הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ללא טסטוסטרון

• פותח/ת השרשור surf2k
  • פורסם בתאריך

surf2k

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
אני 1.73 80 ק"ג עברתי כבר סייקל אחד של 8 שבועות טסט משולב+דקה
אחרי שהצלחתי לייצב את הטסטוסטרון הטבעי שלי בגוף ולהחזיר אותו למצב נורמלי
הייתי רוצה להתחיל סייקל שני ללא טסטוסטרון כדי לא לבלבל את המאזן הטבעי של הטסטוסטרון שלי בגוף בכל זאת אני רק בן 22.

קראתי פה בעבר מאמר על סייקלים ללא טסטוסטרון אבל לא הצלחתי למצוא אותו שוב.
אשמח אם תוכלו לייעץ ולעזור לי בנושא. איזה חומרים לקחת ולשלב

טסט' זה הבסיס לסייקל בדרך כלל.. יש כאלה שלוקחים דיבול לבד, ועולים יפה מאוד.. אבל בפורום כאן החבר'ה לא ממליצים על דיבול לבד, למרות שאני כן.. כל אחד ודעתו.

בכל מקרה יש חומרים חלשים כמו פרימו וכו'..
אם כבר עשית טסט'+דקה וPCT והכל תקין, אתה יכול לעשות שוב סייקל עם טסט' אין סיבה לדאוג.

אני 1.73 80 ק"ג עברתי כבר סייקל אחד של 8 שבועות טסט משולב+דקה
אחרי שהצלחתי לייצב את הטסטוסטרון הטבעי שלי בגוף ולהחזיר אותו למצב נורמלי
הייתי רוצה להתחיל סייקל שני ללא טסטוסטרון כדי לא לבלבל את המאזן הטבעי של הטסטוסטרון שלי בגוף בכל זאת אני רק בן 22.

קראתי פה בעבר מאמר על סייקלים ללא טסטוסטרון אבל לא הצלחתי למצוא אותו שוב.
אשמח אם תוכלו לייעץ ולעזור לי בנושא. איזה חומרים לקחת ולשלב
אין אפשרות להתחמק מזה אחי. כל סטרואיד שתקח ישבית את ייצור הטסט הטבעי שלך ברמה כזאת או אחרת ויצריך PCT על מנת להחזיר את ייצור הטסט הטבעי.

1. אתה לא מוכן לשום סייקל, תאכל, תלמד להתאמן ותגדל טבעי.
2. סייקל ראשון לא מוצלח, למה דקה? ואם כבר דקה למה רק 8 שבועות??
3. סייקל ללא טסטוסטרון כבסיס זה כמו שווארמה בלי לאפה או כמו רכב בלי גלגלים או כמו בר רפאלי בלי שדיים.

בקיצור זה שטות מוחלטת שאין בה שום טעם ולא תשיג מזה כלום לטווח הארוך.

הסייקל הראשון שלי בהיותי "ילד" היה אנאבר , 8 שבועות ,
דווקא עליתי יפה מאוד , נקי יבש... הרבה כוח... לסייקל ראשון זה דיי נחמד

כמה עלית וכמה מזה הצלחת לשמר חודשיים-שלושה והלאה מתום הסייקל?

לא ברור לי איך בדיוק עלית הרבה בכוח, מאנאבר. לפעמים אנשים מגזימים אם התאורים.. וזה עובד יותר פסיכולוגית..

אני לקחתי דיאנבול ועליתי קצת קצת בכוח, לא משהו רציני.. אבל מסה עלת יפה מאוד.. כך שלא ברור לי איך אנאבר הוסיף לך הרבה כוח?

לא ברור לי איך בדיוק עלית הרבה בכוח, מאנאבר. לפעמים אנשים מגזימים אם התאורים.. וזה עובד יותר פסיכולוגית..

אני לקחתי דיאנבול ועליתי קצת קצת בכוח, לא משהו רציני.. אבל מסה עלת יפה מאוד.. כך שלא ברור לי איך אנאבר הוסיף לך הרבה כוח?
אני כמעט בטוח שאתה בחיים לא ניסיתה אנאבר וכל מה שאתה אומר זה מידע שמצאתה באינטרנט או שסיפרו לך. אכשיו אנאבר הוא מאוד אנבולי ולא רק שאתה מקבל ממנו כוח אתה גם מקבל מסת שריר ואני ראיתי אנשים שהשתמשו בלאנבר רפואי ועלו יפה מאוד למרות כל הסיפורים שרצים באינטרנט "שזה לא נותן כלום וצריך לערב עוד חומרים".

ולגביי העלייה שלך בדיאנבול אני יכול להגיד אותו הדבר שזה פסיכולוגי, מתי שהתחלתה לקחת דיאנבול התחלתה להתאמן יותר טוב ולהששקיע בתזונה נכונה.

תלוי איזה לקחתה אני אישית יודע שהוא לקח רפואי שעולה פי 5 כי זה באמת החומר שנימצא בוא האנאבר ולא איזה חברה אנדארגראונד שמייצרת את זה ומוכרת את זה פי כמה וכמה יותר זול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית