושה UPLOAD ומי DOWNLOAD.
במקרה של האנטיוירוס אתה עושה UPDATE כל הזמן וזה מזהה את ה IP שלך ככה שאפשר גם להוציא צו לספקית שלך שתספק את הכתובת שלך בהתבסס על אותו IP (זה קרה כבר כאן הרבה פעמים).
ולשמחתי אני לא משחק במשחקים ככה שאין לי הוצאות על השטויות האלו ;)

• פותח/ת השרשור
אם אתה מוריד מ HTTP אז כן אין סיכוי שיתפסו אותך, אבל בטרונטים זה אפשרי לדעת מי עושה UPLOAD ומי DOWNLOAD.
במקרה של האנטיוירוס אתה עושה UPDATE כל הזמן וזה מזהה את ה IP שלך ככה שאפשר גם להוציא צו לספקית שלך שתספק את הכתובת שלך בהתבסס על אותו IP (זה קרה כבר כאן הרבה פעמים).
ולשמחתי אני לא משחק במשחקים ככה שאין לי הוצאות על השטויות האלו ;)
חידשת לי, וטורנטים פרטיים כמו טורנטליץ גם יש סיכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית